שמלת תחרה1
Well-known member
במבצע חשאי חולצה גופתו של אורון ז"ל.
תיקון/עידכון חולצו שתי גופות, ושאלתי היא:במבצע חשאי חולצה גופתו של אורון ז"ל.
מספיק לעטוף את גופות המחבלים בחזיר.תיקון/עידכון חולצו שתי גופות, ושאלתי היא:
מדוע אין אנו מסוגלים להיות כמו המרצחים הנלוזים ולפזר גופות של אסירים ברחבי הרצועה,
אך .................... לא לשכוח למלכד את הגופות בטכנולוגיה המתוחכמת ביותר!!
ממש לא מספיק!! מילכוד הגופות ישלח עוד חברים שלהם לגיהנום!!מספיק לעטוף את גופות המחבלים בחזיר.
התקבלת למפלגת כך של הרב מאיר כהנא זצ"לממש לא מספיק!! מילכוד הגופות ישלח עוד חברים שלהם לגיהנום!!
לא הייתי מלכלך גופה של חזיר עם זוהמה של מרצח!!
מה אשם החזיר??
קוריוז: הנכד שלו נמנה על מפגיני קפלן (כשהוא יכול). משרת במילואים ביחידה מובחרת שבמובחרות ובילה הרבה מעל 200 יום בלחימה מאתגרת בעוטף, בצפון ובעיקר בעזה.התקבלת למפלגת כך של הרב מאיר כהנא זצ"ל
כל הכבוד לצה"ל, והלוואי שיוכלו למצוא גם את גולדין. למשפחות הללו זה לא סתם חשוב, זה עקרוני להביא את בניהם לקבורה בישראל.במבצע חשאי חולצה גופתו של אורון ז"ל.
אל תהיי בטוחה ש"רוב המשפחות של הנרצחים מרגישות וחושבות אחרת ממך". זה המסר שהתקשורת הממסדית מעבירה, אבל אם תצפי בערוצים הפחות 'מקובלים' (בהיעדר מונח טוב יותר), את תשמעי הרבה מאוד קולות דומים לשלך. אני מדבר על מתוך המשפחות האומללות הללו.כל הכבוד לצה"ל, והלוואי שיוכלו למצוא גם את גולדין. למשפחות הללו זה לא סתם חשוב, זה עקרוני להביא את בניהם לקבורה בישראל.
תרשו לי להיות כופרת בעיקר? אילו אני מתה בעזה וגופתי מושלכת שם לא משנה היכן- ממש לא אכפת לי מה יקרה לה. מצדי- שלא תיפול שערה מראשו של חייל בנסיון להחזיר את גופתי. ברגע שאני מתה בעיני אין חשיבות היכן הגופה שהיתה אני. מי שרוצה שינסה לחשוב עלי מחשבה טובה, אם הוא דתי- שיגיד תפילה. השרידים האורגניים שלי- בעיני ממש חסרי חשיבות ובוודאי לא שווים סיכון חיים או בריאות של מי שמנסה לחלצני.
רוב המשפחות של הנרצחים מרגישות וחושבות אחרת ממני, אני בהחלט מכבדת את גישתן וחושבת שעל ישראל לעשות כל מאמץ אפשרי כדי להשיב משם את כולם. עצוב לחשוב שיהיו כמה מקרי רון ארד נוספים, מכיוון שלא את כולם יצליחו לאתר.
אני ניזונה מתקשורת כתובה, מעט מאד מחדשות טלויזיה, בכלל לא מהרדיו. לכן כתבתי "רוב המשפחות" ולא כל המשפחות. הערוצים הפחות "מקובלים" כהגדרתך מוטים מאד לכיוון מסויים, לכן חשוב להתבסס לא רק עליהם.אל תהיי בטוחה ש"רוב המשפחות של הנרצחים מרגישות וחושבות אחרת ממך". זה המסר שהתקשורת הממסדית מעבירה, אבל אם תצפי בערוצים הפחות 'מקובלים' (בהיעדר מונח טוב יותר), את תשמעי הרבה מאוד קולות דומים לשלך. אני מדבר על מתוך המשפחות האומללות הללו.
מה שכן, יש כאן בעיה מובנית של חוסר ודאות כמובן. בהיעדר ודאות מוחלטת (ואני לא מדבר על עמדת מערכת הבטחון, אלא על תחושת המשפחות) שיקיריהן כבר אינם בין החיים, קשה לומר דברים כאלו (אם כי באותם ערוצים תשמעי גם לא מעט משפחות שזו עמדתן על אף הסברה הרווחת שיקירהן בחיים). זה לא דומה למצב של ודאות מוחלטת של מוות ודאי שגם המשפחה לא מערערת עליה.
אני לא בטוח שיש הבדל גדול בין הערוצים הכתובים לערוצים המשודרים בדברים האלה.אני ניזונה מתקשורת כתובה, מעט מאד מחדשות טלויזיה, בכלל לא מהרדיו. לכן כתבתי "רוב המשפחות" ולא כל המשפחות. הערוצים הפחות "מקובלים" כהגדרתך מוטים מאד לכיוון מסויים, לכן חשוב להתבסס לא רק עליהם.
דעתי ממש כדעתך, אני נגד סיכון חיי חיילים בחילוץ גופות!!כל הכבוד לצה"ל, והלוואי שיוכלו למצוא גם את גולדין. למשפחות הללו זה לא סתם חשוב, זה עקרוני להביא את בניהם לקבורה בישראל.
תרשו לי להיות כופרת בעיקר? אילו אני מתה בעזה וגופתי מושלכת שם לא משנה היכן- ממש לא אכפת לי מה יקרה לה. מצדי- שלא תיפול שערה מראשו של חייל בנסיון להחזיר את גופתי. ברגע שאני מתה בעיני אין חשיבות היכן הגופה שהיתה אני. מי שרוצה שינסה לחשוב עלי מחשבה טובה, אם הוא דתי- שיגיד תפילה. השרידים האורגניים שלי- בעיני ממש חסרי חשיבות ובוודאי לא שווים סיכון חיים או בריאות של מי שמנסה לחלצני.
רוב המשפחות של הנרצחים מרגישות וחושבות אחרת ממני, אני בהחלט מכבדת את גישתן וחושבת שעל ישראל לעשות כל מאמץ אפשרי כדי להשיב משם את כולם. עצוב לחשוב שיהיו כמה מקרי רון ארד נוספים, מכיוון שלא את כולם יצליחו לאתר.
דעתי כדעתך, לא מרגישה חשיבות מה ייעשה בגופה שלי לאחר מותי.כל הכבוד לצה"ל, והלוואי שיוכלו למצוא גם את גולדין. למשפחות הללו זה לא סתם חשוב, זה עקרוני להביא את בניהם לקבורה בישראל.
אולי בזכות המבצע האם תתאושש מעט. הצפיה הורגת.שאפו ענק
מסכנה המשפחה האבא נפטר והאמא במצב לא טוב
האמא אמרה שלא האמינה שתגיע לרגע הזה, והיא מודה לכל אלה שהיו מעורבים בהחזרתו של אורון.אולי בזכות המבצע האם תתאושש מעט. הצפיה הורגת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.