כופתאות בסגנון הודי - דנדי פו
כופתאות בסגנון הודי לכופתאות : 3 תפוחי אדמה גדולים מוכנים ומעוכים לפירה כוסברה קארי פפריקה חריפה מלח ופלפל ביצה פרורי לחם כ 70 גרם צאדר מגורדת שמן לטיגון חצי עמוק אופן ההכנה בקערה מערבבים את הפירה, הצאדר יחד עם הכוסברה הקצוצה - כמות לפי הטעם . מטבלים במלח ופלפל, חצי כפית קארי וכפית פפריקה חריפה (האמיצים יכולים ומוזמנים לקצוץ פלפל חריף לתערובת .). במקביל מחממים את השמן וטורפים את הביצה בכלי . מכינים כדורים קטנים מן התערובת , טובלים בביצה ואז בפירורי הלחם . מכניסים למחבת עד הזהבה.... בשלב זה כבר אפשר לאכול , אבל הכי טעים , והכי פשוט הרוטב.... לרוטב, מטגנים רסק עגבניות בשמן זית , מוסיפים הרבה שום ומעט פטרוזליה. מוסיפים מעט מים (בערך באותו כלי שממנו הוצאתם רסק), ותיבול של סוכר, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב , מעט מאוד זמן ובסמיכות כבדה . הפשטות של הרוטב נדרשת פה. ממליצה מאוד להזליף את הרוטב מיד עם ההגשה ולא לפני כדי שהכדורים ישארו קריספים