שאני אתחדש!!!

L A D Y B U G 2

New member
שאני אתחדש!!!

סופסוף אני גאה לומר כי אני מחזיקה בבעלותי את כל הדיסקוגרפיה של אינקובאס
. סופ"ש שעבר, אחותי נפשה לה באילת וקנתה לי דיסק וינל של Morning view... הדיסק קטן כמו דיסק רגיל ואינו ניתן לשמיעה בפטיפון
... אפשר לשמוע אותו כרגיל בDVD, מחשב וכו'... סופ"ש שעבר קניתי גם חבילה של שני דיסקים Fungus Amongus ו- S.C.I.E.N.C.E והיא עלתה לי 100 שקל בדיסק קלאב. תמונה להמחשה (התקליט הגדול לא קשור... סתם כדי שתבינו)

Incubus Creep

New member
מזל טוב, תתחדשי!

גם אני הייתי באילת וראיתי את הדיסק הזה.. חבל שכבר קניתי את מורנינג וויו כי גירסאת הוויניל הרבה יותר יפה.. באמת תהיתי איך (או יותר נכון איפה) אמורים לשמוע את זה.. מקווה להשלים את דיסקוגרפיית אינקיובס בקרוב בעצמי:) חסרים לי רק פאנגוס וACLOTM וגם מורנינג וויו סשנז אם מחשיבים גם את הDVD's אז אם מישהו מכיר גרסאות מיוחדות של הדיסקים האלה אשמח אם יגיד;)

L A D Y B U G 2

New member
../images/Emo9.gif תודה...

אהממ.. ת'אמת שרצית שיהיה לי דיסק מגניב כזה כמו הוינל ולא ידעתי שאי אפשר לשמוע אותו בפטיפון... אז אחרי שהוא לא עבד שם אז דחפתי אותו ל-DVD והוא עבד... יש לי גם את הגירסה הרגילה של Morning view אבל למי אכפת? הוינל עלה רק 35 שקל!!! ואם מדברים גם על DVDים וכאלה של אינקובאס... אז אין לי אותם עדיין
.

itzikch

New member
אההה אז אין לך הכול !!!

לי יש הכול !!! עם 3 הדי וי די נראה לי שחסר לי די וי די אחד יש לי את הרד רוקס מורנינג ויו ואינקובוס ווליום 2 גם אני ראיתי באילת את הדיסק של מורנינג וויו אבל לא הבנתי מה ההבדל..

L A D Y B U G 2

New member
איזה רע אתה!!!

. כן יש לי את הדי וי די של רד רוקס (ענק!!!!) ולא אין לי את השנייה האחרים
... לא יודעת איפה להשיג ואני אחכה לשיחרור בשביל הכסף
.

AeroFan

New member
תתחדשי!!

הדיסקוגרפייה המלאה זה גם כולל את הדי וי די שלהם (Red Rocks, Morning View Sessions, When Incubus Attacks Vol 1+2).. אבל מעולה שהשלמת את כל האלבומים שלהם! לי גם יש את כל הדיסקוגרפייה+ עוד איזה 50 הופעות וגרסאות שונות.

למעלה