שבועיים אחרי הניתוח

רווית112

New member
שבועיים אחרי הניתוח

נותחתי ב 8/9/2013 במדיקל ע״י ד״ר ספיבק.
מרגישה שיפור מיום ליום ומתקדמת עם התזונה.
צריכה רעיונות:
התחלתי אתמול לאכול פתית, אכלתי אחת ועברה מצוין.
ניסיתי קציצת עוף ברוטב , היה קשה.
יש למישהו רעיון לקציצות צמחוניות? או לתחליפים צמחוניים שאוכל לאכול בשלב זה של התזונה
תודה
 

חמ סה

New member
תנסי רוטב בולונז עם בשר בקר

ולא כקציצות.

האכילה בשלב זה היא לאט ומעט אז...לאט ומעט לך


כפית עד 2 כפיות. עצירה (מוחלטת)
הפסקה של 2-3 דקות ושוב.
ואז תקומי (פיזית) מהשולחן.
האוכל צריך לרדת ולהתעכל במורד הוושט בואכה הקיבה וזה לוקח זמן (=ודורש סבלנות).

אגב, קציצות ברוטב צריך לאכול (אחת!) רכות-רכות עם הרבה רוטב (טיפ - כשמכניסים את הקציצות לרוטב הוא צריך להיות ברתיחה, אחרת הבשר מתקשה).

בהצלחה.
 
למעלה