שאפּוֹ לדויד ברוזה

romens

New member
הידעתם?! שדויד שלנו צדיק

כפי שכולנו מבינים כבר מלפני חמישה ימים אנחנו במלחמה שבעיקרה באיזורי הצפון.... תושבי הצפון מתמודדים עם מציאות קשה עם מציאות של כל רגע יכול ליהיות הרגע האחרון , הם חיים במקלטים ובורחים דרומה כדי לנסות לא להפגע.... ודויד שלנו עושה את מה שהוא יכול ומופיעה בצפון בשביל האנשים לפי מה ששמעתי אתמול הוא הופעיה אני חושב בישוב דן והיום הוא מופיעה בחיפה. מגיע לו צל"ש =]

handlessman

New member
חיפה, אשכרה ביקור מולדת...

יפה לו... אבל אני לא מחשיב את זה כי הוא לא בא לשיבא לנגן ולשיר לי מול המיטה!! חח סתם... באמת צדיק... רואה שהמצב נהיה ישר ישר נתרם לעזרה... הלוואי וכולם היו כאלה...!

glitter8

New member
וסתם משו מצחיק שקראתי...

במסגרת ההסטלבטות השגרתית על דיויד שלנו, בדיחה סטייל מצדה... אזעקת ברוזה...דקה וחצי לפני הגעתו של דיויד למקלטים תושמע אזעקת דיויד אדום נאסראללה אומר שאם זה לא יעזור הוא ישלח גם את שלמה ארצי... אוהבים אותך דיויד!! יישר כח על עבודת הקודש!! תחזור בשלום לתל אביב

נ ט ע ש ה

New member
הוא מקסים, באמת כל הכבוד לו

הוא הגיע היום עד לשניר והופיע בפנינו במקלט קטן 40 דקות בערך (לאחר מכן הוא הופיע שוב גם בפני ילדי הגן), ועודד ושימח אותנו, ממש עשה לכולם את היום
ולפני כחצי שעה שודרה בחדשות ערוץ 2 כתבה שהנציחה את המאורע. ולא רק אצלנו, הוא הסתובב ממש בעשרות יישובים. יכול להיות שמחר תהייה התייחסות לעניין גם בעיתון מעריב- אז תשימו לב. זהו, אני יכולה רק להגיד שנראה שאין עוד הרבה אנשים טובים כאלה!

handlessman

New member
וואי הוא ביקר אצלך...!

איזה כיף לך! (כמובן לא כל החוויה שמסביב של הישיבה במקלט, אבל החוויה שמישהו בא במיוחד עד אליך בשביל להופיע בפנייך כדי לשמח ולעודד נותנת באמת הרגשה טובה)

handlessman

New member
ואם כבר הזכרת...

מי ראה את הכתבה בערוץ 2 חוץ ממני מרונן ומארז?

popikon23

New member
גם אני ראיתי, מהאמצע

איזה מקסים הוא! הוא אמר שהוא לא יכול לשבת בבית אז הוא הגיע ונתן את מה שהוא יכול לתת-מוסיקה כל הכבוד לדיויד!

popikon23

New member
וגם קראתי ללילך שתרוץ

היא לא הבינה על מה הצעקות והגיעה ממש לפני סוף הכתבה.

sarita4

New member
להזכירכם

דיויד כבר הופיע מול תושבי הצפון לפני שנים כאשר קרית שמונה היתה תחת הפגזות וישבה ימים שלמים במקלטים וגם עשו על דיויד כתבה שהוא מופיע מול תושבי הצפון במקלטים אז באיזה שהו מקום זה היה צפוי אבל בהחלט "מגיע לו" על היוזמה שלו ועל הרצון הטוב שלו לשמח אנשים

YulaShpil

New member
שאפּוֹ לדויד ברוזה ../images/Emo70.gif

באמת כל הכבוד לדויד על היזמה! דויד לא יושב בחיבוק ידיים בבית, אלא יוצא לשטח, ליישובי הצפון, ומופיע ומשמח אנשים באמצע כל הבלאגן הזה. דויד מבצע, ואתם מפרגנים. זהו שרשוּרִיסוּף של כל הדברים הטובים ומחממי הלב שכתבתם, ואני בטוחה שיעשו לדויד טוב לשמוע

YulaShpil

New member
וגם דברי שלי

אתמול בלילה, מתוך שינה שמעתי קול מוכר ברדיו, מדבר על הצפון ועל המקלטים, ועל גיטרה... פתחתי אוזן תורנית, ושמעתי את דויד מדבר בתוכנית ברדיו (אני חושבת שזה היה אצל גדעון רייכר ב"ציפורי לילה", אבל אל תתפסו אותי בנמנום...) דויד דיבר על ההופעות שלו במקלטים, ועל כל השמחה שהביא לתושבי הצפון. בבוקר, בעודי באוטובוס, בדרך לעבודה, האזנתי לרזי ברקאי, שאמר ש"עוד מעט יהיה פה דויד ברוזה". מיד SMS לענבל, תוך תפילה שהיא לא תתעצבן על שהערתי אותה, ואכן אחרי כמה דקות דויד שוב עלה לשידור ברדיו, והפעם שמעתי בבירור, ולא מתוך שינה, את כל מה ששמעתי בלילה, על הופעותיו הברוכות בצפון. חזק ואמץ, דויד, על היזמה, ועל ההתמדה, עם כל הקושי של ההופעות השוטפות שלך! ואולי באמת יש מקום להשמיע לתושבי הצפון גם את "יהיה טוב" בהופעות...

glitter8

New member
לא הערת אותי....../images/Emo168.gif

ןבדרך כלל אני כועסת אם ל-א !! מודיעים לי על הופעה ברדיו או בטלויזיה, דיויד דוחה שינה, דוחה שבת וכיפור. אז אחלה ששלחת סמס , הייתי ערה ובועטת.. ולמה לעזאזל לא נשארתי בצפון...?? הייתי מקבלת הופעה חינם במסגרת המבצע טיל+הופעה חינם בחסות נסראללה ימח שמו.

../images/Emo168.gifאין אין כמו דיוויד

כמו גדול דיוויד שוב מוכיח איזה נשמה יש לאדם המקסים הזה,חבל על הזמן מה שהוא עושה למען אנשים שקשה להם בסיוט הזה שחלק מאיתנו חובה,לפחות הוא בא ושר.אגב את אי יורו שומעים הרבה ברדיו כי זה עושה משהו לעורכים ברדיו...

YulaShpil

New member
בזמן האחרון דוקא

שומעים הרבה את "יהיה טוב", בעיקר לבקשת המאזינים...

למעלה