שבוט טוב ידיעה בבוקר -סמיר קונטר חוסל בסוריה

הדסהש1

New member
שבוט טוב ידיעה בבוקר -סמיר קונטר חוסל בסוריה

מי שרצח בגיל 16 את משפחת הרן בנהריה .....
ואצלינו ביבי רוצה להקדים את הפריימריס למורת רוח בליכוד...
לאחר שיש לו עכשיו אפשרות ל"סלק" את סילבן שלום מהרשימה????

מינהר

New member
בוקר טוב. הדסה, בכל מדינה אחרת במזהת

היו מחזיקים רוצח כזה שנים בכלא, משחררים, וא"כ מסתכנים ומחסלים אותו בארץ אויב? אנו מדינה משונה באזור.

הדסהש1

New member
אני יותר לא עושה שום דבר בטלפון...עשיתי מנוי -חידוש

של ידיעות אחרונות לפני שנה...לא זוכרת שנאמר לי שזה עד 2017..
רציתי לבטל וזה כרוך במאות שקלים ...דיברתי חצי שעה סיפרתי לו שאנו קשישים
ולא רוצים יותר את המנוי...היה ויכוח של חצי שעה עד שבעלי לקח את השיחה
והגבר מעבר לקוו התרצה..שנחזיר להם 200 שקל שקיבלנו בחידוש המנוי .למה שאשה אומרת
את אותם הדברים זה נשמע אחרת?????

מינהר

New member
הדסה, אני מבינה אותך בהחלט. גם לי זה קורה

ואז אני אומרת, שזה מה שהבנים שלי אומרים. גם אני הפסקתי את המנוי בידיעות. ואני מחכה לראות אם אתגעגע אליהם. יש לי מנוי על דהמרקר.
יש לי חברה, שאמא שלה היתה אלמנה הרבה שנים. היא היתה אומרת- איפה שאין גבר תהיי את הגבר. לומדים כנראה להיות יותר אסרטיביים ולדבר אחרת, אז אולי זה עובד.

אצלנו אשתי מסתדרת יפה מאוד

ורק במקרי חירום היא נותנת לי לדבר. שיחה יסודית הכוללת הבהרות חד משמעיות, ציטוט חוקי צרכנות (למשל) וכדומה, מיד משנים את התמונה.
בכל זאת גברים מדברים בשפה שונה מנשים (הכוונה לדרך ההתבטאות).

אשתי החליטה סוף סוף לבטל את המנוי לאח הגדול המחונטרש, אחרי ששמה לב שהמנויים בעצם יוצאים פראיירים.
מה מענין את הישראלי בתוכניות כאלו ? קטטות וסיכסוכים..
בכל פעם שעומד להתפתח אירוע , ההפקה מראה למנויים חדר כניסה ריק עד שהסיכסוך נגמר.
למה ? כדי שיהיה להם מה להראות בתכנית פעמיים בשבוע. לגמרי פשוט.
וגם כאן הסתבר שאי אפשר לבטל מנוי באמצעות תוכנת הטלויזיה, אלא צריך להתקשר.

ואז התחילו לבלבל לאשתי את השכל עם שאלות למה ומדוע. אשתי נתנה לי את הטלפון, הסברתי לאשה בצד השני שמה שהיא עושה זו התעמרות באדם מהציבור בניגוד לחוקי המכר, ולא מדובר כבר בענין הכסף אלא העקרון והפרת החוק.
המנוי בוטל מיד.....

הדסהש1

New member
העונה לא התחברתי לנכנסים כלל ולא הזמנתי את הערוץ...

רק המחשבה כמה כסף מתבזבז לחינם מוציא אותי מהכלים....

ומה עם הזמן המבוזבז ?

אחותה של אשתי ובעלה מביטים במסך בתוכנית הזו משהו כמו 20 שעות ביממה, כמו זומבים, גם כשההם ישנים.

אני לא מצליח לתפוס איך אנשים מבזבזים את זמנם בדברי הבל, ולפעמים בא לי לעורר אותם ולהבהיר שזמנו של כל אדם קצוב, שיעשו משהו עם עצמם. אבל אני מדבר ל-

מה שמוציא אותי מהכלים אלו הפרסומות בכל מצב.
ישבתי פעם לספור את הזמן ןמצאתי שהפרסומות הן מעל 50% מהזמן. כבר קרה לי שעזבתי את הטלויזיה כי אני לא יכול לסבול את שרשרת הפרסומות האינסופיות הללו.
הצעתי לאשתי
או לראות ערוצים בהם אין פרסומות, או להקליט את מה שרוצים ואחר כך ניתן להריץ את הפרסומות.
היא מסרבת, היא רוצה לראות חדשות ותוכניות בזמן אמת גם אם חצי מהזמן היא מבזבזת על פרסומות שלא מעניינות איש.

אז יש לי עיסוקים משלי, (כעת סיימתי להוסיף פרק למחקר על התנ"ך, שנקרא:"צבא ההגנה למי?")
ומה שאני רוצה לראות אני מקליט (סדרות כמו דר' קווין, שבעה ימים, מערב וואיקיקי, הוואי 0-5, איש החוק וכדומה) ורואה בזמני החופשי כשהיא הלכה לישון, וכמובן שגם סרטים ישנים שאין בהם אפילו פרסומת אחת.

מאיר, אתה צופה בד"ר קווין

אז אולי תצליח לתפוס את שני הקטעים הבאים: בקטע אחד ראו ברקע בשמיים מטוס כולל הפסים הלבנים שהוא משאיר מאחריו. במאה ה-19!
בקטע השני עברה משאית ברקע. הצילומים מבוצעים באזור חקלאי וכנראה שכחו לחסום את הכביש. אז עברה משאית כשהדמויות השתמשו עדיין בעגלות וסוסים והרכבת התחילה לפעול.
סתם כך נחמד.

הדסהש1

New member
יהודית את פשוט מהממת..אני עוקבת בתוכנית על ד"ר קווין

ולא שמתי לב..אני מאוד אוהבת את הסידרה...בערוץ הזה יש סדרות ישנות וטובות...

לא שמתי לב

בדרך כלל אני כן רואה פגמים בסרטים, כמו שמפקד רומאי מצביע קדימה להסתער ועל היד שעון, או קרב מול אינדיאנים ולבן נותרו 4 כדורים, מופיעים מולו 8 אינדיאנים והוא מחסל את כולם וכדומה.

יש בתכנית גם דברים שלא היו קיימים אז (לפי דמות הנשיא באחד הפרקים, מדובר סביב שנת 1872) , אבל זה נסלח כיוון שמדובר בתכנית חביבה שהיא גם משפחתית וגם מערב פרוע וגם קצת פמניזם וכמובן פה ושם איזה פרט שהקדים את זמנו.....

אגב, ב-"הטל צל ענק" על פריצת הדרך לירושלים ב-1948, ראו למטה בוואדי ממתינה שיירה של משאיות סקאניה של שנות השמונים.....

הדסהש1

New member
מאיר הפרסומות הם כסף...אני מקליטה תוכניות ומעבירה בזמן

הפרסומות....יש ממרים שאפשר לצפות בכמה תוכניות בזמן אמת...ניסו לשדרג לנו
ולא הסכמנו.....

נראה לי שמרמים את כולם

פירסומות זה מעט מאוד כסף.
אני לא רואה שמפרסמים את מזרוני "שינה נעימה" ומיד אלפי אנשים רצים לקנות אותם.
אני לא רואה פרסומת לקניית בתים ואלפי אנשים רצים לקנות בתים.

נראה לי שמתח הרווחים הוא קטן מאוד ולכן צריך הרבה פרסומות, וזה שממררים את החיים לצופים, זה לא מענין את הסבתא שלהם.
ואם תוסיפי לכך את הפרסומות העצמאיות שלהם לתוכניות שלהם "פרומואים", תראי שאת חלק גדול מידי של זמנך את מבזבזת על פירסומות.
תוכנית של 50 דקות היא בעצם רק 20 דקות נטו.....

המחלה הקשה הזו פושה בכל מקום, גם במחשב וגם בטלפון ובכל מקום בחיים.
בנוסף לעובדה של הונאה בכל הזדמנות:
למשל, מכירת רכב 99.990 - וכך המחיר שנראה לך הוא 99.000 ולא 100.000 שבו המציאות.....

למשל, בפירסומות 3 פעמים בתוך תוכנית "גב האומה" הפירסומת ארוכה מאוד ואז מופיע סמל התכנית ואתה מניח שהתכנית מתחילה , תשכח מזה, זה תרגיל מרמה מכוער של הצגת הסמל באמצע הפירסומות כדי שתחשוב שהנה כבר מתחיל, אבל יש עוד הרבה.....

דבר נוסף השנוא עלי בתוכניות טלויזיה זה הכרזת המנצח.
"והמנצח הוא.....היא........הוא........היא.........אהה........אה........המנצח הוא (פתיחה ממושכת של המעטפה) והמנצח הוא...................מוישה זוכמר.
זה בא כביכול לגרום למתח, אבל מה שזה עושה אלו עצבים.

התחקירים בתכניות בידור.
אתמול ראינו בתכנית על תחרות שירים לארוויזיון, איך בשני מקרים חוקרים אנשים למעשיהם, האנשים לא רוצים לענות וממשיכים ללחוץ עליהם, עד שזה הופך לעינוי .

שואלים למשל את האשה ששרה אדית פיאף במה את עובדת,
והיא מספרת שהיא היתה כל חייה שחקנית במה,
אבל במה את עובדת ?
עובדת, היא עונה,
במה את עובדת ?
אני חייבת לאמר? (אולי היא מתביישת שהיא שהיתה שחקנית עובדת בספונג'ה אולי ???)
רק אחרי התפתלות מרובה נתנו לה לשיר

אני שנאתי אותם על המעשה הזה

כמו שאני לא רוצה לשמוע יותר משירי מימון שהיתה מנטורית של אנה מאוקראינה ששרה בקול מדהים אופראי בלתי רגיל, מאז שהייתי ילד כשההורים שלי שמעו אופרה, לא שמעתי קול כזה.
ובשיר הגמר של המתחרה והמנטור שלו, כל מנטור שר בקול יחסית חלש כדי לתת למתחרה להישמע, אבל שירי מימון לא, היא שרה בכל הכח כולל כל ההצגות כדי למשוך תשומת לב (אולי הקריירה שלה דועכת?!) וראינו בכאב לב איך אנה מתחילה להתקפל בחוסר בטחון ולבסוף לא זכתה כמובן במקום הראשון הראוי לה.

בתכניות של קישקושי ההישרדות (אלו שקיבלו למשימה גפרורים...) רוב הזמן מוקדש לשיחות ומריבות, ורק מעט מאוד זמן למשימות שאמורות להיות לב הענין. וגם הפטנט הזה עם כן זומבי או לא זומבי מעייף, ותמיד מצחיק אותי אין מנסים למשוך את הזמן סתם בשטויות.
למשל בכל פעם שהוא צריך להקריא שם של מי שבחרו בו לעזיבה, הוא לוקח את הפתק הסגור, מביט בו ארוכות, ורק אז פותח את הפתק ומקריא את השם, כאשר הוא מציין כמה יש לכל אחד, באריכות, הכל כדי למתוח את הזמן לפי הזמן המוקצה לו לתכנית.

בשורה התחתונה, כל מי שיכול, מתעלל בכל מי שיכול גם בשביל הכיף וגם בשביל הכסף וגם כדי להראות שהוא עבדאי והוא יכול.....

מינהר

New member
אני כמעט ולא רואה טלויזיה. הבוקר פגשתי

פרחים ראשונים אצל חמציצי הבר השנה. מנסה לצרף בתקווה שיצא ישר.

יוליקה

Member
מנהל
צהריים טובים לכולם

לפני מספר חודשים רכשנו אני ובעלי סמרטפונים חדשים.
קיבלנו מנוי לידיעות אחרונות למשך חודש.
לפני תום החודש, התקשרו אלינו מספר פעמים לעשות מנוי וסרבתי.
אז ניסו לשכנע אותנו לעשות רק לסופי שבוע, גם לזה סרבתי כי אני
אוהבת את המקומונים שמחלקים חינם כשקונים עיתון בסופי שבוע.

לגבי האח הגדול - מנוי לערוץ 26??? אינני צופה בשידורים של התכנית בחי...
וגם בתוכניות הבוקר שמביאים את המשתתפים ובני משפחותיהם..אני עוברת
לערוץ אחר, כך גם לגבי ההישרדות ופסטיבלי תחרויות המוסיקה למיניהם....

סוף השבוע ארחתי את כל המשפחה... היתה הצלחה כבירה לחמין שלי...
תגידו שאני סבתא מטורפת... אבל בערב קיבלנו כרטיסים לקונצרט בפילהרמונית... אז שלחתי את בעלי ובתי, ואני נסעתי לעשות לנכד בייביסיטר... היה מאד קשה אחרי אירוח של ששי שבת... אני לגמרי רצוצה...

מינהר

New member
יוליקה, את לא אוהבת פילהרמונית?

כל הכבוד לחמין שלך.
אני מגלה בסוד שאני לא אוהבת פילהרמונית, משתעממת.

יוליקה

Member
מנהל
אני מאד אוהבת והולכת תמיד

הפעם הייתי מאד עייפה אחרי האירוח...ולכן ויתרתי לטובת הבת שלי.
אגב, יש חוגים במתנ"סים למוסיקה קלאסית.
אני כבר ממש מומחית, לדברי בעלי במשך 46 שנות נישואינו
למדתי כבר לזהות את היצירות לפי סגנון...
אנחנו צופים הרבה בערוץ 95 MEZZO ושם בעלי עושה לי מבחנים
אם אני מזהה את המלחין או היצירה... הוא תמיד אומר שחשוב יותר
לזהות את המלחין מאשר את היצירה....

מינהר

New member
יוליקה, כל הכבוד לך שאת אוהבת את הפילהרמונית.

אני מקשיבה למוסיקה קלאסית ברקע, בזמן נהיגה למשל. אבל לשבת בקונצרט אני משתעממת. כלתי מוסיקאית, והנכדים מנגנים. אז את הקונצרטים שלהם אני מוכנה לשמוע.[ וגם משתעממת. לא לגלות.]

יוליקה

Member
מנהל
אם היית הולכת לחוג האזנה

היו מלמדים אותך איך להנות ולא להשתעמם...
אם למשל היית שומעת יצירה שמורכבת משירים שאת מכירה
היית נהנית כי היית מחברת בראש את המנגינה למילים שאת מכירה...
ככה זה גם במוסיקה קלאסית, אם היית יודעת למה מתכוון המלחין
במנגינה היית יודעת להנות...
אני אתן לך רק דוגמא קצרה... למשל 4 העונות של ויואלדי
תקשיבי לאביב ...כמה חיות יש במוסיקה...
וכשתגיעי לחורף...תשמעי ממש את המזחלות ואת השלג יורד...

אותנו בבית הספר היסודי לימדו בשעורי המוסיקה להקשיב למוסיקה
והתחילו את היצירה תמונות בתערוכה של מוסורקסקי...

מינהר

New member
יוליקה, אלי לא כל כך מדבר, אם צריך להסביר

לי מה אני שומעת. תודה על ההסבר והדוגמאות.
אני מעדיפה לרקוד למשל מאשר לראות הופעה של זמרים או רקדנים. אני מעדיפה לראות הצגה, שם לא צריך להסביר לי מה אני שומעת.
אני מכבדת אותך שאת בענינים במוסיקה קלאסית.

למעלה