שבועיים וחצי אחרי לידה

קארין29

New member
שבועיים וחצי אחרי לידה

אחרי לידה שנייה. לא מניקה. תוך שבוע וחצי הורדתי 20 ק"ג. השבוע עליתי על המשקל שוב ולצערי בשבוע האחרון ירדתי רק 1 ק"ג. האם זה אומר שעם כל מה שעוד נשאר עלי להתמודד לבד או שיש עוד תקווה שארד עוד קצת באופן טבעי???? ואם כן מה הקצב הצפוי של ירידה טבעית? יש לי עוד 5 ק"ג לחזור למשקל של לפני הלידה ועוד 10 נוספים שברצוני להוריד ללא קשר להריון. האם יכול להיות שאין הבדל במשקל אבל יתרחש שינוי בהקפים? כי הבטן ממשיכה לרדת עוד קצת כל יום וציפיתי לראות עדות לכך במשקל - מה שלא קרה כמעט.

1אורניתה

New member
את תחזרי ובגדווווולל

אם זה הקצב שלך אני מאמינה שתוך זמן קצר בלי התחייבות למתי את תרדי את תחזרי לגזרה. הטבע חנן אותך,תגידי תודה ותשתקי ...
בהומור כמובן. העסיקי את עצמך בהסתגלות לנוכחות של התינוק/ת החדש/ה את ממש בתחילת הדרך. הכל יבוא ויסתדר בזמן .

טיפוטף

New member
עד כמה שזכור לי הירידה נעצרת רק

אחרי חודשיים שלושה בערך. בכל אופן שבועיים וחצי זה נורא מעט זמן, וגם אם ישארו בסופו של התהליך איזה 2-3 קילו שתצטרכי לעבוד עליהם יותר קשה, לא נורא בכלל. לגבי מראה הגוף, ברור שזה ייקח הרבה יותר זמן עד שמקבלים צורה שמזכירה את מה שהיינו קודם, אבל זה נכון גם אם יורדים את כל המשקל ואפילו מעבר לכך.

חן123

New member
זה נכון

בחודשיים הראשונים הגוף יורד טבעי. הגוף שלך ירד יפה מאוד, תני לו עוד 4 שבועות ותראי מה קורה

popik bolet

New member
ואם המשקל שלי 3 חד אחרי לידה זהה

למשקל שבועיים אחרי לידה זה מצביע על בעיה כלשהי? כלומר, שאין ירידה נוספת?

למעלה