שאני אחכה לסופ"ש?!!? המלצות חדשות..

Knives Out

New member
שאני אחכה לסופ"ש?!!? המלצות חדשות..

Danielson - Ships - וואו! איזה אלבום יפה! סוג של אינדיפופרוק עם שילוב מלא של כלים שונים + כל שיר מכוסה אינסוף שכבות שהופך חלק מהשירים למאסטרפיסז. D: מספיק לשמוע את שני השירים הראשונים בשביל לאהוב. Islands - Return To The Sea - עוד אינדיפופ מעולה, שירים רגועים ושירים מקפיצים עם לחנים גדולים. שווה שמיעה. והאחרון, אני לא יודע אם המלצתי כבר, אבל זה אלבום של להקה לא מוכרת בשם Tunng. Comments of the inner chorus זהו אלבום פולק אקספרימנטלי אקוסטי (מוזר) ותשמעו שם צלילים מוזרים שמתחברים עם מוסיקה מהפנטת והופכים לשיר יפה. אכן.

Knives Out

New member
אה ובנוסף האלבום כולל גם אורחים כמו

Sufjan Stevens שעשה את Illinois המדהים.. Steve albini וחברי הלהקה Why?

V e g

New member
תודה על ההמלצות

אני בהחלט אנסה לפחות משהו אחד ממה שרשמת.

כלא שש - שקוף

באלוהים שזה שיר יפה, סימפול כזה של הקיץ האחרון (של להקת שפיות זמנית) וגם Muse - Starlight.

Latisia

New member
דווקא את סטארלייט לא כזה אהבתי...

לדעתי בניגוד לאלבומים הקודמים של מיוז השירים מהחדש שלהם דיי שירי אמטיוי2 כאלה. אוהבים את זה כמה שבועות ואחרי זה לא כזה משו. יש בו כמה שירים מממש מעולים כמו take a bow, map of problematique, city of delusion ו- knights of cyndonia אבל השאר ממש איכזבו... הוא אלבום מיוזי אבל הוא ממממש גרוע יחסית לאחרים שהם פשוט מצויינים. אולי אני גם פחות אוהבת את האחרון כי הוא יצא כבר בתקופה שהייתי מפחות מטורפת עליהם. לדעתי starlight ממש חלש בניגוד לשירי אהבה אחרים שלהם כמו blackout או falling down ו-unintended.

kittycatbone

New member
מסכימה איתך../images/Emo9.gif

אבל בכל זאת דווקא יש להם עוד שירים שאני מאוד אהבתי באלבוםXP כמו למשל, ואני חייבת לציין את hoodoo, שאני לא יודעת אם הייתי מחשיבה אותו כשיר אמטיוי2, אבל זה שיר טוב ביותר לדעתי ^^

Knives Out

New member
אוי נו באמת,

לא קשה למצוא ישר שיר של Jeff Buckley שנשמע בול אותו דבר.

למעלה