שאריות של בגרויות

שאריות של בגרויות

היי חברים,

בתקופה האחרונה צצים לא מעט חשבונות פייסבוק על שם עידן רייכל.
חשבונות הפייסבוק האלו לא נפתחו ע"י עידן ואינם שייכים לו.
עמוד הפייסבוק בו עידן כותב הוא עמוד הפייסבוק הרשמי והמוכר של הפרויקט של עידן רייכל.

ולנושא אחר, אני רוצה להקדיש לכל הלומדים בתקופה זו- למבחנים, מתכונות, בגרויות, הופעות (אלה, מוזמנת לספר לנו איך היה
) את השיר "שאריות של החיים"
בעיבוד מיוחד.
רבה לכולם!

הסרטון הוא מתוך הופעה של אמיר דדון בה באופן ספונטני, עידן שישב בקהל עלה על הבמה ושר איתו את השיר המקסים.

תגידו, ממה הייתם רוצים שיישארו לכם רק שאריות? ממה הייתם רוצים כבר להיפטר?

13111

New member
מדהים

ווואו! ממש אהבתי את הביצוע הספונטני הזה, מהממם :)))
בלי קשר אני פשוט אוהבת את הכבוד הזה שעידן חולק לאנשים שמבצעים את השירים שלו, זה מדהים בעיני <3
בהצלחה לכולם בבגרויות!! (וגם לי :( )

etai2012

New member
איזה כיף לי

אני אהיה בהופעת ההשקה של האלבום השני של אמיר דדון יש אין סוף ביום שבת ה8.6 ושבוע בדיוק לאחר מכן ב15.6 אהיה בהופעה של רייכל בקיסריה :) כולי ציפייה כבר ולא יכול לחכות!

etai2012

New member
חחחח נגמר התקציב

ואחרי רייכל דדון הוא האומן האהוב עליי אז בחרתי בו :p

אלה א9

New member
קודם כל, תודה רבה!!

איזה כיף שזכרת את ההופעה! עבדתי המון לקראת ההופעה הזו, וגם כל מי שניגן איתי. מאוד מאוד התרגשתי והיה פשוט מדהים לעלות על הבמה ולנגן את מה שעבדנו עליו כל כך הרבה. למרות כל ההתרגשות הצלחתי להינות מאוד! אני אשמח להעלות לכאן את השירים מההופעה אם תרצו, כשהם יגיעו אליי

הביצוע הזה של שאריות של חיים פשוט מדהים ומאוד מרגש בספונטניות שלו.... איזה כיף...!

עברתי בינתיים בגרות אחת, מתכונת אחת והופעה
למרות שהשנה יש לי רק 3 בגרויות (מעט יחסית לשנה הבאה), אני בהחלט אשמח להיפטר מהן כבר, לנוח- מנוחה אמיתית, סוף סוף, ו....לחזור להיות יותר פעילה כאן!

פשוט ומורכב

עיבוד מקסים. מאוד אהבתי. כי הוא פשוט אבל מורכב. תודה.
השיר הזה מזמין אותנו לחשוב על חשיבות הזמן. כל כך חשוב לא לבזבז את הזמן סתם. לדעתי הוא ''האח התאום'' של ''חלומות של אחרים''. למה חשוב לפעול ו''לתקן עוד פעם''.
מה הייתי רוצה להיפטר? כבר שנים אני מנסה ומצליחה רוב הזמן להיפטר משיפוטיות. רק ככה אפשר להתחבר לכל אחד ואחד. ורק ככה אפשר לעזור. ולתקן קצת ככה על הדרך.

KerenH6

New member
הצלחת לעודד אותי! תודה :)

למרות שהיום היתה לי בגרות, ומחר יש לי בגרות, ועוד 5 ימים יש לי עוד בגרות(!) ואני בשבוע עמוס, לחוץ ומטורף, הצלחת לעודד אותי עם הביצוע המקסים הזה

הכי הייתי רוצה להפטר מכל הבגרויות האלה... קצת יותר מחודש וסיימתי לנצח!!! :)

איזה כיף שהצלחתי...

זו בדיוק הדרך, לשמוח לאחר כל בגרות שעוברים ולדעת שעשית עוד צעד לקראת הסוף.
רבה בבגרות מחר!

mbauman

New member
תודה רבה !!!

ביום הייתה בגרות במדעי המחשב הלך מעולה :) נשאר לי רק עברית השנה !

נערה162

New member
אפילו לקרוא פה כמו שצריך אין זמן..

מקווה בקרוב לשוב להתעדכן..

צלIשקט

New member
חזרתי..

תודה על האיחולים!
כרגע הלחץ העיקרי הוא המתמטיקה שאני מקווה שהמועד ב' יהיה סביר..

למעלה