שאקירה בראש 1

AlanShkr

New member
שאקירה בראש 1

יש חלק יל ה די-וי-די החדש שלה, זה חצי עמוד ויש שתי תמונות שלה.

לאה14

New member
כנסו רגע

אני נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא אבל אין מצב שהיום אני יספיק אבל אל תדאגו אני מבטיחה שמחר אני אשים כי יש לי יום שלם מחר אז שוב אני נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא מצטערת

לאה14

New member
שאקירה- "לייב אנד אוף דה רקורד"../images/Emo79.gif

מי ומה: אלבום האולפן הקודם של שאקירה, "לונדרי סרוויס", יצא אי שם בשנת 2001, ומאז לא שמענו עליה הרבה. בדיוק כשהמצב הפך להיות חשוד, השתיקה הכוכבת הלטינית ההורסת את כל מי שחשב שהיא נעלמה עם ההופעה החיה הזו. למרבה הצער, הגברת לא הוציאה שירים חדשי בשנים האחרונות. לכן הדיסק כולל את כל להיטי "לונדרי סרוויס" (האלבום ה-1 שהיא הקליטה באנגלית), בנוסף לכמה שירים בספרדית, שבוודאי מוכרים למעריצים השרופים שלה. ביןם היתר, תוכלו למצוא כאן את "דה וואן", "אנדרנית' יו קלוז", "אובג'קשן טנגו", וכמובן את "וונאבר, ווראבר", הלהיט הכי גדול שלה. צ'ופר מיוחד: גרסת כיסוי לשיר "בק אין בלאק" של להקת הרוק הכבד הוותיקה איי.סי.די.סי . מקום וזמן ההופעה: רוטרדם, הולנד, 2003. מס' שירים: 15 זמן כולל: כשעתיים וחצי. סאונד: דולבי דיגיטל 5.1 (כמו שצריך). תוספות מיוחדות: הדי.וי.די מגיע עם סרטון באורך של שעה, שמתאר את סיבוב ההופעות. עם ראיונות, קטעי מאחורי הקלעים ועוד. דיסק אודיו בונוס: יש. כולל עשרה שירים מתוך 15 השירים של המופע, עם כל הלהיטים מלבד "אנדרנית' יור קלוז". כדאי לשים
:
לקטע בסרטון מאחורי הקלעים, שבו רואים את שאקירה שוכבת בגינה ומפריחה בועות סבון כמו ילדה קטנה ותמימה. בקטע אחר בסרטון, נתפס לה הגב והיא מתחילה לקלל בלי בושה. תגידי, מותק, יש לך פיצול אישיות??

brunu

New member
תודה לאה../images/Emo140.gif

אהבתי את הקטע האחרון חח

perrinat

New member
מה הקשר פיצול אישיות../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

מי כתב את זה

לאה14

New member
חח לא אני !

אם את מתכוונת לכתב\ת אז כתב את זה עמרי ויסמן