שאקה.........

פיפיטה

New member
שאקה.........

אומרה דה זאק"ה (אנשים שאוספים את הגופות אחרי פיגוע) אי און שהיד סה קונטררון אין לשמים. אל שהיד לה דמנדו אנדה אס גן עדן לדישו וטה פרה לה דרשה מנו(צד ימין) איה אס, אמפסו לרוץ לדישו דקה סטס רץ איה, לדישו אל שהיד מדישרון כה מוה איר אל גן עדן איה אי 70 בתולות......... לדישו אל אומרבה דה זאק"ה אספרה נו סטס ויינדו קואלו טנגו אן למנוֹ ??? אל טוּיוּ סטה אנדה מי (טוּיוּ תרגום הז......ן שלך אצלי ביד) קואלו וז אזר היה ?????????

Sarika

New member
גדולללללל ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

פיפיטה, לרוץ=קוראר ואיך קוראים ל - טו-יו או ז....ן כפי שאת כותבת? כהיינו ילדים קראנו לזה - קוקונה או קוקוניקה של ילדים.

פיפיטה

New member
בוקר טוב שריקה אי טודווטוס

דה מדרוגדה טה לה ונטטס (ככה אומרים התעוררת ?) דיה דה ויירנס ? קואלו סה אזה אס דייה דה לימפידורס אה גיזר. קוליי דייה קה סטה פרה טודוס.

Sarika

New member
בואן דיאה, פפיטה אי קרידוס אמיגוס

יו יה סוטו פרונטה פרה אל שבת. אייר לימפיי לה קאזה אי אוי גיזי סולו קפטיקאס קון סלסה אי ארוז קון לוס תבלינים קה מרקימוס אן אל שוק דה לוינסקי. אמנינה סטמוס אנוויטאדוס אנדה אונה פרימה ארמנה מיה, אי פור אסטו טיינגו דיאה ליווינו אוי. שבת בואנה אטודוס

RORGAD

New member
אנדה מוזוס דיזיאן קולאיי לביאנו,

דיאה דה לאבאר, דיאה דה אלימפיאר לה קאזה, קואנדו אנטראבה אונה ויזינה פישין דיזיה קולאי ליביאנו.

כוכב4

New member
קולאי לביאנו זה מזכיר לי כל כך

את אמי ז"ל בכל פעם שמשהיא היתה מתלוננת על עבודות הבית או על הבעל או הילדים ההייתי שומעת את המשפט איידה קולאי לביאנו . נזכרתי בעוד מילים שאולי הופיעו בפרום ואני לא ראיתי . פליאון - כסא נוח טרנקאס - מקלות כביסה - אטבים בסטון - מקל הליכה מושטרי - זה דומה בשפתנו לעוד מישהו צץ פתאום אולי אתם מכירים את המילים וכמובן נזכרים כמוני בכל מיני דברים שקשורים הוזכרה כאן המילה זורזובי - צבע שלא קיים וזה הזכיר לי שאבי עזר בחנות הבגדים של אחי ואחת הנשים ביקשה צבע שלא היה בחנות ואבי שסבלנותו פקעה שאל אותה עם היא מעונינת בצבע זורזובי כמובן שאחי שיתף איתו פעולה ואמר לאותה גברת שצבע הזורזובי אזל רק לקח לו הרבה זמן לשכנעה אותה שהצבע לא היה מוצלח ולכן הוא הפסיק ליצר אותו. באופן כללי אבי ואחי ביחד היו כל כך מצחיקים שלפעמים לא רציתי לצאת עם חברותי ותמיד איכשהוא הן היו נשארות אצלנו והשמחה היתה גדולה עד היום הן מזכירות לי. לילה טוב לכולם ושבת שלום ושקט.

פיפיטה

New member
אצלנו מושטרי היו אומרים כשלקוח

היה נכנס לחנות (לאבי יש מינימרקט עם דליקטסים כמו בלוינסקי) והיו צריכים לשרת אותו אז היו אומרים מושטרי וינו. מזמן לא שמעתי את המילה הזו.

RORGAD

New member
פפיטה גדול, בשרשור על הקונדום

הצעתי לקרוא למה שמו "קושקונדון" הלא יש פתגם מליצי כזה, סה לה וידו אל קושקונדון, מכירה? ימח שמם אם הקושקונדון שלהם נשאר פה איזה בתולות הם מחפשים שם???? הלוואי שכל הערבים
ובשם כל האמהות שנאלצו לקבור את בניהן הנא עוד אחת

פיפיטה

New member
רורגד קושקונדון לדעתי זה ארוך מידי

(לא לכולם יש ארוך) ז....ן זה 3 אותיות, צריך למצוא מילה יותר קצרה.

Sarika

New member
אוטרה אונה שאקה

עראפאת סטה פסיאנדו אן עזה קון אוטומוביל אי שופר (נהג) אנסופיטו (פתאום) פאסו און פארו (כלב) אי אל שופר נו לו ווידו אי לו מאטו. לדישו עראפאת אל שופר ווה אנדאל פאטרון (בעלים) דאל פארו אי דיזלה קה אל פארו מוריו. ספואה אל שופר, אי עראפאת לוסטה אספאראנדו, נוסטה טורנאנדו. סלאבאנטו עראפאת אבושקאר אל שופר, סאנטרו אן לקאזה דל פטרון דל פארו אי סטה ווינדו קה אל שופר אי טודה לה ג´אנטה סטן אלאגרס, קומיינדו בונבונאס, לדאמנדו אל שופר קאלו פסה? לדישו אל שופר: "לדישי אל פטרון דל פארו - יו סו אל שופר דה עראפאת, אל פארו מוריו"

קה פאסה

New member
אוטרה שאקה

שבת שלום א טודוס, הייתי מאוד עסוקה השבוע ולכן גם לא יכולתי לבוא למיפגש. אני מאוד שמחה שכולכם נהנתם מהטיול מהאיזור ומהחברה. מקווה שבפעם הבאה אצליח להגיע. אני אוהבת מאד את האיזור של נווה צדק, אבל הכרתי יותר את האיזור של לוינסקי. לאבא שלי היית חנות בקרבת מקום. אחותי ואני הולכות מפעם לפעם לשם כדי להריח ריחות מוכרים לשמוע את השפה ולהיזכר. בקשר לעראפאת ימח שמו יש עוד בדיחה: עראפאת והנהג מגיעים לביקור בבית ספר יסודי בראמאללה. הוא נכנס לשעור ערבית בזמן שהתלמידים ניסו להבין את הפרוש למילה טרגדיה. המורה מציע לעראפאת להנחות את השעור והוא מסכים. עראפאת שואל את הילדים איזה דוגמאות הם יכולים להביא לטרגדיה. ילד אחד אומר: "אם החבר שלי משחק בחצר מטפס על עץ נופל ונהרג". "זה לא טרגדיה, זו תאונה" אומר עראפאת. ילד אחר אומר: "אם אוטובוס מלא ילדים מתהפך וכל הילדים נהרגים" "גם זו לא טרגדיה" משיב עראפאת, "זו אבידה גדולה." בכתה נופלת דממה ואז עראפאת שואל: "מי בכל זאת יוכל לתת דוגמא לטרגדיה?" שקט מוחלט. בסוף ילד אחד קטן אוזר אומץ ואומר: "אם אתה ואשתך תטוסו ביחד במטוס והמטוס יתרסק זו טרגדיה" "איך ידעת?" מתלהב עראפאת? הילד עונה: " כי זו לא תאונה ובטח לא אבידה גדולה!"

למעלה