שאני אצטרף רשמית?

meianeko

New member
שאני אצטרף רשמית?

נעים מאוד, אני מיכל, בת 17. חלקכם אולי מכירים אותי מהיידפארק או אולי אפילו מקמונת jrock בתפוז. הייתי פה כבר בעבר ופתחתי את בדיון על המחזמר [*מתפנגרלת*] בקוספליי הייתי בלדנדי מ (oh! my goddes (ah! megami sama [בתמונה, ביחד עם אוראהארה - אבירמי, החצי השני של הנשמה שלי ^^)

Sakai Shana

New member
ברוכההההה הבאההה! DDD:

אז את זאת את! מגניב.;; זה מוזר שאת אחד האנשים היחידים בכנס שלא חבקתי. |: *מוחצתתתתת~* חשבת שתצליחי להתחמק?! D< וול, וולקאם, והייתה לך תחפושת מושי מהממת. ^_____^

meianeko

New member
יההה תודה אנשים ^^ ~חובקתי~

*מחבקת בחזרה* ידעתי שיהיה טוב להצטרף לפה^^. כמה אנשים חמודים^^~ אמממ בקוספליי הקודם הייתי אייג'י מ"פרינס אוף טניס".... אני שמחה שנהנית ממה שכתבתי על המחזמר, ואני יכולה להמשיך בכייף, האמת שעכשיו אני עובדת על כתבה בנושא מאוד מעניין, אבל אני מניחה שתשמעו על זה כבר ממישהו אחר......>> אממ אני מקווה להשתלב מהר~ ^_^

JeeChan

New member
אמ"ג הכבוד :| מיכל *__________*

ברוכה הבאה לפורום DDDDDDDDDDDDDDDDD:

Fay Wood

New member
ברוכה הבאה~ ^__^ ../images/Emo168.gif

והתחפושת הייתה ממשממש יפה~ ^-^

Serf SaN

New member
אהההה..ברוכה הבאה! D:

גם אני מכיר אותך P: אבל לא מאנימה קון :]

ברוכה הבאה!!!!!!!! ../images/Emo94.gif

אני ליהיות יובלע D: אבל את ליקרוא לי בננה (מובן?!) אה.........אני לאהבות בננות @@ יש לי סלסלת בננות! הא! אה.....אני לאהבות יורואיצ'י! מה את לאהוב? את להביא מסנג'ר!XO אמ........אני קצת ליהיות מושפעם מפירסומת של ליברמן @@ את ליסלוח לי D: נכון?! אבל בכל זאת מסנג'ר XO וליהיות לך תחפושת יפה רצח!!!!!!!!!! *חיבוקמוחץ*

NoyChan

New member
ברוכה הבאה!

אני מקווה שתהני בפורום! בתחפושת שלך בייתה ממש יפה! אני גם סגדתי מרחוק! =)

Violettecat

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

את בלדאנדי ממש יפה! AHH MEGUMI SAMA זו סדרה שולטת! ואני חושבת שאני זוכרת אותך מהאנימה קון הקודם ^^ בכל מקרה השתלבות נעימה ותמשיכי לעשות מאמרים מעניינים על ג'יי רוק ומחזות זמר!

rukia chan

New member
ברוך הבא!

ברוך הבא לפורום המגניב של בליץ'!!! השתלבות נעימה לך ושתדעי שסגדתי לך ולקוספליי שלך מרחוק, זה היה ממש מהמם ומדהים!!!

למעלה