"שאת בוכה את לא יפה, את לא יפה"

דנדוש20

New member
"שאת בוכה את לא יפה, את לא יפה"

אתם מכירים את השיר? חשבתי עליו והוא ממש לא נכון. לא יודעת מה אתכם, אבל הגעתי למסקנה שמתי שאני בוכה, אני כן יפה. וככה זה אצל רוב הבנות (כל עוד לא מדובר בבכי היסטרי) אז למה שיקרו בשיר? בנוגע לבנים, קצת לא נעים לי להגיד, אבל אין דבר יותר נורא מלראות גבר בוכה. זה באמת מחזה לא יפה. גם לי היה יותר קשה לנחם בן בוכה מבת בוכה. לא יודעת למה. בנים? אתם בוכים? מתי בכיתם בפעם האחרונה? בנות? מה גרם לכן לראות מחזה של בן בוכה? למה שבת בוכה אי אפשר לסרב לה ושבן בוכה זה כל כך מרתיע? ואל תגידו "כי ככה החברה קבעה", לא שאלתי על תהליך החיברות, אלא עליכם.

מיטללל

New member
אהמ

כנראה כל אחד מהבנים פה, גבר גבר, ולעולם לא בכו : לא נתקלתי הרבה פעמים בזכרים בוכים האמת. שנתקלתי בזה, פעם אחת זה גרר צחוק פרוע וחסר שליטה (איזה חייל מהיחידה שלי, חטף התקף פסיכוטי כי אמרו לו להישאר אחרי 17.30, התחיל לבכות, כמעט לשבור כיסאות. לא יודעת מה עשיתי יותר- פחדתי או צחקתי.) פעם ידיד שלי נשבר אחרי שהוא נפרד מחברה שלו אחרי שלוש שנים ופעם ידיד שלי שמע שחבר טוב מאוד שלו נפצע בתאונת אופנוע נורא קשה... "רתיעה" זה הרגש האחרון שהרגשתי. אלא יותר רצון לחבק ולנחם כמה שאפשר. אני לא בוכה הרבה אבל פעם ב...... שצריך, בכי יכול להיות נורא משחרר.

eithancambridge

New member
זה אולי ישמע מוזר

אבל כן, יש משהו מאוד יפה באישה כשהיא בוכה (ולא, אני לא מתכוון לגרום לה לבכות;)). בקשר לגברים, מה לעשות, גם לנו יש רגעי משבר. אני בכיתי בפעם האחרונה לפני הרבה מאוד זמן, אבל זה לא הפך אותי לפחות גבר מאחר שלא בכה מגיל יניקה.

נועם m

New member
מרתיע? בדיוק להיפך.

עולה לי בראש כרגע רק מקרה אחד- כשראיתי ידיד שלי בוכה (ולכולנו הייתה סיבה לבכות...), וזה ממש נגע ללב. דווקא ממה שיצא לי לראות, גברים הרבה פעמים נרתעים מנשים בוכות- כאילו הם לא כל כך מבינים מה הם אמורים לעשות עם זה... אני אף פעם לא בוכה בנוכחות אנשים. זה נראה לי שיא ה"צומי" האפשרי.

למעלה