שארי חלומות לבן ולbertcat

שריר

New member
שארי חלומות לבן ולbertcat

למה עוזרים לי השארים מה מטרת האימון.<? ולא הבנתי את כל השארים אני אכתוב מה הבנתי ואם תוכלו להשלים זה יעזור לי את השאר הראשון בן הסביר לי ליהתסכל על היידים עד טישטוש אז להסתכל על חפץ עד טישטוש ואז עוד פעם על היידים שאר אחר להגיע למקום עוין שאר אחר לשנות את כל הסביבה שאר אחרון שהבנתי היה לחלום חלום משוץף עם עוד מישהו כאשר הוא צלול אז את השאר לא הבנתי אם תוכלו להסביר ולמה זה טורם כל השארים עוד שאלה אחרת איך אתם מגיעים לחלום צלול כי איך שאני מבין זה לא בשיטות מודרניות או בשיטות מדעיות אז אני מתאר שזה משהו יותר רוחני בשבילכם לפחות בן הבנתי שאתה הגעת דרך מדיטציה אז אם תוכל לפרט לי כי אני כבר עוסק חודש וחצי ולא ממש הלך לי היו לי כמה חלומות צלולים שאני זוכר אבל ממש ממש לא שלטתי בהם והכל נהיה מוזר אז אם תוכל לעזור לי

deep ocean

New member
בן לא בפורום כרגע

אבל כשהוא יכנס, אני מניחה שהוא יענה לך.. סבלנות :)

bertcat

New member
תשובות לשריר

חלום צלול מאפשר לך לחוות חוויות וללמוד דברים על עצמך ועל העולם שלך. השערים לא כל כך חשובים לך כרגע, בטח לא השלישי. אתה מספר שכבר הגעת לחלום צלול וזה נהדר. בטח שזה היה מוזר, ובטח שלא שלטת. העיקר שהחלום היה צלול. אני מגיע לחלום צלול על ידי כך שאני רוצה בכך, וכך גם אתה. לך לישון תוך רצון והתכוונות להגיע לחלום צלול, וזהו, זה יקרה. עם לא הלילה אז לילה הבא. סבלנות. על מנת להגדיל את הסיכוי לחלום צלול, צריך ללכת לישון כמה שיותר רגוע, מדיטציה לפני השינה, לקרוא ספר, או כל דבר שמרגיע ומשקיט את הדיבור הפנימי שלך יעזור. השער הראשון הוא האתגר הגדול, להגיע לחלום הצלול, תנסה לראות את הידיים שלך, ואז להרים את המבט לפרט נוסף, כמו שבן הסביר. תנסה לחשוב כמה שפחות. בחלום, כל מחשבה, הופכת למעשה. לכן בעדינות, זהירות והרבה סבלנות. בהצלחה.

שריר

New member
טוב תודה על העזרה

חשבתי שאתה ובן נכנסים דרך מדיטציה לחלום אני משתמש בדרך מדעית כבר עוסק בזה כמעט חודשים היו לי כמה חלומות צלולים ועוד כמה דברים שאתה יכול לקרוא בפורום של חלומות צלולים דבר שני תבוא לפורום אני בטוח שתוכל להעשיר אותנו בידע אם אתה יכול לפרט על דברים שעשית בחלומות שלך(לא לעוף אלא משהו קצת יותר רציני) למשל יש מישהו שמספר שהיה לו סרטן והוא ריפה את עצמו אז בוא לפורום של החלומות הצלולים כדי שלא נפריע לאנשים פה ונוכל לדבר שם הרבה אנשים ירצו לשמוע עליך ועל חלומותיך

Oranus

New member
תנו לי להבין...חלום צלול זה..

חלום צלול זה חלום שיש לי מודעות שאני נימצא בחלום? כי אם כך אז שנים רבות אני חולם קרוב ל-80 אחוז מהחלומות הן צלולים כי ברובם יש לי מודעות שאני חולם, אני זוכר שהייתי משחק הרבה בחלומות שלי ואפילי הייתי מתכנן לפני שינה על מה אני רוצה לחלום ובחלק מהמקרים הצלחתי להגיע לחלום המבוקש.

למעלה