שאני לא מצליח להרדם וחשבות יוצאות "

romens

New member
שאני לא מצליח להרדם וחשבות יוצאות "

ונכסנות אני סופר כבשים וגם כבשות..............." "טוב ליל מנוחה וחלום כבר מעורר ומחר נקום וניראה איך שמגיע היום בסוף כל לילה טוב חושך נפל על הרחוב רק הירח משאיר את אורו הצהוב צרצר מצרצר צרצורו שר לילה טוב" מה לילה טוב?!?!?!?!?!?!?! איפה אתם אנשים?!?!? יאללה להתעורר!!!!!! "בוקר טוב בא על ראשי ההרים עמוק בעמק ..................... אצא חופשי מכאן חופשי חופשי מכאן" מקווה שהצלחתי להעיר חלק מכם... עוד מעט מרץ וחמישיית ברוזה מגיעים אז יאללה להתעורר ,ואם כבר מרץ ,חמיישית ברוזה וכל זה אז עוד 7 חודשים מצדה יאלללה מסיבה!!!

lile0

New member
שלום לכולם ../images/Emo24.gif

שנים שלא כתבתי כאן עקב בעיה טכנית במחשב שלי (הטיפש לא מתחבר לשם משתמש בתפוז משום מה). אז מה שלום כולם? ענבל, רונן,עומריקי, שני,יעל, שרית (מזל טוב!) וכל השאר.. אם אני לא טועה היה אמור להיות מפגש פורום בחנוכה , לא? בירושלים!! טוב נו, אולי כבר במצדה..

romens

New member
חח וועדת כיתה נכשלה הפעם

חחח ניראה משהו מצליח לארגן משהו כאן .... אבל במצדה אני מקווה שתיהיה נוכחות מאלה אה? מי מוכן להפסיד את האירוע של השנה? אה? מי?

handlessman

New member
אני לא כל כך בטוח שתהיה נוכחות מלאה

כי אני מצטט את ענבל (וענבל, אל תגידי לי אחר שזה חוסר טאקט... כי לפחות בעיני זה לא): "עד אז רבות מבנות הפורום יהיו עם בטן... ואינשאללה עלי"

glitter8

New member
חוצמיזה..

אפרופו נוכחות... אתה זכית בתואר מבריזן כרוני ממצדה! אפילו כשיש לך הזמנות אישיות מהורדוס אתה לא מגיע
אבל אל תדאג, אני זוכרת שההופעה הבאה עלי...
מרץ, אמרנו כבר? תודיע לאמא שלך מעכשיו, שלא יהיו פאשלות.. שבת שלום ונר שמיני שמח
לכולם ובהצלחה לחמישיה שלנו מחרתיים ב"-the broza not exaqtly crismes show" המופע השנתי המסורתי שמתקיים בניו יורק!

glitter8

New member
מ...

לא מדוייק...בקיצור תקבל שווה ערך לכרטיס של מצדה..הפייב בטח יעלה יותר... אבל אל דאגה העיקר שיהיה שמח ומבדח

sarita4

New member
בהחלט שמצליחים

לארגן כאן משהו השאלה היא מי המארגנים.... שבת שלום לכולם!!!!!!!!!!

glitter8

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif../images/Emo213.gif

ובהמשך לדבריו של עמרי.. בהחלט הגיע הזמן שהדור הצעיר של הפורום יתפוס פיקוד... כי כמו שאתם רואים אנחנו עסוקים בתיזוזים בין סלוני כלות, וכנראה שאכן העליה הבאה למצדה תהיה עם עגלות.. (אם לא הקרובה אז בטח זו שאחריה...
)

למעלה