אויש נו, באמת.. אפילו אם היא הייתה רוצה להגיד דבר כזה, היא לא הייתה אומרת כי מן הסתם- זה יפגע לה במכירות.. אם היא בכל זאת אמרה... מה שנראה לי לא סביר בכלל.. היא קצת מטומטמת.
דברים אל נוצרים סתם.. אבל "במקרה" יש את אותה שמועה (שלא יכולה להיות נכונה מבחינה פיזית...) גם על נטלי אימברוליה וגם על אלאניס. נו באמת.. סביר להניח שגם זה כן נוצר סתם..
התבקשתי בפורום שאלה קטנה לשאול את שאלתי בפורום שלכם: מסתובב ברשת אימייל בנושא איזו זמרת, שקירה, שיש לה שיר "whenever, wherever" - ובאימייל נכתב שבמסגרת תוכנית ב-MTV עלה לשידור צופה מישראל שרצה לשאול אותה שאלה והיא ענתה שהיא מעדיפה שחזירים יקשיבו למוזיקה שלה מאשר ישראלים. נוסח האימייל: This week the singer Shakira appeared on MTV in front of a live audience and talked to fans who called the studio. when an Israelie fan was put on the air, the singer refused to speak to her saying she´d "rather have PIGS listening to her music than Israelies!" I think it is a disgrace that a person like her is given a platform to express her incredibly outrageous views and that a network as big and as influential as MTV did not condemn her expression. This is a singer who is rated no.1 in the world and in Israel with her smash hit "whenever, wherever". we can not turn a blind eye to these sayings anymore! I ask you all, please send this e.mail to all your mailing lists to help spread the word on this terrible saying and to boycott the singer´s CDs. התאריך של האימייל המקורי: On Tue, 30 Apr 2002 15:31:57 -0700 זה עבר בפורוואד עשרות פעמים. השאלה שלי האם מישהו יודע משהו מבוסס בנושא הזה? האם זאת רק שמועה? חיפשתי ברשת איזה עוגן למידע שבאימייל ולא מצאתי. אני צריכה ביסוס מאתר רציני - לטובת ידיד עיתונאי שמתעניין בנושא.
שיש עליה הרבה שמועות בזמן האחרון... בעניין של שנאת-יהודים והכל... אבל אין ממש ביסוס רציני לנושא. אני לא חושבת שכל כך הרבה שמועות רק עליה בעניין מתפתחות מכלום, אבל במצב שלנו היום יכול להיות שבאמת אין לה שום חלק בעניין.
מישהי שחבר שלה היה חולה על שקירה ואותה אחת התחילה לקנות (תהרגו אותי אין לי מושג למה) אז היא סיפרה לו שהיא שמעה ב MTV את שקירה אומרת את זה כך כלד השמועה התחילה בכלל בארץ
אמרו שהיא אמרה שאם יהיה לה מספיק כסף, היא תעשה את השואה להיודים עוד פעם. אני לא חושב שהיא מתכוונת באמת לעשות את זה, כי אני חושב שחמישה חיילים יכולים בככה (שנייה) להרוג אותה. אבל לא נעים לחשוב את זה... Scooby4!^^!
על כל זמר חדש שפתאום מגלים אותו והוא עולה לצמרת אומרים את זה.... על לאונרדו דיקפריו על בריטני ספירס.....ועוד הרבה... תמיד ממציאים את השמועות...בעקרון לא נראה לי שהיא הייתה אומרת את זה כי כפי שעידן אמרה זה באמת יפדע לה במכירות.ואם זה נכון אז שתהנה מהדם חזירים שהיא תשתה ושתתפגר. לי זה לא ממש מזיז מה היא אומרת או לא כי אני לא שומעת את המוזיקה הזאת.