שא- לום...

MadonnaFan

New member
שא- לום...

הי לכם, אני מעין... ואני מכורה קשה לספרי פנטסיה... עכשיו אני בעיצומה של סדרת "מחזור שער המוות" של מרגרט וויס וטרייסי היקמן (שכתבו גם את "רומח הדרקון"). יש לי שותפים? @מעין@ +תניס חצי-עלף לנצח!

המצאיות

New member
אני לא מאמין...

הקרצייתי ביותר בכל סדרת רומח הדרקון למרות שעדיין לא קראתי את האגדה השלישית אני מאד מקווה שרייסטלין יפוצץ אותו ואם לא יבוא יום ואצטרך לאיים על טרייסי ומרגרט לכתוב ספר עם הכותרת "רייסטלין מפוצץ את כל העולם...מתחתן עם קריסניה (מתאימים לא???)...אבל קודם אוכל לגדילן את הראש" אף אחד לא לעלב זה פשוט שגדילן גנב לי 10 שקל ואחרי 3 שנים שתפסתי אותו הוא אמר לי שהוא גנב את זה כי זה היה נוצץ

preacher

New member
אני חושש שזה כבר נעשה בפתיל הזה

בצורה זו או אחרת. אני עדיין לא מבין מה זה "רייסטלין מאייר", כנראה שהוא ממוצא יקה, או שהוא מצייר איורים לספרים. מי יודע? וכמובן צריך להיות "שולת!!!!11" עם אחדים בסוף. גם לטעות צריך לדעת
ונסיים ברשמים קצרים מאייקון - וואלה איכס!

moses

New member
בהחלט

הספר הראשון או יותר נכון הסידרה הראשונה שהכניסה אותי לעולם הפנטסיה ואח"כ גם למד"ב היתה הסידרה של רשומות רומח הדרקון. נורא אהבתי קראתי איזה ארבע פעמים את כל הסידרה כולל האגדות שמעתי שהן כתבו את הספר תוך כדי משחק די אן די אני לא יודע אבל אני יודע שהן עושות עבודה נפלאה כי בכל שאר הספרים שלהן שקראתי יש את אותו סיגנון שכל כך אהבתי וכמובן זקן מטורף עם כובע עקום שקורא לעצמו זיפנאב או פיזבן או בונד....ג´ימס בונד.

gl

New member
שלום מעיין דרלינג

אני מת פשוט מת על מחזור שער המוות קראתי את כולו (חוץ מאת 3 ששיעמם אותי , קראתי אותו אחרון) חוץ מזה אני אהבתי את הכל ואת הפילוספיה מאחור עד איזה הגעת?

למעלה