שאנטי?? שי?? מה זה הסקר הזה?????

CowLover

New member
סקר אדיר!

כמה שיותר סקרים חסרי תוכן ככה יותר טוב....

AmitKar

New member
לי הכלבה אכלה את המחברת

אני לא מכיר אף אחד שזה לא קורה לו

עיזרו לי

אני מתלבט בין: ככה - התשובה הקלסית, מחזירה אותי לימי בית הספר היסודי כובה - תשובה בהחלט ראוייה

shanty.G

New member
את רצינית? ../images/Emo6.gif

לאחר שהוסר הסקר הקודם בשל חוסר רלוונטיות שהרי האירוע חלף עבר לו, במקום להשאיר את העניין ריק מתכן, וללא רעיונות מיידיים לסקר חדש, החלטתי לעשות בדיקת קשב.
התשובה הגורפת עד כה: 50% לטובת הממתינים להתחממות המים
. רעיונות לסקר חדש ורציני יותר יתקבלו בברכה!

adipo

New member
אולי אפשר לעשות סקר

על הסביבה שלנו... כלומר, כמה מהסביבה הקורבה לנו הם צמחונים\טבעונים וכמה קרניבורים. משהו כזה... או אולי על כמה השפענו? או....לא יודעת..... יום טוב וחג שמייח עדי השאלה כלל אינה "האם מסוגלים הם לשקול בדעתם?" או " האם מסוגלים הם לדבר?" אלא- " האם מסוגלים הם לסבול?" (ג´רמי בנת´הם)

enbalush

New member
אין דבר כזה-אף 1 לא היה גורם לי

להפוך להיות צמחונית, זה בא מתוכי, כך אני לא מנסה לשנות אחרים, זה ממש לא טבעי וחסר הגיון לדעתי.

"בעקבות מה הפכת לצמחוני/טבעוני"

* לא הפכתי לצמחוני ובטח לא לטבעוני, אני עדיין אוכל בשר. * בעקבות האתר של אנונימוס והפורומים לזכויות בע"ח * חבר המליץ לי, ניסיתי והצליח * בחרתי בעצמי לא לאכול בעלי חיים, לאחר שגיליתי שהבשר הוא גופות. * בעקבות בעיה בריאותית. הלכתי לתזונאי/ת והוא המליץ על צמחונות. * בעקבות פלייר. מה דעתכם?

Veggie John

New member
-בוחרת בתירוץ המים הקרים-

עכשיו אני באמת מרגישה שהשפעתי.

aradori

New member
אתם פשוט לא רציניים!

איך יכול להיות של-"ככה" יש רק 7%??? הרי שלושת התשובות האחרונות מתחילות ב-"כי" ולכן הן עונות רק ל"למה?" ולא ל"מתי?" ול"האם?", שלא לדבר על "כובע" שברור שהוא עונה רק על "למה?"! לכן התשובה הברורה היא "ככה" - שלא לדבר על המחאה שבתשובה - כי הרי ידוע ש-"ככה" זה לא תשובה!!!

AmitKar

New member
אני מרגיש פתאום מבוייש

לאחר הסבר כל כך משכנע איך יכולתי להצביע למחברת? האם אפשר להצביע עוד פעם?

אני נשארת במים הקרים ../images/Emo171.gif

זה עושה אותי צמאה ואני רצה לשתות מים קרים. אז אני ממשיכה לשתות, כי המים עדיין קרים. הגיוני?

למעלה