שבועיים לפני שחרור- סוגרת מעגל-מפעילת האמר קר

שבועיים לפני שחרור- סוגרת מעגל-מפעילת האמר קר

מפעילת האמר קרבי- שלא תעשו את זה לעצמכן!
אתן תסבלו מכל דקה שלכן שם. ולא בגלל התפקיד (שהוא עצמו גם לא קל) אלא בגלל הסגל.
בסדיר יעלו אתכן משפטים על כל דבר קטן, כל דבר קטן יהיה לכן יום ביציאה, חוסר אמון בין המפקדות לחיילות, דיסטנס במשך כל השנתיים (לא כמו של טירונות אבל עדיין), מתייחסים ליחידה הזאת כאילו לוחמה בתנאים שלה אבל בתכלס הזלזול יגיע אליכן מהר מאוד ובכלל התפקיד מוגדר כג'וב.
ואם לא תבואו למפקדות שלכן טוב בעין תסבלו כמוני וכמו עוד רבות.

netapet2

New member
היי

אני חושבת שזה באמת תלוי על איזה סגל נופלים,
חבל להרעיל לרעה מלש"בים, מכירה הרבה בנות שנהנות..

לא שייך לאיזה סגל נופלים

החוקים נשארים אותם חוקים במקום הזה, מה שהיה לפני כמה שנים נשאר אותו הדבר וזו עובדה. המכיות כפופות לקצינות שכפופות למ"פ שכפופה למפקדת היחידה שעדיף שאני אשתוק ולא ארחיב עליה.

וואו

חבל לשמוע. זוכר אותך עוד כמלש"בית פה, כמה שמחת על השיבוץ והתרגשת לקראת הגיוס. חבל לי שככה הצבא גרם לך להרגיש.

בכל מקרה, כיף שאנחנו משתחררים. בהצלחה בהמשך!

לא לא

הצבא לא גרם לי להרגיש ככה.. אומנם הייתי מפעילת האמר אבל אחרי מאמצים רבים יצאתי מהתפקיד לאחר שנה ושובצתי כנהגת במרכז והרגשתי מזה צבא באמת ומזה מפקדים אמיתיים שמאמינים לך שבוטחים בך שמביאים לך ימי חופש על חשבונם שצוחקים איתך ועוד קיבלתי הצטיינות מאל"מ היחידה...:) בקיצור, זה צבא אמיתי ואת השירות שלי סיימתי בגאווה נהניתי מכל רגע!
רק חשוב היה לי להגיד על היחידה של מפעילות האמר הקרבי...לא כדאי וזהו זה:)

amoramor10

New member
חייבת להגיב

אז ככה... אני יכולה להבין מאיזה קמה"ק את אם השתחררת עכשיו, ויכולה לנחש מי את ולמה יצאת.אז דבר ראשון יש הרבה דברים שאני מסיכמה איתך בתור מפעילה ( לא סתם יצאו אלף כתבות על המפעילות והתנאים) השתחררתי אחרי שנתיים כמפעילה אני יכולה להגיד לך שאין מכשול בלתי עביר! נכון, הסגל ממורמר, בדרך כלל בנות שלא רצו את התפקיד,הסגל היותר בכיר רק רוצה להראות כח ושליטה אבל להיות מפעילה זה הדב הכי טוב שיכלתי לבקש מהשירות הצבאי. הכל הכל זה איך לוקחים את הדברים. כן יש הרבה חרא ושעות וימים ביציאה על שטויות אבל לוקחים הכל בצחוקים גםם את הריתוק הכי לא מוצדק שהיה לי לקחתי בכיף ונהניתי בטירוף! כולן בנות חזקות שאם רוצים לתרום באת מסוגלים לעבור הכל בשביל הזריחה היפה, החוויות המדהימות, המתאמנים המצחיקים. באמת חבל לי לשמוע אותך מדברת ככה, כי גם את יודעת שלהיות מפעילה זה משהו אחר ומקווה שלא שחכת לרגע מה הרגשת שקיבלת שרוך (אם קיבלת) ואם לא תזכרי כמה רצית אותו!!!

באמת שלא יטעו אתכן, להיות מפעילה זה קשה מאוד, מאתגר, אבל אני בחיים לא אשכח את החוויה הזאת, ובאמת שהוכחתי לעצמי שהכל אפשרי!

מאחלת לכל המלשביות שירות כמו שלי.

שבוע טוב :)

אז ככה

אכן קיבלתי שרוך, ובאמת נהניתי עד השרוך, אך ורק בגלל המתאמנים והתרגילים שממש נהניתי מהם.
אחכ הסגל התחיל לעשות קטעים ועוד קטעים ועוד קטעים וניסו לחפש אותי בכל דבר כי לא באתי להם טוב בעין (אולי בגלל שהוצאתי חודש גימלים-על ניתוח שהיה לי וכמו שאת בטח יודעת מי שלא מרגישה טוב ביחידה הזאת נחשבת פטוריסטית), אבל ברגע שאת רואה שאת נשארת ריתוק 28 על משהו דבילי ובנות אחרות עושות דברים הרבה יותר גרועים ממה שאת עשית ומקבלות רק נזיפה את מתחילה להבין שמשהו פה מסריח ומגעיל, אז הוצאתי להם תמוות עד שיצאתי מהיחידה הזאת לא ויתרתי ותודה לה' שעשיתי את זה הכי נהניתי בשנה השניה שלי לשירות מפקדים שנותנים לך את הנשמה שלהם נותנים לך ימי חופש על חשבונם נותנים לך חודש חפשש! אין דברים כאלה וזה לא שהתחפשנתי ממש לא..טחנתי הרבה יותר ממה שטחנתי ביחידת המפעילות אבל הגישה של הסגל שלי ושלי הייתה שונה ועשיתי את כל מה שעשיתי ברצון באמת לעשות.

למעלה