שאני אתחיל לבכות מהיום

בולי27

New member
שאני אתחיל לבכות מהיום../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

או שזה מוקדם מדי

דייייייי, עציון עם העין רעה שלו../images/Emo8.gif

היה חייב לפתוח את הפה
היה שמח היום והנה זה בא. מה בולי
אל תבכי
ממחר ננחם רק אותך. או לחילופין נשלח אותך עם משלוח מנות (סופגניות MADE IN אור) ככה יחנקו ולא תדאגי לשבועות הבאים.
הה? מה אומרת?

בולי27

New member
אין נחמה השבוע.....

יום שישי מתקרב בצעדי ענק....
והשבוע זה הולך להיות קשה במיוחד

בולי27

New member
גיסתי מכוסחת עם בעלה

וזו תמיד הופעה שמלווה בצרחות (בווליום שאת לא מדמיינת), הילד הנודניק שלה הוא הדבר הכי חשוב עלי אדמות, כל משפט שני זה הילד, הילד, הילד היא דורשת רחמים בכמויות, בעלי מרחם עליה בשלב הזה שהיא יכולה לבקש ממנו כל מה שהיא רוצה (תיקח אותי לפה, תיקח אותי לשם, תבוא אלי הביתה, תסדר לי, תכין לי וכדומה) כל הההופעה מלווה בגידופים וקללות. אני מגלה כל פעם כשיש הופעה כזו, איזה משפחה תת רמה יש לבעלי (כל פעם הם מתעלים על עצמם) עם השנים גם האחות הקטנה גדלה ותורמת למחזה להיות עוד יותר "מופע אימים". אם אני אגיד לבעלי שאינ לא רוצה לבוא הוא יתחנן ואני (כרגיל) ישבר, ואם אני לא אשבר ולא אלך איתו אחותו תחזיק אותו שם עד השעות הקטנות של הלילה (כי אם היא מכוסחת עם בעלה אז למה שאני ובעלי נהנה ביחד?)

בולי, אני עפה ממה , מחר אני אחבק

אותך חזק חזק בשביל שתעברי בקלות את ה "פריק שואו" של המשפחה המטופשת הזאת.

הגנובה

New member
אני כבר אמרתי לך שיש שתי דרכים

לראות את ההופעה
1. להתייחס אל ההופעה כ"לייב שואו" ולהיות מעורבות - תוצאה - סתם עצבים, מתח, חוסר סבלנות וסבל. 2. להתייחס להופעה כאל קומדיה טובה - למצוא דברים לצחוק ולהשתעשע מהם - תוצאה - רוח טובה. הצעה חשובה... לצחוק בלב
... אני לא רוצה ש-
- וביום ראשון תגיעי לכאן
- ונצטרך לחבוש אותך

אורא

New member
תרגעי ותרדי מהסופגניות שלי../images/Emo70.gif

נכנסו אליי עכשיו מכל המשרדים מסביב לראות למה אני מתפקעת מצחוק...

בולי27

New member
הנה אני..... שששששש.......

לא לצעוק, יהיו מספיק צעקות בשבת, אני צריכה שתילחשו עד שהסופ"ש יגמר. השבוע יהיה הסבל בשבת צהריים (במקום בשישי ערב)

אורא

New member
בולי השבוע אני זוכרת ../images/Emo24.gif

ויודעת שנוסף עוד מרכיב קשה, שלא תחשבי שלא התייחסתי... אין לך אפשרות להתחמק
תישארי בבית שבת צהריים תהני לך עם עצמך תעשי דברים שיעשו לך טוב
ואם אין לך אפשרות כזו, תלכי, תפסי לך פינה שקטה תקראי את העיתונים של שבת ואל תתערבי בריבים ובוויכוחים
ותנסי לשרוד כמה שעות... אחר כך תפנקי את עצמך בבית עם אמבטיה טובה, ויציאה למקום נחמד מוצאי שבת.. שלפחות את השבוע הבא תתחילי טוב מחזקת אותך וקבלי מלאי חדש של

בולי מתוקה ../images/Emo24.gif

ששששש.... כאן אף אחת + עציון, לא צועק
אני לוחשת לך, בשקט בשקט,
גדול.
רק אוהבים אותך, לא צועקים.

omizu

New member
בולי חמודה אולי תשתי כמה../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif|

לפני שאתם הולכים ואז כמו שגנובי אומרת הכל יראה
או לחילופין תפתיעי את בעלך בםוף שבוע באילת או ים המלח

בולי27

New member
אני באמת צריכה להיות שיכורה

ולשכוח מהר את מה שמתרחש שם.... אני אף פעם לא מתערבת, אפילו כששואלים אותי ישירות אני משתדלת לתת תשובות "פוליטקלי קורקט" אני בטח לא משתתפת בהילולת הצעקות והקללות. סופ"ש זה רעיון מצויין (אם לא הייתי צריכה להשתמש בו כל סופ"ש שני) כבר השתמשתי בזה כמה פעמים. (בחגים אפילו נעלמנו לחודש שלם באיטליה, כי לא הייתי מסוגלת לשבת איתם בחג) אז מה נשאר? לא ללכת? כתבתי כבר למעלה שאם אני לא אלך אני אשב לבד בבית המון שעות כי הם לא נותנים לו לקום ללכת אם אני לא שם. (יש יתרונות וי חסרונות) ומי יודע איזה שטויות הם יכניסו לו לראש, ובמה הם ימצאו לנכון "לסחוט" אותו נפשית וכלכלית כשאני לא שם
לסיכום:

אורא

New member
בולי אפשר לבוא איתך ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לספר לך בדיחות, להחזיק לך את היד, להצחיק אותך.... וסתם להיות ליידך ברגעים קשים כאלה
בנתיים קבלי

בולי27

New member
../images/Emo9.gifהצחקת אותי ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

כשמופע האימים של חמותי/חמי/גיסותי מתחיל את תהיי כ"כ מרותקת מהלם
שתשכחי שבאת לספר לי/להצחיק אותי וכו´. יש שם רפ של ווליום מסויים שאם תדברי מתחתיו אין סיכוי לשמוע אותך (מה שפוסל ווליום של שיחה תרבותית) אי אפשר להתרכז בשום דבר אחר מלבד המופע המרכזי (ספר/עיתון/טלויזיה) כי זה פשוט משימה בלתי אפשרית

אורא

New member
אני שמחה שהצלחתי קצת להצחיק

אותך
תרצי או לא תרצי זה יעבור וביום ראשון יתחיל שבוע חדש

לפחות נדע לזהות אותך אם נפתיע../images/Emo6.gif

מכל ההמולה ומופע האימים נראה מישהי עם
(פה פעור) נדע שאת הכלה.

למעלה