שבויה של המועצה הדתית

שבויה של המועצה הדתית

אני רוצה להעלות בעיה שמדהימה אותי בעיקר לאחר השביתה במשק. אני נשואה כ 3 חודשים, אנחנו רוצים לקנות בית ולשם כך אנחנו צריכים משכנתא, בין היתר לממש את הזכות שלנו לדירה, לשם כך אני צריכה תעודת נישואין, אבל מה? הרב במועצה שבה פתחנו את התיק נישואין החליט שהוא בשביתה כבר מספר חודשים ואינו מוכן לחתום לנו על תיק נישואין. כל הנסיונות שלנו והבשות אפילו עד לרבנות הראשית ומשרד הדתות לא מצליחים לסייע לנו,כולם מכירים את הבעיה אבל...אין איך לעזור חוץ מלבקש מהרב, והשאר תלוי בו. האם זה נשמע הגיוני שאדם אחד תופס עשרות אנשים (הבנתי שאנחנו לא היחידים) בביצים (סליחה על הביטוי) ומחליט שהוא בשביתה (לא בגין תשלום משכורות, כי הוא כן מקבל משכורת) ואסור שאף אדם אחר יבצע את העבודה במקומו? איך עמיר פרץ אמר על ביבי בשביתה,שביבי מחזיק את העובדים כשבויים. הרב עושה בדיוק את אותו הדבר תופס אותנו האזרחים שבויים בידיו, כי ללא תעודת הנישואין אנחנו לא רשאים לקבל משכנתא.והכי מדהים זה כשפתחנו את תיק הנישואין הוא גם היה בשביתה, אך לא עדכן אותנו, כלומר זאת היתה דרכו ללכוד אותנו בחכתו, אחרת היינו הולכים לרב אחר והיום הייתי כבר בביתי החדש. אלוהים אדירים איפה החוק במדינה הזאת?אפילו המשטרה לא יכולה לעזור כי "זה עניין אזרחי", אז למה המשטרה קיימת לא הבנתי,אם לא לעניינים אזרחיים... כל אחד יכול לעשות ככל העולה על רוחו?

אנא התקשרי אלינו למערכת

נשמע סיפור מקומם מאד. אנא השאירו את פרטייך בתא הקולי של התוכנית ונחזור אליך. מספר הטלפון: 0579999444

שלחתי אליכם מייל אתמול

אני גם אצור אתכם קשר טלפוני. מאז המקרה שלי התחלתי ללקט מידע על הרב ומסתבר שבמועצה הדתית יושב בריון ולא רב. הביטוי "ואהבת לרעך כמוך" מתחלף במקרה שלו למשפט "עבד כי ימלוך"! אשמח מאוד אם תטפלו בנושא, לא רק בעבורי, אלא בעבור האנשים שלא קמים וזועקים אלא מקבלים את המרות הזו כאלו אכן אנו שבויים בידי שליט... חג שמח וצום קל לכולם.

שלום אמנון

שלום אמנון! השארתי לכם לפני כחודש וחצי אי מייל ובו סיפרתי לכם את בעייתי. מאז לא חזרתם אליי ולא קיבלתי שום תגובה. אז אם ההודעה הזאת מגיעה אליך אנא תשאיר לי הודעה באי מייל [email protected] מירב בת 16 מבאר שבע

למעלה