והשאלה הקצת יותר רצינית...
האם אתה חושב שאתה יכול לנהוג במהירות גבוהה ולשלוט על הרכב ??? האם אתה חושב שאתה יכול לשלוט על הרכב ב140 קמ"ש כשיהיה לך פנצ'ר בגלגל הקידמי שמאלי ??? לא אתה לא תוכל !!! אתה תיזרק ישר שמאלה לנתיב הנגדי תוך כדי שאתה חותך את כל התנועה ותגרום לתאונה נוראית !!! בגלל שחשבת שאתה יודע לנהוג מהר. אתה לא יודע לנהוג מהר !!!! בכדי לנהוג מהר,יש הרבה דברים שצריכים לעבור שינויים ברכב. אתה צריך צמיגים מתאימים למהירויות גבוהות,אתה צריך אוטו יציב על הכביש שלא תתהפך בסיבוב בגלל 140 קמ"ש,אתה צריך בקרת לחצים על הרכב ומעבר להכל,אתה צריך את הידע לנהיגה מהירה. אין לך אף אחד מכל התנאים האלה,יש לך רק דבר אחד בראש. אני נהג מעולה,אני יודע לנהוג,אני לא צריך כלום,רק להוסיף עוד שבב למחשב ויאללה להגיע ל200 קמ"ש. למחרת נקרא בעיתון,צעיר נהרג בתאונה מחרידה מסיבות בלתי ידועות. את הסיבה כבר ציינתי למעלה. אל תכניס את עצמך לסטטיסטיקה השחורה. השבב לא שווה את זה. ואומר לך את זה אדם שהגיע למהירויות שאתה לא תגיע בחייך,טוב אולי בעתיד הרחוק הרחוק. בזמנו עברתי את ה-300 קמ"ש לפי דעתי על אופנוע ZZR-1100. מספיקה הייתה אבן קטנה,או אולי סדק פיצפון בכביש והיו מגרדים עם שפכטל מהכביש...בזמנו לא חשבתי על הדברים האלה,היה לי רק אדרנלין בדם. גם היום עדיין קיים האדרנלין הזה,אבל היום אני חכם יותר. היום אני מספק את האדרנלין בדברים אחרים... אז תשכח משבבים להגברת מהירויות ושטויות. תישאר חי זה יותר חשוב...