נראה לי שמרמים את כולם
פירסומות זה מעט מאוד כסף.
אני לא רואה שמפרסמים את מזרוני "שינה נעימה" ומיד אלפי אנשים רצים לקנות אותם.
אני לא רואה פרסומת לקניית בתים ואלפי אנשים רצים לקנות בתים.
נראה לי שמתח הרווחים הוא קטן מאוד ולכן צריך הרבה פרסומות, וזה שממררים את החיים לצופים, זה לא מענין את הסבתא שלהם.
ואם תוסיפי לכך את הפרסומות העצמאיות שלהם לתוכניות שלהם "פרומואים", תראי שאת חלק גדול מידי של זמנך את מבזבזת על פירסומות.
תוכנית של 50 דקות היא בעצם רק 20 דקות נטו.....
המחלה הקשה הזו פושה בכל מקום, גם במחשב וגם בטלפון ובכל מקום בחיים.
בנוסף לעובדה של הונאה בכל הזדמנות:
למשל, מכירת רכב 99.990 - וכך המחיר שנראה לך הוא 99.000 ולא 100.000 שבו המציאות.....
למשל, בפירסומות 3 פעמים בתוך תוכנית "גב האומה" הפירסומת ארוכה מאוד ואז מופיע סמל התכנית ואתה מניח שהתכנית מתחילה , תשכח מזה, זה תרגיל מרמה מכוער של הצגת הסמל באמצע הפירסומות כדי שתחשוב שהנה כבר מתחיל, אבל יש עוד הרבה.....
דבר נוסף השנוא עלי בתוכניות טלויזיה זה הכרזת המנצח.
"והמנצח הוא.....היא........הוא........היא.........אהה........אה........המנצח הוא (פתיחה ממושכת של המעטפה) והמנצח הוא...................מוישה זוכמר.
זה בא כביכול לגרום למתח, אבל מה שזה עושה אלו עצבים.
התחקירים בתכניות בידור.
אתמול ראינו בתכנית על תחרות שירים לארוויזיון, איך בשני מקרים חוקרים אנשים למעשיהם, האנשים לא רוצים לענות וממשיכים ללחוץ עליהם, עד שזה הופך לעינוי .
שואלים למשל את האשה ששרה אדית פיאף במה את עובדת,
והיא מספרת שהיא היתה כל חייה שחקנית במה,
אבל במה את עובדת ?
עובדת, היא עונה,
במה את עובדת ?
אני חייבת לאמר? (אולי היא מתביישת שהיא שהיתה שחקנית עובדת בספונג'ה אולי ???)
רק אחרי התפתלות מרובה נתנו לה לשיר
אני שנאתי אותם על המעשה הזה
כמו שאני לא רוצה לשמוע יותר משירי מימון שהיתה מנטורית של אנה מאוקראינה ששרה בקול מדהים אופראי בלתי רגיל, מאז שהייתי ילד כשההורים שלי שמעו אופרה, לא שמעתי קול כזה.
ובשיר הגמר של המתחרה והמנטור שלו, כל מנטור שר בקול יחסית חלש כדי לתת למתחרה להישמע, אבל שירי מימון לא, היא שרה בכל הכח כולל כל ההצגות כדי למשוך תשומת לב (אולי הקריירה שלה דועכת?!) וראינו בכאב לב איך אנה מתחילה להתקפל בחוסר בטחון ולבסוף לא זכתה כמובן במקום הראשון הראוי לה.
בתכניות של קישקושי ההישרדות (אלו שקיבלו למשימה גפרורים...) רוב הזמן מוקדש לשיחות ומריבות, ורק מעט מאוד זמן למשימות שאמורות להיות לב הענין. וגם הפטנט הזה עם כן זומבי או לא זומבי מעייף, ותמיד מצחיק אותי אין מנסים למשוך את הזמן סתם בשטויות.
למשל בכל פעם שהוא צריך להקריא שם של מי שבחרו בו לעזיבה, הוא לוקח את הפתק הסגור, מביט בו ארוכות, ורק אז פותח את הפתק ומקריא את השם, כאשר הוא מציין כמה יש לכל אחד, באריכות, הכל כדי למתוח את הזמן לפי הזמן המוקצה לו לתכנית.
בשורה התחתונה, כל מי שיכול, מתעלל בכל מי שיכול גם בשביל הכיף וגם בשביל הכסף וגם כדי להראות שהוא עבדאי והוא יכול.....