שאת\ה אומר\ת xxx למה אתה מתכוונ\ת ?

מיטללל

New member
שאת\ה אומר\ת xxx למה אתה מתכוונ\ת ?

אז ככה לפני זמן מסויים מצאתי בפורום אחד את מילון הפירושים (התירוצים?) המלא.. אבל אז לא היה לי כוח לשים בפורום
ואורן לא ענה לי אז לא יכולתי להגיד לו לשלוח..... אז בואו ננסה להכין מילון גם
(הבנתם את הכוונה שלי?)

HyPeR SoNiC

New member
לא עניתי? למה לא עניתי? ולשלוח מה?

על מה את מדברת, מיטלוש?

yardenj

New member
שאני אומר....

"מה המצב"--->יש מצב שאת מעוניינת אולי? "יש לך עיניים יפות"---->הייתי שמח לראות אותך ערומה. "את ממש מרתקת,אני מרגיש כאילו אנחנו מכירים מלא זמן"--->נו באמת,כמה זמן יקח עד שתתפשטי? "אולי יש לך איזה מספר טלפון?"---->בבקשה תתפשטי! "את רוצה רק ידיד עכשיו?"---> טוב,אין מצב לבחורה ערומה,אולי נחפש מישהי אחרת.

SANGUSUGA

New member
אוקיי.אני חושב שהבנתי את הרעיון

ואני הולך להצטער על ההודעה הזו כל ימי חיי לדעתי LOL אז כשאני אומר... "בא לך לצאת להסתובב?" אני מתכוון "שמעי, משעמם פה, ונראה לי שלשנינו בא אחד על השני. רק בואי נלך להנות במקום אחר, ולא פה מול כולם" "מתי אני רואה אותך שוב?" אני כנראה מתכוון "בפעם הקודמת כנראה לא הבנת שאני רוצה אותך. אז בואי נפגש שוב ואני אבהיר את עצמי" "אני רוצה לראות תמונות שלך" לפעמים אני מתכוון "את נראית מעולה. אני לא רואה אותך כרגע, אז לפחות שיהיו לי תמונות שלך" "חשבתי שנהיה רק שנינו" זה בד"כ (ופה נכנס הצד הרומנטי שלי
) "אני רוצה להיות רק איתך. לא בא לי אנשים אחרים מסביב" זהו לדעתי כרגע... אולי אני אבוא עם עוד כמה. ואני מקווה שזה יקפיץ את השרשור למעלה, כי זה יכול להיות מעניין

SANGUSUGA

New member
אוקיי.אני חושב שהבנתי את הרעיון

ואני הולך להצטער על ההודעה הזו כל ימי חיי לדעתי LOL אז כשאני אומר... "בא לך לצאת להסתובב?" אני מתכוון "שמעי, משעמם פה, ונראה לי שלשנינו בא אחד על השני. רק בואי נלך להנות במקום אחר, ולא פה מול כולם" "מתי אני רואה אותך שוב?" אני כנראה מתכוון "בפעם הקודמת כנראה לא הבנת שאני רוצה אותך. אז בואי נפגש שוב ואני אבהיר את עצמי" "אני רוצה לראות תמונות שלך" לפעמים אני מתכוון "את נראית מעולה. אני לא רואה אותך כרגע, אז לפחות שיהיו לי תמונות שלך" "חשבתי שנהיה רק שנינו" זה בד"כ (ופה נכנס הצד הרומנטי שלי
) "אני רוצה להיות רק איתך. לא בא לי אנשים אחרים מסביב" זהו לדעתי כרגע... אולי אני אבוא עם עוד כמה. ואני מקווה שזה יקפיץ את השרשור למעלה, כי זה יכול להיות מעניין

SANGUSUGA

New member
השם האמיתי?

או הכינוי בתפוז? (ד"א - פעם היה לי אחר אבל פרצו אותו, אז החלפתי
)

SANGUSUGA

New member
ומעשה שהיה כך היה

אממ... ההורים שלי בחרו לי את השם עירא (נהגה במלרע) כי הם חשבו שהוא יפה. לימים התברר שהוא גם מופיע במקרא כמה וכמה פעמים (עירא בן עקש, שהיה חייל של שאול בגלבוע אם אני לא טועה; ועירא היארי, שהיה שופט של דוד "וגם עירא היארי היה שופט לדוד"; ויש גם את עירא התקועי, אבל אני לא זוכר מה הוא עשה... זה הכל
והפירוש של המילה "יפעה" הוא "יופי". ובין השאר הקיבוץ שלי יושב על גבעה שנקראת "יפעה". אז זה תואם

SimplyMe1

New member
תהרוג אותי(או שלא../images/Emo122.gif)אבל הייתי

בטוחה שאתה מוסלמי. בכול מקרה,שם מיוחד יש לך אתה:) ורגע,יפעה זה לא השם משפ'? ובאיזה קיבוץ אתה גר? טוב לשמוע שיש עוד אנשים שגרים בקיבוץ,עוד 10 שנים אצלי

SANGUSUGA

New member
מוסלמי? את זה עוד לא שמעתי...

יש כאלה שחושבים שאני רוסי... (בערך שנה אחרי שנולדתי החלה העלייה הרוסית הגדולה, ועירה (לא עירא) הפך לשם נפוץ מאוד בקרב נשים רוסיות...) אבל מוסלמי? טוב, יש גם כאלה
ויפעה זה השם משפחה ועד כמה שאדם יכול להשמע נחמד, מקום מגורי הוא לא פרט שאני חושף באינטרנט... גם את שמי הפרטי לא תמיד כדאי... אבל אני כן אגיד שאני גר בעמק יזרעאל.

SimplyMe1

New member
כן...שמעתי על השם אירה בקרב בנות

רוסיות.. בכול מקרה,סתחיין על השם המקורי ועל זה שאתה גר באחד המקומות המדהימים של ארצנו.. עמק יזרעל זה אחד המקומות היפהפיים,אני בטוחה שאתה מודע לזה

למעלה