שבועיים אחרונים, איך עובר הזמן.... שנהנים?

Bar Ben David

New member
שבועיים אחרונים, איך עובר הזמן.... שנהנים?

אקס פקטור ישראל 2013-2014 מגיעה לסיומה
זהו זמן האמת האם נהנו או שההפקה הישראלית הצליחה להרוס עוד פורמט (גאוני!) מחו''ל?

העונה הזאת הייתה חצי קלאץ'
בהתחלה הכל נראה מבטיח הרבה כישרונות ואז הגיע כדור ההרס.
דר ראשון מריחת האודישנים על 8 פרקים
דבר שני מריחת בתי השופטים על 6 פרקים
למה לעשות לנו את זה??????????????
והקש ששבר את הגמב הגמל והרס את הפורמט הגאוני לגמרי - ערבי הופעות שבסופם הדחה
2 עפים בשבוע במקרה הטוב, במקרה של הדחה כפולה עפו 3 בשבוע

דברים טובים שחייבים להישאר:
פנאל השופטים למרות שמשה לא משהו אבל עדיין יש אחלה כימיה שזה מצויין ומבדר

חוסר בפרסומות רק בסוף יש להם נטייה לדחוף הפסקה אחת ארוכה

כמובן ההפתעה שעשתה את התכנית וחייבת להישאר... המנחה
בר רפאלי שגרמה לי להתאהב ולפתוח את הטלוויזיה בצפייה לתלבושת שתמיד מנצחת בתחרות הסטייל ויסלחו לי הבנות ושירי, בר ביא המלכה בתכנית!!!!

יש עונה שנייה?

xjoiq

New member
אם המחיר של בר זה לייב-ים מואצים עם 2-3 הדחות

בשבוע אז אני מוותר על שירותיה.
אני גם רוצה אודישנים מלאים של כל אלה שעברו אודישן ראשוני למחנה האימונים+2-3 גבוליים.
אני גם רוצה אודישנים מלאים של כל ה-40 שעברו את חלק א' של מחנה האימונים+5-6 גבוליים.
לא צריך לשנות כלום מ-4 תוכניות של בתי השופטים.
והופעות חיות הדחה אחת יחידה ובודדת לשבוע.
ומלייב6 עד הגמר 2 הופעות לכל אקט ובגמר 3 הופעות לכל אקט(2 לבד ואחד עם המנטור)

אם לצנזר/לקצר אז רק את אלה שבאים עם בטחון של אלטון ג'ון/ברברה סטרייסנד ומתגלים כבדיחה לא מוצלחת של עצמם.

LiRs Lullaby

New member
אני עד עכשיו קצת מופתעת מהעונה הזו

זה התחיל כל כך בגדול, המון רעש וצלצולים, עם אודישנים מפוצצים בכשרונות כאלה שאפילו מצויינות+ הודחו. ולמרות זאת, אחרי כמות ניפויים אדירה, דווקא החלק של הופעות הלייב, לו כל כך ציפיתי, הוא החלק הכי מאכזב: קצר ותמציתי מדי. ההדחה מתבצעת עוד באותו הערב ותוך יומיים-שלושה המתמודדים צריכים להכין קטע להופעה הבאה.
זה לא מאורגן טוב מבחינת המתמודדים ולא מאפשר להם "לגדול", להבשיל ולהבין מה הם רוצים להביא מעצמם, אלא במקום זה לבוא ולתקתק הופעה טכנית.

ועוד עכשיו עם חילופים הימים לראשון ושלישי, הם יאלצו לעשות את הכל במהירות של תק-תק-תק-תק, מה שמשאיר את הצופים עם שירים ואקטים חצי אפויים. גם מי שיזכה באקס פקטור העונה יזכה בה לאחר (כמה הופעות? 4 עד היום, נשאר רבע גמר, חצי גמר וגמר, יעני=) 7 הופעות בסך הכל. קצת מאכזב. אי אפשר להכיר את הטעם האישי ולבנות רפרטואר של הופעות טובות ככה.
אני לא אתפלא אם הם התחילו לעבוד ולהתארגן על שירים ליום שלישי כבר השבוע. ובטח שמו רקדניות בהופעה של מי שההפקה בטוחה שלא יודח ביום ראשון.

snirf

Active member
שבוע הבא הגמר, אה? אכזבה

לא מבין מה הלחץ...
מעניין איך פאנל השופטים ישתנה בעונה הבאה, ואם ההפקה יפיקו לקחים...

אגב שימו לב איזה פיגור-במקום שיהיה גיוון בין רשת לקשת הם "מתאמים"/משדרים אותו ז'אנר של תוכנית דגל-
שתי תוכניות שירה יחד(הכוכב הבאVS אקס פקטור), ועכשיו שתי תוכניות בישול...זה נוראאאא מפגר!

xjoiq

New member
הלוואי שאני הייתי הרגולטור הייתי מכסח אותם

וכמובן הייתי דואג שהאודישנים של אקס פקטור יתחילו רק אחרי הגמר של הכוכב הבא
ועל מנת שלא תהיה להם מוטיבציה לקצר את הלייב-ים של אקס פקטור, ויוכלו למשוך את זה עד האודישנים של דה וויס,לא הייתי גם נותן שיתחיל אודישנים לריאליטי של בישול של הרשת השניה עד שיסתיים הגמר של הבישול של הרשת הראשונה

כנראה שפה קבור ה
חשבנו שהם מקצרים בלייב-ים בגלל העלות של בר רפאלי בסוף מסתבר שהם מקצרים משום שנודע להם שהרשת השניה מעלה את מאסטר שף והם חייבים לייבש את אוהבי השירה באיזה 3 חודשים של עונת מלפפונים עד דה וויס(ואפשר גם להתחשב באוהבי הבישול שהריאליטי של הבישול יתפרס להם על זמן כפול)

xjoiq

New member
הם כנראה החליטו לעשות אצבע בעין

היום הדחה כפולה

xjoiq

New member
הגמר כבר היה אתמול עכשיו רק ש.ח. ב-VOD

בעוד יומיים זה רק ראיון עם האקט הזוכה

מאוחר מדי לשנות את השאלות במשחק

כך שבמידה ותהיה הדחה כפולה הערב, השאלה של מי יודח תיפסל והנקודות שלה לא ייחשבו.
אך במידה וההדחה עצמה תידחה ליום שלישי בערב, השאלה תעבור לסבב הרביעי של המשחק שיכלול רק 5 שאלות, כולל השאלה מי שני האקטים שיודחו.

is00

New member
למה לפסול את השאלה?

פשוט היית נותן נקודות לכל מי שניחש נכון את זהות המודחים, אפילו אם היו שניים. אני די משוכנע שזה גם מה שהיה במשחק הזה בשנה שעברה עם ההדחות הכפולות. לחילופין...תחשיב רק את המודח הראשון, אבל לטעמי זה פחות נכון לעשות.

GM1988

Well-known member
כבר לא נשארו מתמודדים ועושים הדחה כפולה?

xjoiq

New member
להדיח תמיד אפשר

אפשר להדיח את הזוכה ולהעביר את כולם לאודישנים של דה וויס

Nightingale5

New member
חחח לגמרי

כל כך הרבה כישרונות "נשרפו" באקס פקטור החל מהאודישנים ועד לשאר השלבים מבלי לקבל את ההזדמנות שמגיעה להם

xjoiq

New member
תאמיני לי אפשר להרכיב גמר אלטרנטיבי שיהיה

פי כמה יותר איכותי רק מהמודחים

אפילו את הריאליטי של השירה קילקלו לנו, ממש בא לי להגיד להם סאלאמאת חאלס

והכי מדכא שסטטיסטית 90% מפליטי הריאליטי לא מגיעים לתעשיה

למעלה