שאריות של טריילרים מE3 שמסיבה כלשהי לא העלנו...

Ghost Recon Wildlands

המשחק הופך למשחק עולם פתוח(ככה הם טוענים לפחות)והפעם הצוות נלחם מול קרטל הסמים...
זה שהם עברו לעולם פתוח לא עושה עלי הרבה רושם..זה הטרנד עכשיו וכל משחקי שני בשוק הוא כזה..מה שכן אהבתי שנלחמים מול קרטל סמים ולא כמו בכל שוטר ממוצע מול איזה סופר טרוריסט..נכון שאין לזה שום משמעות מבחינת המשחק עצמו אבל אנחנו אולי נקבל דמויות וסיפור קצת יותר מרעננים..
הטריילר עצמו הוא טוב..יש למשחק פוטנציאל לא רע אבל אחרי הכל זה משחק של יוביסופט אז צריך לקוות חזק שהם לא ידפקו את זה...

.

וואו נראה פצצה של משחק! מתי זה יוצא?

מסכים שיש המון משחקי עולם פתוח, נראה פשוט כמה וכמה רמות מעל Just cause 3 ומד מקס :) פספסתי את המשחק הזה לגמרי בתערוכה!! בגלל זה לא שמתי, תודה שקישרת!

South Park:Fractured but Whole

אין הרבה מה להגיד..אהבתי מאוד את המשחק הקודם ואני מקווה שגם החדש לא יאכזב...

סינמטיק טריילר ל MGS:TPP

יש בטריילר לא מעט קטעים שכבר ראינו ולמרות שהוא מבלבל(כרגיל)יש כמה קטעים חדשים שנותנים לנו תשובות...
למשל 2 הילדים בסוף הוידאו הם כמעט בטוח סוליד וליקוייד סנייק...
אני שמח שלמרות שהמשחק הוא עולם פתוח הוא עדיין נשאר הבי סטורי דריבן אבל זה היה די ברור...

PlayGirl3

New member
טריילר ראשון של Tales of Berseria

הטריילר מדגים את הסביבות המגוונות שיהיו במשחק (שהן די דומות לסביבות של Xillia, במיוחד החוף והעיר המושלגת).

היפנית שלי קצת חלודה. בתחילת הטריילר מישהו שואל אותה מה שמה והיא עונה Velvet. אח"כ על הספינה היא אומרת משהו בסגנון "אני לא אכנע" ואת השאר לא הצלחתי להבין.

PlayGirl3

New member
נראה לא שונה בהרבה מהמשחקים הקודמים

ולא ציפיתי האמת לשדרוג רציני. רק חבל שנראה שהם לקחו סביבות מהמשחקים הקודמים ושידרגו אותן קצת.
אבל הכי חשוב לי במשחקי טיילס לראות איך נראים הקרבות. מחכה לטריילר גיימפליי.

בכל מקרה ברור שסטאר אושן הרבה יותר שווה.

זה מעליב שוספריה נראה יותר טוב

ממשחק טייילס ב2015. הגיבורה הראשית מעניינת אותי אז רוצה לשחק בזה...פשוט מאכזב. זו סדרה שעושה כל כך הרבה מאמצים להרגיש כמו אנימה אינורקטיבית.. והמשחקים בסדרה חוטאים לזה לאחרונה

10 דקות גיימפלי ראשונות מ yokai watch באנגלית.

יוקאי watch מגיע השנה ל3DS האמריקאי ושנה הבאה ל3DS מהאירופי. נינטנדו ולבל 5 בהחלט מקוות להצלחה מסחררת בסגנון הפוקימון.
האנימה של המשחק נחשבת לטובה הרבה יותר ממה שהאנימה של פוקימון היתה והיא תגיע למערב לצד המשחקים.ביפן הילדים כבר מעדיפים את יוקאי וואץ.

אישית לא נראה לי שנינטנדו ולבל 5 יצליחו לשחזר את ההצלחה של פוקימון עם המשחק הזה במערב.

ילד מהמשפחה שלי בן 12 שדי אוהב משחקים, עבר על המשחקים שלי בPS3 וב3DS והעיר לי בהתנשאות "למה כל המשחקים שלך מצוירים ויפנים?
למה אין לך את AC unity? "

עניתי שיש לי את בלאק פלאג, עדיין קיבלתי מבט חשדני.

בקיצור הילדים של היום הם מסוג אחר, הם לא יוציאו את ה3DS שלהם מהארון וינקו לו את האבק כדי לשחק ביוקאי וואץ כמו שאנחנו עשינו עם הגיימבוי שלנו.

לי אישית בא לנסות את יוקאי וואץ, כי זה נראה כמו ני נו קוני יותר מגניב, הסיפור פה אמור להיות טוב/קיים בניגוד למשחקי הפוקימון שזה כבר שינוי מרענן,
אבל האמרקניזציה שעושים לשמות של הדמויות צורמת לי מאוד, המשחק הרי מתרחש ביפן, דאמט.
נ.ב החתול הזה יותר חמוד מפיקאצו.

PlayGirl3

New member
ניסיתי לראות פרק של הדבר הזה, זה בלתי נסבל

הבעיה עם פוקימון זה שהם לא מחדשים כבר כמעט שני עשורים. לאנשים נמאס לשחק באותו משחק עם אותה מערכת, אותו סיפור וכמעט אותה גרפיקה מכוערת. תכלס, לא ברור לי איך אנשים עדיין קונים את המשחקים החדשים ואיך סדרת הטלויזיה רצה כבר 17 שנה.
הסדרה/משחק הזה לא שונה הרבה מפוקימון אבל הוא נראה טוב יותר ומביא משהו חדש. זה גם משהו שידעך עם הזמן אם ילכו באותה דרך.
בארץ זה אולי יהיה פחות פופולארי כי כבר לא משדרים פה בערוצי הילדים סדרות אנימה. אפילו את פוקימון הפסיקו לפני שנים. בארצות בהן זה משודר אני בטוחה שזה יהיה להיט.

מה שמחזיק את פוקימון זה קרבות הרשת

לשנינו זה לא מדבר קרבות רשת אבל הקהילה פעילה בטירוף..יש גם אימונים מטורפים מורכבים בטירוף שאם את יודעת לאמן בהם..הסטטוסים של הפוקימון שלך גדלים באופן מטאורי והרבה אנשים מתעסקים בזה. האלמנט הזה של האימון המיוחד קיים מהמשחק השני בסדרה אבל היינו ילדים/נוער וזה בטח היה מורכב מדי בשבילנו בתקופה ההיא.. זה מורכב לי גם עכשיו... ממש מבאס לשמוע שהאנימה של יוקאי וואץ בלתי נסבלת אמרו לי שזה מצחיק בטירוף וממש יפה..אני מאמין לך יותר ממי שאמר לי את זה לכן זה מבאס. בואי נקווה שהjrpg שסוני ולבל 5 עובדות עליו לפס4 הוא לא יוקאי וואץ

למעלה