שבועות כבר מגיע מחר

pirge

New member
בית לזית../images/Emo82.gif מובחר ומיוחד

כדורי בצק גבינות מושקע במלית זיתים מאת: פירגה 200 גרם חמאה 3 כוסות קמח תופח 150 גרם קשקבל מגורר 150 גרם גבינה בולגרית מפוררת 100 גרם פרמז'ן מגורר מיכל גבינת קוטג' ללוש לבצק ולהכניס לשעתיים במקרר. לחלק ל-3 חלקים. להכין כדורים ובכל כדור להכניס זית מגולען לטרוף ביצה שלמה ולהבריש לפזר שומשום. לאפות בחום בינוני כ-15 דקות. עד להזהבה. לא להשחים. אפשר לשמור בפריזר. להוציא 10 דקות לפני ההגשה לחימום בטוסטר אובן- או בתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות. תהנו
 

pirge

New member
חזר הביתה כי לא מצא משהו יותר טוב...../images/Emo6.gif

 
בואקוס טעימים ../images/Emo3.gif

בואקוס חומרים: 100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר חצי חבילת גבינה לבנה 100 גרם גבינה צהובה מגורדת כוס ורבע קמח תופח 1 ביצה בקערה יש לערבב היטב את כל החומרים לבצק רך , על ידי לישה ידנית , ולהעבירה לחצי שעה המתנה במקרר. שימו חשוב מאוד לכסות בנילון נצמד או נייר כסף על מנת שלא יתקבל טעם לוואי מן המקרר. מכינים את המילוי השונה לטעמכם : זיתים מגולענים קוביות גבינת צ`אדר פטריות קצוצות מטוגנות עם בצל פירה בטטה עם טימן תערובת בולגרית עם ביצה תערובת טונה ברוטב פיקנטי (או סלט טונה משימורים ) פירה תפוח אדמה עם בצל מטוגן מכינים בצד ביצה טרופה אחת ושומשום שחור מחממים תנור על 170 מעלות , משמנים את תבנית האפיה ומתחילים לגלגל את הבואקוס לכדורים קטנים עם מעט מילוי בפנים ... מניחים בצורה מסודרת עם רווחים בינהם , ומורחים את הביצה והשומשום מעל . מכניסים את הבואקוס לכ20 דקות , עד שהם מזהיבים ויפים
 
כופתאות בסגנון הודי - דנדי פו

כופתאות בסגנון הודי לכופתאות : 3 תפוחי אדמה גדולים מוכנים ומעוכים לפירה כוסברה קארי פפריקה חריפה מלח ופלפל ביצה פרורי לחם כ 70 גרם צאדר מגורדת שמן לטיגון חצי עמוק אופן ההכנה בקערה מערבבים את הפירה, הצאדר יחד עם הכוסברה הקצוצה - כמות לפי הטעם . מטבלים במלח ופלפל, חצי כפית קארי וכפית פפריקה חריפה (האמיצים יכולים ומוזמנים לקצוץ פלפל חריף לתערובת .). במקביל מחממים את השמן וטורפים את הביצה בכלי . מכינים כדורים קטנים מן התערובת , טובלים בביצה ואז בפירורי הלחם . מכניסים למחבת עד הזהבה.... בשלב זה כבר אפשר לאכול , אבל הכי טעים , והכי פשוט הרוטב.... לרוטב, מטגנים רסק עגבניות בשמן זית , מוסיפים הרבה שום ומעט פטרוזליה. מוסיפים מעט מים (בערך באותו כלי שממנו הוצאתם רסק), ותיבול של סוכר, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב , מעט מאוד זמן ובסמיכות כבדה . הפשטות של הרוטב נדרשת פה. ממליצה מאוד להזליף את הרוטב מיד עם ההגשה ולא לפני כדי שהכדורים ישארו קריספים
 
שבועות כבר מגיע מחר../images/Emo172.gif../images/Emo173.gif

אז בואו נשרשר המון המון מתכונים לשבועות יאלה אני מחכה לכם אל תישארו סמויים
 
למעלה