שאתי שאלות

שאתי שאלות

האם מישהו מכיר את דר' לי הונג פן, שמטפלת ברמת אביב? הייתי אצלה אתמול ואני מאוד מתלבטת. מישהו לקח את התרופות שהיא מציעה? הן לא מתנגשות עם טיפולים אחרים? ועוד שאלה - האם הודעתם בעבודה שיש לכם סרטן? אני מאוד מתלבטת בנושא הזה. מצד אחד, אני רוצה להודיע כדי שהם ידעו שמתי שהוא אני אצטרך עזרה בעבודה ואני עלולה להעדר לתקופה ממושכת. מצד שני, אני מפחדת מרחמים, רכילות ודברים יותר גרועים.

לגבי עבודה

יכולה רק להגיד מה עשיתי, ובעיקר בגלל ההעדרויות, המנהלים צריכים לדעת על זה ואת בטח לא צריכה להגיע למצב שאת ממציאה תירוצים למה את לא מגיעה לעבודה כדי שלא יידעו שאת חולה. לגבי שאר האנשים, להם את לא חייבת הסברים, זו שאלה של כמה את קרובה לאנשים איתם את עובדת ואם בא לך לספר או לא. ולגבי הרחמים.. אני מאמינה שזו שאלה של איך את מציגה את המצב וכך גם מי שסביבך יקבל את המצב. אני לא חושבת שצריך להיות לך אכפת מרכילות (או דברים יותר גרועים?) אם לאנשים יש יותר מדי זמן פנוי לרכל.. זו בטח לא צריכה להיות בעיה שלך :) גלי

מאוד לא בא לי לספר

אבל אני רוצה שיביאו לי עזרה. הם גם צריכים לדעת שמתי שהוא (ולצערי, זה עלול להיות בקרוב), אני הולכת לעבור ניתוח שיחייב העדרות של כמה שבועות. אני צריכה לשכנע אותם איכשהו שהם צריכים להתארגן לכך מראש, ולא לגלות שחסר להם עובד חיוני ואין דרך למלא את מקומו.

מיליתו

New member
שתי תשובות

אני מטופלת אצל ד"ר לי הונג פן שנה וחצי, והיא הצליחה לעשות אצלי דברים שהרופאים הקונבנציונאלים מגדירים כ"ניסים". פשוט לא לוקחים את התרופות שלה באותו יום של הכימו. צריך גם להגיד לה איזה תרופות את בדיוק לוקחת והיא עושה התאמות. לגבי העבודה וגם בכלל. יהיה לך קשה מאוד עד בלתי אפשרי להסתיר תהליך כזה. מילא העדרות (לפעמים מישהו שובר את הרגל וצריך לשכב בבית שלושה חודשים), אבל בכלל - רואים שמשהו לא בסדר איתך, ומאוד קשה לצאת מההסתרות. לא תמיד הסביבה מקבלת את זה טוב, אבל לפחות יש לך את התגובה האמיתית. במיוחד אם את צריכה עזרה - בקשי אותה אנשים מסביב (ולא משנה אם הם בוסים בעבודה או שכנים או בני משפחה) מאוד רוצים לעזור ולא יודעים איך, ואם את אומרת להם איך בדיוק הם יכולים לעזור לך זה מקל על כולם. שיהיה לך המון בהצלחה עם הניתוח והכל והחלמה מהירה.

למעלה