מה ההבדל בין השניים?
ח חוכך בדעתו 2 Active member 16/6/23 #3 נכתב ע"י hada12: מה ההבדל בין השניים? לחץ כדי להרחיב... התוכל/י להביא משפט שבו תרצה לשבץ אחת משתי המילים, או את ההקשר שאליו את מתייחסת.
נכתב ע"י hada12: מה ההבדל בין השניים? לחץ כדי להרחיב... התוכל/י להביא משפט שבו תרצה לשבץ אחת משתי המילים, או את ההקשר שאליו את מתייחסת.
H hada12 Member 16/6/23 #4 נכתב ע"י חוכך בדעתו 2: התוכל/י להביא משפט שבו תרצה לשבץ אחת משתי המילים, או את ההקשר שאליו את מתייחסת. לחץ כדי להרחיב... מהתקופה ההיסטורית נותרו שרידים/שאריות
נכתב ע"י חוכך בדעתו 2: התוכל/י להביא משפט שבו תרצה לשבץ אחת משתי המילים, או את ההקשר שאליו את מתייחסת. לחץ כדי להרחיב... מהתקופה ההיסטורית נותרו שרידים/שאריות
ח חוכך בדעתו 2 Active member 16/6/23 #5 נכתב ע"י hada12: מהתקופה ההיסטורית נותרו שרידים/שאריות לחץ כדי להרחיב... מתנצל אבל המשפט קצר מכדי שאפשר יהיה עבורי להגיע להחלטה לגבי המילה המתאימה. כדי שאוכל להחליט אני זקוק כנראה לפסקה שלמה.
נכתב ע"י hada12: מהתקופה ההיסטורית נותרו שרידים/שאריות לחץ כדי להרחיב... מתנצל אבל המשפט קצר מכדי שאפשר יהיה עבורי להגיע להחלטה לגבי המילה המתאימה. כדי שאוכל להחליט אני זקוק כנראה לפסקה שלמה.
H hada12 Member 17/6/23 #6 נכתב ע"י חוכך בדעתו 2: מתנצל אבל המשפט קצר מכדי שאפשר יהיה עבורי להגיע להחלטה לגבי המילה המתאימה. כדי שאוכל להחליט אני זקוק כנראה לפסקה שלמה. לחץ כדי להרחיב... טוב לא משנה.
נכתב ע"י חוכך בדעתו 2: מתנצל אבל המשפט קצר מכדי שאפשר יהיה עבורי להגיע להחלטה לגבי המילה המתאימה. כדי שאוכל להחליט אני זקוק כנראה לפסקה שלמה. לחץ כדי להרחיב... טוב לא משנה.
מ משוגע בבגד כפת Active member 14/6/23 #2 שריד הוא מישהו שעבר אסון בפועל וזכה לחיות ולספר על כך. שארית היא קבוצה או חלקה שלאו דווקא עברו אסון בפועל. למשל: מי שעבר את השואה ושרד לעומת שארית עם ישראל היושבת בציון.
שריד הוא מישהו שעבר אסון בפועל וזכה לחיות ולספר על כך. שארית היא קבוצה או חלקה שלאו דווקא עברו אסון בפועל. למשל: מי שעבר את השואה ושרד לעומת שארית עם ישראל היושבת בציון.