שאניה - השבוע במצעדים:

שאניה - השבוע במצעדים:

בריטניה: FAFA נמצא במקום 14 במצעד הסינגלים. זוהי ירידה של מקום, בשבוע השלישי במצעד. UP! דורך במקום 19 במצעד האלבומים בשבוע ה-31 במצעד. מכובד, אך מהבריטים הייתי מצפה ליותר, בהתחשב בעובדה שCOO שהה ב-20 הגדולים כשנתיים ברציפות. גרמניה: FAFA עולה 4 מקומות ל-30 במצעד הסינגלים בשבוע הרביעי במצעד. Ka-Ching! יורד ל-32 מ-19 במצעד הסינגלים. קה-צ'ינג היה מאוד חזק בגרמניה ובשיא כוחו הגיע למקום השני. UP! יורד במצעד האלבומים 4 מקומות מ-9 ל-13. ארה"ב: FAFA עולה 3 מקומות ל-42 במצעד הסינגלים בשבוע השישי במצעד. UP! יורד במצעד האלבומים מ-34 ל-43 בשבוע ה-30 במצעד. על המכירות בארה"ב אעלה בקרוב דיון בפורום. עוד מיקומים: קה-צ'ינג במקום 9 באוסטריה, ו-14 בשוויץ.

m L m

New member
ואוו!

הייתי צריכה לקרוא את ההודעה כמה פעמים עד שהבנתי מי נגד מי
אבל- ואוו!
אנדי

mays

New member
לגבי הבריטים...

יש לי הרגשה שאם היו מוכרים בבריטניה את השילוב האמריקאי (הדיסק האדום והירוק) המכירות היו טובות יותר. מה שחברת התקליטים של שנאיה שכחה זה שגם TWIM וגם COO זכו למכירות גבוהות מאוד בבריטניה כי הקהל התחבר דווקא לסגנון הקאנטרי המיוחד של שנאיה. לעומת זאת, ה-UP שמוכרים באירופה, עם הדיסק הכחול, מאוד לא מתאים לחלק גדול מהקהל שנמצא שם. האנשים האלה או דואגים לייבא את הגרסא האמריקאית (באמצעות חנויות אינטרנט או חברים) ובכך מעלים דווקא את כמות המכירות האמריקאית) או פשוט לא קונים, בציפיה לכך שחברת התקליטים בשלב מסוים תשווק את הגרסא האמריקאית בכל העולם. יכול להיות שאני טועה, אבל לפחות מגיעות לי נקודות על התיאוריה

בנגרה

תראו את גל הבנגרה השותף אותנו: Panjabi MC, Bhangra Knights Vs. Husan ועוד שלל דוגמאות... שנאייה עשתה בשכל לדעתי כששחררה את הגרסאות ההודיות שרוכבות על גל ההצלחה (שרק התחיל) של הבנגרה באירופה. איני חושב שהיה טעם לשחרר גרסאות קאנטרי (אולי למעט מהדורה מוגבלת באנגליה) מחוץ לארה"ב, שכן הטעם האירופי שונה בתכלית מהטעם המריקאי ועובדה שבאירופה הדיסק נמכר - בארה"ב לא! בארה"ב יש רשלנות ממש פושעת מצד חברת התקליטים שלא עורכת שום מבצע, שום פרסום, שום קידום מכירות. היא גם לא מוציאה סינגלים למכירה והאלבום נדחק בהוראת חברות התקליטים לאחורי מדף הדיסקים בחנויות. ללא כל פרומושן (קידום מכירות) אני לא מבין איך הם מצפים למכור דיסקים או לקבל השמעות ברדיו? שנאיה חייבת להחליף חברת תקליטים לאלתר. מדוע לכריסטינה אגילרה, לג'סטין טימברלייק ולביונסה יש כ"כ הרבה פרסום ורעש מסביב ולשנאיה שלנו יש דממה? באירופה המצב מעט יותר טוב, אך אין ספק שגם שם יש רשלנות.

m L m

New member
כי שאנייה יודעת שהמעריצים תמיד יקנו

את הדסקים שלה. והיא לא צריכה פרסום מטורף כמו כרסטינה וכו'... שכל הזמן צריכים למכור את עצמם כי המעריצים שלהם מתבגרים.... בכל מקרה- בקשר לדסקים - אני חושבת ששאנייה הייתה צריכה לתת למעריצים לבחור! לדעתי בחנויות היו צריכים להיות - הגירסה הירוקה והגרסה הכחולה והמעריצים יבחרו! אתה שוכח שאנחנו אוהבים אותה בעיקר בסגנון קאנטרי - וככה אנחנו גם מכירים אותה. אני אישית שמעתי את הדיסק הכחול פעם אחת ולא יותר! זה פשוט לא הטעם שלי. ואם היו נותנים לי לבחור הייתי קונה בוודאות את הדיסק הירוק ומי יודע- אולי אח"כ גם את הכחול בשביל לבדוק אותו. ומה עכשיו? אני צריכה ללכת לכל העולם בשביל למצוא את הדיסק הירוק????

mmhbk

New member
גם אני

שמעתי את הכחול פעם אחת וזה הספיק לי. את הירוק הורדתי מאינטרנט כי כתוב בספרון של הדיסק שזה מותר. בינינו, זה אותם השירים עם מוסיקת רקע שונה, זה לא ששאניה שרה כל שיר שלוש פעמים.

mays

New member
האמת....

לפחות על פי הפרסומים הרשמיים (שאפשר להאמין להם או לא...), כל השירים הוקלטו עם כל אחד מהעיבודים השונים. כלומר, זה לא שהיא הקליטה את השיר פעם אחת ומאט "שתל" את זה כל פעם תחת מוזיקה אחרת, אלא שהיא הקליטה כל אחד מהשירים על המוסיקה שלו.

זה לא נשמע כך לצערי

אני לא חושב שהיא שרה שלוש פעמים. חוץ מזה, הדיסק הירוק דומה מאוד לדיסק האדום בעוד הכחול שונה לגמרי ויש כאן רווח של מוזיקלי של המעריצים. ועוד דבר, כריסטינה עם פרומושן עצבני מוכרת המון ומושמעת המון, שנאיה - ללא פרומושן לא מוכרת מספיק... תסכיומו איתי שאם לשנאייה היה קידום מכירות ראוי היא הייתה מוכרת פי שלוש, אבל בחברת התקליטים לא חושבים עליה, הם מדעיפים להתרכז אולי באומנים יותר צעירים, במקום ב"זמרת שכבר הוכיחה את עצמה" ובדרך שוכחים שלקהל צריך לשטוף את המוח, אחרת הוא לא יקנה דיסקים!

למעלה