שאקירה שלום מה העיניינים?
T taltal girl New member 14/6/03 #2 תקשיב שניה... ../images/Emo25.gif זב בסדר גמור שאתה פתוח שרשורים חדשים, וזה אפילו מצוין. אבל זה פורום, לא צ'אט. לפעם הבאה, אם אתה פותח שרשור חדש, תשתדל שהוא יהיה עם תוכן, ואם לא, אז תשרשר לאיפשהו. תודה מראש.
תקשיב שניה... ../images/Emo25.gif זב בסדר גמור שאתה פתוח שרשורים חדשים, וזה אפילו מצוין. אבל זה פורום, לא צ'אט. לפעם הבאה, אם אתה פותח שרשור חדש, תשתדל שהוא יהיה עם תוכן, ואם לא, אז תשרשר לאיפשהו. תודה מראש.
S Shakira paradise New member 14/6/03 #3 ../images/Emo45.gif צלילי צודקת ../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif ולמה לכל הודעה לעשות כותרת "שאקירה" ...
../images/Emo45.gif צלילי צודקת ../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif ולמה לכל הודעה לעשות כותרת "שאקירה" ...
N NIR הראשון New member 14/6/03 #4 לא מעניין אותי במדינה דמוקרטית יש עיניין שניקרא חופש הביטוי ואני יעשה מה שאני רוצה(חוץ מאם שזה יפגע במישהוא) ואם זה לא טוב בשבילכם זה לא מעניין אותי
לא מעניין אותי במדינה דמוקרטית יש עיניין שניקרא חופש הביטוי ואני יעשה מה שאני רוצה(חוץ מאם שזה יפגע במישהוא) ואם זה לא טוב בשבילכם זה לא מעניין אותי
S Shakira paradise New member 14/6/03 #7 אבל בפורום יש כללים ../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif