שבועות מסוייטים עברו עליי,

pepperony

New member
שבועות מסוייטים עברו עליי, ../images/Emo3.gif

אחרי חודשים של שיפוצים (סתם שיפוצון קטן שהתארך מעבר לכל פרופורציה, נכנסנו לבית החדש, המעבר היה הקשה ביותר שהיה לי אי פעם ומשולב בלחץ אטומי בעבודה. ובדיוק ארבעה ימים אחריו נחתו אצלנו חמי, חמותי וגיסתי והדברים התחילו להדרדר. מעדיפה לא לכתוב על מה השהיה - כי זה עבר, והם נוסעים בשבוע הבא בחזרה - אבל אני מרגישה נורא. נורא שהנוכחות שלהם קשה לי, נורא שלא הצלחתי להשאיר את התחושות האלה בפנים והם הרגישו רע כאן, במיוחד מפני שהרבה מהכעס שלי היה בכלל כלפי בן הזוג שלי - כעסים ששמרתי בפנים עוד מההריון ומאז שלירי נולדה. העומס הוא כזה שאין כמעט זמן לדבר ואני צוברת כעסים, יש ביננו הבדלים בגישה לגבי גידול הילדה - ומכיוון שאני זו שמטפלת בה אני מקבלת כל הזמן ביקורת לגבי הדרך שבה אני עושה דברים. השינוי בזוגיות אחרי ולפני ההריון הוא פשוט מדהים, ופשוט קשה לי להתמודד עם זה.עם כל זה גם לא יכולתי להכנס לכאן לקרוא (כמעט ולא יוצא לי לכתוב) כי לא היינו מחוברים לרשת. בכל אופן אני עכשיו בחופשה ועוד מעט המשפחה נוסעת לה והייתי רוצה מאוד להפגש..צריכה קצת להתאוורר -עד עכשיו כל פעם שראיתי שיש מפגש פשוט לא יכולתי להגיע, למרות שמאוד רציתי.

טוב שזה מאחורייך.

רציתי להוסיף,שנראה לי שאת ובנזוגך צריכים לשבת,ללבן דברים,לעשות צעדים אחד לקראת השני,כי אתם יחד,יש לכם ילדה,אז גם הזוגיות והחינוך הם חלק מהעניין.... אולי לקחת בייבי סיטר,ולשבת באיזה מקום שקט ולדבר?

pepperony

New member
כמעט מאחוריי - נשאר סופהשבוע הזה

עשינו שיחה כזו, האווירה הקשה מאוד חלפה -אך עדיין נשארו חוסר ההסכמות

nubi

New member
../images/Emo24.gifיש לי בבית קפה

ואפשר לסדר איזה עוגה. חוץ מזה יש מים קרים במקרר. מתאים לך מתישהו שבוע הבא?

pepperony

New member
../images/Emo140.gif מה זה מתאים לי ../images/Emo13.gif

ביום ראשון בלילה הם נוסעים, כך ששבוע הבא זה נפלא - אפשר גם אצלי יש דשא ואפשר לעשות גם בריכה לקטנות. בינתיים הכי מתאים לי שני או שלישי

isidora

New member
../images/Emo24.gif טוב שיש קצת חופש...

גם אני באזור של nubi ויכולה לקנות עוגה. תודיעו...

nubi

New member
כן! בריכה נשמע נפלא.

ביום שלישי בבוקר אני עוד לא בטוחה שאני חופשיה. אבל אם לא בוקר אפשר אחה"צ.

pepperony

New member
איזה כיף ../images/Emo13.gif

לירי עכשיו על הידיים - אני אענה יותר מאוחר.

Joy107

New member
אפשר גם??

לא יודעת איפה את גרה אבל אם זה באיזור של נובי ובלינקה, אז אנחנו לא רחוקים...
.. פרט ליום ראשון שבו יש לי משמרת צהרים, נשמח להצטרף!

אפרת12

New member
ואני רק אוסיף ../images/Emo24.gif

ואומר שלשמור בבטן זה לא בריא - לא נפשית ולא פיזית, ואני בטוחה שאכפת לשניכם מהיחסים ביניכם. אז פשוט תשבו ערב אחד ותנסו בלי צעקות ובלי עלבונות ובלי ביקורת - לנסות לראות איך מיישרים קו. אני לא אוכל להגיע כי אני חושבת שאתם בצפון, נכון

למעלה