שאקירה עכשיו בברצלונה

perrinat

New member
שאקירה עכשיו בברצלונה

מצלמת את הקליפ החדש לשיר NO
במאי הקליפ הוא חיימה דה לייגונה, הוא צלם ספרדי מפורסם והוא זה שצילם את התמונות ל שאקירה ששמתי הערב (מ- magazine) בקרוב קליפ חדש
יאי

Moor 87

New member
נצ"ש ../images/Emo32.gif Laundry Service 2

תראוווווו זה הכלב שלי קוראים לו יחזקאל!! יחזקאל - פורום פורום - יחזקאל עכברון!!!! מי שאומר שהוא חמוד שיסמן

swewa

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Moor 87

New member
פינצ'ר פינצ'ר מה קרהה לכם

אמיתי קטנצ'יק ושמנמן !! אח אני מת עליו..... את האמת הוא חדש.. הכלב הקודם נפטר והבאנו אותו כדי שיחזק אותו.. לכן קוראים לו יחזקאל..... כן אני יודע שיש לי סטיות מוזורות! בוקר אור לכולללללללם

pringles1

New member
בוקר טוב לכולם!../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif

ישששש היום ב-11
אין יותר היסטוריההההה לכל החיים!!!
אז שוב בהצלחה לכולםםםם
ויהיה טוב... ביי ביי ןהמשך יום נעים!

pringles1

New member
יואואוא איזה כיףףףף!!!

אני לא מאמינה שזה נגמררררר ועוד טוב!!! ישששששש!!!

pringles1

New member
היה מצוווווייייןןןן... ../images/Emo13.gif

מקווה ל90 ומעלה!!! איך הלך לשאר???

נתנו לכל השיכבה שלי להעתיק

היה לי בוחן מקולומביה אז התחלנו לדבר שם והוא אמר שהוא נותן לי להעתיק בגלל שאנחנו "אחים" וגם בגלל שריחם עלינו...

12ShakirA12

New member
וואי וואי מה אני שומעת..

גם בפורום טלנובלות רץ הסיפור הזה שהבוחנים הוציאו מחברות והתחילו להקריא תשובות.. וואי וואי הלוואי עליי

MikeR

New member
חח איזה כיף להם..

אצלנו לא היה אפשר להעתיק בכלל..אבל הלך לי בסדר..וכפי שכבר כתבתם -- איזה אושר!! אין יותר היסטוריה בחיים!!!

pringles1

New member
חחחחחח....

אתם לא יודעים מה הלך אצלנו שנה שעברה!!! פשוט שוק אני אומרת לכם בוחנת אחת הייתה יחסית קשוחה ואחת תעשו מה שבא לכם כזאת חחח... אז ילד אחד ביקש לצאת לשתות והקשוחה הוציאה ואז כווווולם העתיקו עם דפים והכל חחח ושוב פעם ביקשו לצאת וחוזר חלילה.. חחח והבוחנת ממש אמרה תעתיקו מהר ובשקט!

12ShakirA12

New member
חח אם משרד החינוך מרגל פה..

חבל"ז מה שיעשו לבוחנים האלה
פעם הבאה.. אם יש לכם בוחן כזה.. שלחו אותו לר"ג.. חחחחחחחח

למעלה