שאריות דם קרוש מהאוזן

Mokoma

New member
שאריות דם קרוש מהאוזן

שלום, קמתי היום כמו בכל יום ולאחר כמה שעות שאני בעבודה אני נוגע באוזן ימין פתאום מרגיש המון פירורים, כמו גרגירי של קפה, רצתי לשירותים לראות מה קורה וראיתי שכל הבפנים של האוזן שלי מלאים בגרגרים חומים/אדומים די גדולים, אחרי שניקתי את הכל העברתי נייר רטוב בתוכו ועדין נשאר קצת דם טרי. אני לא יודע אם זה דם, הצבע של זה זה חום/אדום אבל אני משער שזה דם. השאלה היא האם זה יכול להיות משהו רציני? בחיים לא קרה לי כזה דבר. קבעתי תור למחר לרופא משפחה, אך אשמח לדעת קודם כל אם זה סימן לתופעה מסוימת. תודה !

Mokoma

New member
עוד כמה דברים שחשוב לציין

הגעתי הביתה וראיתי שלולית קטנה של דם על הכרית בגודל עדשה של משקפיים. וכן יום לפני זה הייתי בפסטיבל מוסיקה רועשת אם זה יכול להשפיע או משהו.. אני די בלחץ מזה אשמח אם תוכלו להגיד לי אם זה דבר שגרתי או משהו שכדאי לבדוק.

דימום מהאוזן

שלום דימום מהאוזן יכול להגרם ממגון רחב של גורמים. רעש חזק יכול לגרום לכך רק במצבים קיצוניים ביותר בהם יווצר קרע בתופית (מצב השכיח יותר בפגיעות הדף/לחץ אויר). אפשרויות שכיחות אחרות הן זיהום בתופית היוצר שלפוחית אשר בהתנקזותה גורם לדימום וכן עקב פצע מחיטוט/ניקוי. כדאי להבדק אצל רופא אא"ג. בהצלחה ד"ר אופיר הנדזל

למעלה