שבועיים לתאילנד

shar12

New member
שבועיים לתאילנד

שלום לכם אני נוסעת לתאילנד לצערי רק לשבועיים אני רוצה לדעת מה המסלול שכדאי לי לעשות ז"א בנקוק צפון והאיים, איך אפשר למצות כמה שיותר בדרך המהירה ביותר. כמה עולות טיסות פנימיות? מה המחיר של טיול מאורגן בצפוןואיזה סוכנות הכי כדאית ואיפה יש מדריכים ישראלים חוץ מהקשר הישראלי. אם אפשר לקבל שמות של מלונות או בונגלות במחירים סבירים לא זולים ולא יקרים ברמה טובה, כמה כסף בערך אני צריכה לקחת? מצטערת על כל השאלות ותודה רבה מראש!

דמיקולו

New member
ננסה לעזור....

דבר ראשון-שבועיים ? קצר מדי,עדיף להוסיף שבוע,גם אם קשה. טיסות פנימיות? תבררי מחירים בבנגקוק,ההפרש יכול להיות עצום בין חברה אחד לשניה. טיול של שלושה-ארבעה ימים עולה בסביבות 200 ש"ח לרגלי ותוסיפי עוד 100-200 שקלים בערך לטיול גיפים,כאשר בכל מקרה מספקים לכם מקום לינה ואוכל. בטח תגיעי לרחוב הקהוסאן, אז כמה דגשים..... 1. תבחרי מקום שלא ממוקם מעל פאב שפתוח כל הלילה,הסיבה מובנת הייתי אומר. 2. כל מקום על מה שהוא מציע: מיזוג אוויר/מאוורר תקרה/מקלחת צמודה או במסדרון/עם או בלי ארוחת בוקר/מיטה זוגית,שתים או שלוש/מים חמים למקלחת או רק קרים/חדר נורמלי או כוך מסריח. 3.הרבה ישראלים בוחרים להשתכן בפלוי...יש מים חמים למקלחת,לוח מודעות ענק,ארוחת בוקר,חדר שמירת חפצים (??) אל תתפתי לעסקאות,גם לא מישראלים, חשוב מ א ו ד ! אל תתעסקי עם עשבים ושטויות, התאילנדים לא סלחנים. קחי חיסונים לפני הטיסה. צלמי עותקים של המסמכים שלך ותשאירי אותו אצל המשפחה בארץ. אם את מצלמת סטילס-פתחי בתאילנד,המחירים זולים משמעותית. תשמרי על החפצים שלך ואל תכנסי לשאננות והכי חשוב....... ת ה נ י , ו ט י ו ל נ ע י ם

למעלה