שמלת תחרה1
Well-known member
לרופא שיניים שטיפל חינם בשיניי ילד הסובל מתיסמונת דאון. ילד שרופאים אחרים לא הסיכמו לטפל גם בתשלום.
במרפאת שיניים לא חובשים כובעלרופא שיניים שטיפל חינם בשיניי ילד הסובל מתיסמונת דאון. ילד שרופאים אחרים לא הסיכמו לטפל גם בתשלום.
אם הייתי מודיעה על רופא שיניים שאנס קטין, השרשור היה מלא בהודעות, על דבר טוב, נמצא איזו הודעה, שלא הבנתי אותה.במרפאת שיניים לא חובשים כובע
מצויין, לו תמיד היית מבינה את כל הודעותיי הייתי חושב ש"איבדתי את זה" בכל אופן, התבדחתי על המילה "שאפו" שמשמעותה "כובע" בצרפתית. לא חובשים כובע במרפאת שיניים.אם הייתי מודיעה על רופא שיניים שאנס קטין, השרשור היה מלא בהודעות, על דבר טוב, נמצא איזו הודעה, שלא הבנתי אותה.
הייתי מצמידה אות קלון לרופא שמסרב לטפל בילד או במבוגר שלוקה בתסמונת דאון.לרופא שיניים שטיפל חינם בשיניי ילד הסובל מתיסמונת דאון. ילד שרופאים אחרים לא הסיכמו לטפל גם בתשלום.
לדעתי זה תלוי הרבה בפציינט ולא ברופא.לרופא שיניים שטיפל חינם בשיניי ילד הסובל מתיסמונת דאון. ילד שרופאים אחרים לא הסיכמו לטפל גם בתשלום.
ממתי טיפולי שיניים לילדים זה חינם?לדעתי זה תלוי הרבה בפציינט ולא ברופא.
רפואת שיניים לילדים היא בחינם כחוק, אלא מה?
הרבה ילדים פוחדים מהזריקה של רופא השיניים ובורחים מהכיסא בבהלה.
חבר לשעבר ש(בצדק) נותק הקשר איתו, היה ידוע בקמצנותו הרבה.
הוא היה "בונקר" רציני.
וזה הטריף לו את השכל שהילד שלו שהיה זקוק דחוף לטיפולי שיניים פחד נורא ולא הסכים ללכת לרופא קונבנציונלי בחינם
והוא ברוב קמצנותו היה חייב לשלם לרופא מיוחד לילדים.
כבר מעל ל10 שניםממתי טיפולי שיניים לילדים זה חינם?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.