שבועות קרב ובא סיבה למסיבה

blaumark

New member
שבועות קרב ובא סיבה למסיבה

היי לכולם שבועות מתקרב ובא נראה לי שזה הזמן לעשות שינויי מהעל האש המסורתי ולעבור למשהו יותר רומטי כמו גבינות יין ופטה טוב או איפלו לאור נירות לדעתי זה הזמן להתחיל להתארגן אבל הפעם בואו נעשה את זה בבית של מישהו בצורה יותר מאורגנת ואלי אפילו בליווי מוסיקה וריקודי מה דעתכם ? הציעו רעיונות ונתחיל להזיז בברכה מארק בלאו 725323-052

ליאן.

New member
ממש בושות איתך..

התקשרתי למספר המלווה להודעה וקיבלתי את התא הקולי.. ככה מקבלים אורחים בפלאפון ?? בכל אופן, לדעתנו כדאי לדחות טיפה את המפגש.. עד כמה שכיף לכולנו להפגש מדי פעם ולראות את זיו פנייך כל פעם מחדש (בלי ציניות
), להפגש כל שבועיים זה קצת מוגזם.. לא? תן לאנשים לפתח את הגעגוע.. הפורום עוד עלול להפוך לפורום מפגשים ומנגלים, וחבל..

dudusch

New member
אם עדיין אין,

אפשר להחליף את שם הפורום לפורום על האש
. אפרופו על האש... איפה אתה? אני חייב לפרק מישהו!!!

על האש

New member
פחחחחח לפרק....אותי .

שמישהו יזרוק מילה,ואני נכנס בדודוש
ולגבי הדיסקוטק,אני מחכה עדיין לשמוע מדיאנה לגבי העיניין
. לא יודע למה אבל אני לא מוצא את האייקון שלי (של המנגל בזמן האחרון) איפה הוא נעלם פור גאד סטייק !!!

voguemaster

New member
אני מתגעגע! ../images/Emo3.gif

לידידות של מארק!!
בכלל, אי אפשר לדעתכם לארגן משהו קצת יותר בסגנון מסיבה כזה ??? יש פה אנשים שחיים על ריקודים ולא יכולים בלי!!!
אלי

enicegirl

New member
דיברנו על מסיבה

במפגש האחרון!! אני דיאנה ועל האש חשבנו ללכת למועדון של שנות ה- 80 מתיישהו (אבל לא בשישבת) אבל עוד לא התחלנו להריץ ת´ענין. אתה לא היחיד שאוהב לרקוד, אלי...

jahnon

New member
מישהו אמר ריקודים?

ולמה רק שנות ה-80? אפשרי גם סגנונות אחרים (אני אישית מעדיף מוזיקה שחורה)

MemphisRaines

New member
היי מארק

ראשית לגבי שבועות סורי אבל כבר כרגע אני עם עודף תוכניות לשלושה ימים של שבועת הרעיון של enicegile לגבי ערב ריקודים סטייל שנות ה80 נראה הרבה יורת מושך כרגע
שרון

למעלה