שאקירה

שאקירה

תנסו לדמיין לעצמכם תערובת של כריסטינה אגילרה וזהבה בן..(זה יותר גרוע ממה שאתם מדמיינים). אבל..... זמרת חדשה ,שאקירה שמה (SHAKHIRA ) קורעת בשבועות האחרונים את מצעדי USA עם הלהיט WHATEVER WHENEVER שצועד שם חזק יחסית מזה שבועות מספר -והשיר מתקרב לאירופה . כמובן שהוא עשוי להטחן שם עד דק, אבל עד שימאס ממנו אודה שיש לשיר הזה פוטנציאל , ולו בגלל הייחודיות שבו (יש יעני מוטיבים ערביים , שהם למעשה סינטיסייזרים ותו לא ).

ביג דיל

New member
היא לא חדשה כלל וכלל

אומנם זה הדיסק הראשון שלה באנגלית, אבל היא אחת הזמרות הלטיניות המצליחות בעולם, ואף זכתה בפרס הגראמי על האנפלאגד שלה שנה שעברה.

**Blue-Lagoon**

New member
חדשה? הצחקת אותי!

יש לי את הדיסק הראשון של שאקירה, קניתי בארגנטינה לפני בדיוק שנתיים. היא בכלל זמרת דרום אמריקאית (מקולומביה אם נדייק) מעולה לדעתי, רק חבל שהיא החליטה להוציא דיסק חדש - באנגלית. הזוועה. א) בקושי מבינים שהיא לא שרה בספרדית. ב) המילים, אאוץ´ המילים. פשוט נוראי הליריקס שלה. מי שרוצה לשמוע את השירים הטובים שלה, שיוריד שירים מהדיסק הראשון. הדיסק השני מזוויע. עד עכשיו הכירו אותה בארה"ב, רק שאף פעם היא לא הגיעה לאירופה.

Tom2002

New member
נכון ששאקירה מנסה קצת לחקות את בריט

את בריטני בקליפ החדש? מה קורה פה פתאום - קודם ג´יסיקה סימפסון (יותר מדי) מנסה לחקות ועכשיו זאת! * הקליפ שלה הוא לא כזה חדש !!! ראיתי אותו כבר לפני חודש בערך (אבל זה לא אומר כלום, כי תמיד אפילו להיטים גדולים מתפרסמים באיחור..!!).

גם אנוכי לא הכרתיה

עד ממש לא מזמן , ועל אף שאתם טוענים (ואני נוטה להאמין) שהיא ותיקה יחסית- הנקודה היא שעכשו אנחנו מדברים על זמרת שממש עוד שניה הולכת לפרוץ קדימה. ומאחר שאני לא מכיר שירים אחרים שלה - אני לא ממש יכול לשפוט

rainbowgirl

New member
היה שיר שלה בויוה

לפני מלא זמן והם חורשים על הקליפ הזה
קורל

**Blue-Lagoon**

New member
איך איך איך

אפשר להגיד ששקירה מנסה לחקות את בריטני זה פשוט לא....

למעלה