שאקירה בתורכיה!!

Moor 87

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Moor 87

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אז היא כן יודעת להכין פסטה

Moor 87

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תראו איך היא מסתובבת ברחוב חופשי .. חח

Moor 87

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

קונה גלידהה

Moor 87

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אחרונה וזהו לילה טובבבבבבבבבב

MikeR

New member
מאיפה התמונות?

ושאלה לכולם- מתי זה הגראמי הלטיני ??? מישו יודע?

12ShakirA12

New member
אני משערת

שהתמונות או מ shakiramedia.com או מ shakiramusic.com ובקשר לגראמי הלטיני אז אין לי מושג
אז אני אצטרף לשאלה

perrinat

New member
כפרע, זה מלפני 3 שבועות

[אתה לא זוכר ששמתי את התמונות שהיא קונה גלידה ואמרתי לכם שזה שטראוס?] אבל תודה בכל מקרה

MikeR

New member
חח זה לא שטראוס..

הייתי כמה פעמים בטורקיה, וכאילו זה נראה כמו שטראוס- הסמל הזה אבל קוראים לזה אחרת...חחח... נצל"ש- אנשים ראיתם את החיקוי שעשו לקליפ של שאקירה "לה טורטורה" (מהתוכנית הזאת שהיא הייתה במקסיקו..) ? איזה קורעעעע זה!! ח..

12ShakirA12

New member
כבר התחילו עם חיקויים../images/Emo67.gif

מרוב שרוצים להיות שאקירה מחקים אותה כל דקה וחצי
לא ראיתי.. אני מקווה לראות מתישהו
אבל אם כבר חיקויים.. מישהו ראה את Whenever Don't Metter או איך שלא יכתבו את זה.. חחח.. מי ראה

12ShakirA12

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

איזה צחוקים אני נשפכת מצחוקקקקקקק
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הקטע עם הבצל... והזה שהיא על השולחן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Moor 87

New member
חח כן ראיתי שבוע שעבר.. "חיקוי"

חח סתם גבר שמחופש לאישה ממאשים את שאקירה שהיא גנבה את הרעיון ושהקליפ עם אלחנדרו ואותו השיר בדיוק היה שלה .... חחח אהבתי את ההגזמה עם השחור הזה

למעלה