שאניה שאניה שאניה שאניההההה

Eilleen

New member
שאניה שאניה שאניה שאניההההה

שאניההההההההה מה??????? לא!!!!!!! לא פייר אנשים!!!!! אני מחכה לזה כבר שנה!!!!!!!!! כל שנה לפני הטקס אני מתפללת שהיא תהיה ובסוף רק שתי דקות???????? היא הייתה שווה ביותר אבלללללללל לא חיכיתי לזה שנה בשביל דקה וחצי Come on!!! אני מתחננת אנשים!!! אתם יודעים איזה זינוק הבאתי על הוידאו? אתם יודעים שעמדתי בזמן שראיתי את זה(טוב תמיד כשאני רואה אותה מופיעה בטלוויזיה אני עומדת אני חייבת...כבר אמרתי שאני אובססיבית?)

mmhbk

New member
נקווה ששנה הבאה יפצו אותנו

אחרי ששאניה תזכה בגראמי או שניים. לפחות שידרו את Ka-Ching מיד אחרי ההופעה

היה ענק!!!!!!, אבל קצר מדי../images/Emo10.gif

טוב, נו, אמרו שזו תהיה הופעת אורח. היא נראתה ממש נחמד, אמנם לא הכי טוב, אבל עדיין נחמד. היום הקלטתי בוידאו, מחר בש.ח. אני אקליט למחשב... נקווה שאני אתפוס באותה הזדמנות גם את Forever and for Always. ומה זה החוסר כבוד הזה, מה, לשנאייה לא מגיע שקווין לטיפה תציג אותה? לה מגיע רק קריין?! כפויי טובה!! היא הייתה מקסימה כהרגלה, והייתה משב רוח מרענן מבחינה ווקאלית וויזואלית בים המוסיקה והזמרות השחורות שהיו שם (להוציא את ג'ול התפלה וליסה מארי פרסלי שכל קשר בינה לבין קול מקרי בהחלט)... נקווה ששנה הבאה היא תהיה אחת מדיווות הבסיס של ההופעה ולא רק הופעת אורח קטנה. אגב, שמתם לב שוויטני בהריון, או שסתם הבטן שלה התנפחה?

mmhbk

New member
לאט לאט

אמנם קווין לטיפה (שהיתה גרועה כמנחה, דרך אגב) לא הציגה את שאניה, אבל שאניה היתה היחידה מבין כל הזמרות ששרו עם סטיווי וונדר שהוצגה על ידי הקריין. המופע עצמו היה די טוב: לפי הפתיחה הגדולה של ג'ול (הנהדרת, השיר החדש שלה משגע!) וביונסה ציפיתי למשהו גדול ומעניין, אבל שאקה קאן ומרי ג'יי בלייג'(למה הזמינו אותה שנה שניה רצוף? לא היו לה שירים חדשים מאז!) הרגיעו אותי במהירות. אח"כ ביונסה חזרה עם שיר שהיה של דסטניז צ'יילד במקור, אבל התאמצה ויצא לה מאוד יפה. ולסיום, המחווה הקצרה משהו לסטיווי וונדר כללה כאמור את שאניה, שמיהרה לשיר את שלה ולברוח. לגבי ליסה מרי פרסלי, הבת של מלך הרוק ואשתו לשעבר של מלך הפופ, היו לי רגשות מעורבים: השיר Turn The Lights Out מאוד יפה ובמוקלט היא שרה אותו יפה מאוד, אבל כשהיא פתחה את הפה בלייב, הבנתי ששנה הבאה היא לא תוזמן. לא נראה לי שוויטני בהריון, כי התקשורת כבר היתה חוגגת על זה, לא? חוץ מזה, בביקור שלה בארץ לא ראו שום בטן.

m L m

New member
עדיין לא ראיתי ../images/Emo4.gif

אני עכשיו הולכת לראות ואני מחר אכתוב לכם מה אני חושבת... (ל]י התגובות שלכם נראה לי שאני אתאכזב
)

m L m

New member
~~~~~~~~~הדיעה שלי~~~~~~~~~

המופע היה נחמד אבל לא יותר מזה! כמובן ששאנייה גנבה את ההצגה והייתה הכי חמודה. אהבתי שהיא הייתה לבושה בחולצה עם תמונה של סטיבי וונדר
התבאסתי שהיא לא הייתה יותר ולא שרה שיר משלה אבל עדיף טיפה מאשר כלום
ועדיין המופע של שנת 98 היה הכי טוב בעולם!

מישהו הבין מה היה כתוב על החולצה?

מסכים איתך, מירי, ואפילו ארחיק לכת ואומר שהמופע היה די גרוע, עד ששנאיה באה והצילה אותו... רציתי לדעת אם מישהו הבין מה היה הכיתוב על החולצה של שנאייה. אני הבנתי משהו בסגנון: "Your love cannot be..." ואכן המופע של 1998 היה הראשון והטוב ביותר עד כה. גם ה-Men Strike Back היה טוב, חבל רק שהוא היה חד פעמי. בקרוב Divas Duets בדי וי די...

למען האמת

ההופעה היתה מאחזבת והיחידה שנתנה הופעה יפב היתה סלין דיון שבקושי הופיעה שם מרי גיי בלייג שרה באופן מגעיל וגם וויטני יוסטון הן ממש אילתרו על המקום גול ואשנטי גם לא היו משהו ושאקה קאן היתה יכולה לשיר יותר יפה

Caeser

New member
המופע היה ...נחמד...

ידעתי מראש ששאניה תופיע לדקה אז אולי ההתאכזבות היתה קטנה יותר (הזהרתי אותכם מראש...:)) . הזמרות היחדיות שאיכשהו שרו יפה היו סלין דיון (שנראתה מחריד עם התספורת הקצוצה הזאת), צ'קה לקה (משהו כזה), ביונסה שבאמת שרה בצורה מדהימה! וכמובן שאניה. ולפי דעתי זה היה מן כבוד כשהקריין קרא לה (לשאר לא קראו). כל השאר שרו גרוע וזה כולל את : ליסה-מארי פרסלי שבקושי שמעו את הקול-גבר שלה, וויטני יוסטון שנשמעה צרודה מרוב שהיא מעשנת ומארי ג'יי בלייג' שחושבת שכשהיא עושה פוזות בהופעות שלה ומתחילה לצרוח, ההופעה יותר מרשימה... הזמרות ליווי שרו יותר יפה ממנה זה בטוח! חבל שסלין לא שרה עוד שיר. (בטח היתה צריכה לקפוץ להופעה שלה בווגאס בחזרה...)

m L m

New member
התספורת של סלין = ../images/Emo5.gif

ממה זוועה! הכי יפה לה זה ארוך כמו בקליפ של that the way it is מרי גיי'- הגזימה לחלוטין! היא ממש צרחה ולא שרה
ווטני יוסטון- היא דווקא הייתה בסדר אבל בסוף כשהיא שרה עם סטיבי היא לבשה שימלה מזעזעזעזעזעזעזעת
שאנייה- הייתה מושלמת
-ואני בכלל לא משוחדת

למעלה