שאני אבין דבר אחד...

ilana4ka

New member
שאני אבין דבר אחד...

למה דה פאק זה קורה?! למה כשבת מתחילה עם בן, אז הוא תופס תחת, האגו שלו מתנפח פלאי פלאים, והוא חושב שאם הבת התחילה איתו, אז היא צריכה לזום הכל, והוא בוחר לא להניד עפעף עד שהבחורה תיזום משהו?! למה?!

אורית15

New member
מה קרה?

מבינה אותך, קרה לי משהו דומה.. לא סובלת שבנים תופסים אגו

ilana4ka

New member
חח זהו

זה תמיד ככה. ואני לא אומרת את זה בגלל מקרה ספציפי שקרה לי. אמנם זה קרה לי ברור, אל לא לאחרונה. אני אומרת בכללי. זה ממש שיטי, ואינפנטילי.

HyPeR SoNiC

New member
אמממממ

אולי כי זה שבחורות מתחילות איתם זה גורם לו לחשוב שהוא נראה טוב ושיש לו מה להציע, ואז הוא רץ להשויץ לחבר'ה
מה קרה? מה-שמו תפס עלייך תחת?

ilana4ka

New member
חחחחחחחחחחח לאאאא

מה שמו לא עשה כלום:) שאלתי בכללי. בלי שום קשר.

flowers girl

New member
הלוואי שזה היה אחרת..../images/Emo4.gif

אוף, הייתי רוצה שזה שאני דלוקה עליו ישים עלי. אבל אפילו אם הוא שם עלי, הוא לא יעשה עם זה כלום. הוא קטן ממני בשנה
כן, אני יודעת. אני פתטית.

אורית15

New member
היי היי!

אני יצאתי עם מישהו קטן בשנה ממני, זה לא פתטי, זה דווקא מאוד נחמד;) אבל את פשוט רוצה שהוא ישים לב אליך, לא שהוא יתפוס תחת כי כשהם תופסים תחת, הם גם ככה לא שמים עליך.. כזה, עושים את עצמם אדישים כאלה וכל זה

flowers girl

New member
אממ..

הוא בן 13 אם לא 12
אני מניחה שזה קצת פתטי בקטע הזה, וגם- הוא בטח יתפוס תחת. עכשיו אני לא יודעת מה לעשות. הוא גם מסתכל עלי הרבה, הרבה מאוד. בגלל זה בכלל התחלתי לחשוב עליו. הבעיה היא שאני לא יודעת אם הוא מסתכל עלי באהבה או בשנאה, או במשהו אחר בכלל

jessy19

New member
ענית על השאלה בעצמך...

האגו של הגבר מתנפח כשבנות מתחילות איתו, הוא מרגיש מוחמא (בדיוק כמונו הבנות) ויכול להיות שמפחד ליזום דברים כי זאת רק התחלה והוא לא יודע מה הוא רוצה מהקשר ומה הבת זוג רוצה.

למעלה