שבועת פורום!

שבועת פורום!

אני יודע שזאת קצת חוצפה שאני רושם את זה כי אני עדיין חדש מידי בשביל זה אבל לא נורא מה דעתכם שנעשה שבועה? זה יהיה כזה מגניב כבר חשבתי על אחת תגידו לי מה דעתכם ואם יש לכם גם רעיון אני אשמח אם לא תשימו אותו כי אני רוצה שזאת תהיה השבועה. אהם אהם: "טרי פראצ'ט הוא סמוראי, כן זה נכון והכתיבה שלו עוצרת נשימה כמו כדורי צמר בגרון אנחנו קוראי טרי פראצ'ט מגזע מיוחד לעולם לא נכנע כל פעם שגירבו מפיל אותנו ארצה אנחנו נוחתים על ארבע אז היה שלום קורא טרי פראצ'ט קטן אנחנו יודעים שאתה רק ציורים על המרקע אבל בכל זאת אתם נלחמים כמו החתולים הסמוראיים!!"

פנחסון

New member
הרבה אחרי זמנך...

טוב, אני מנחש. אף אחד עוד לא גילה בת כמה את באמת...

limilu

New member
אמממם... לא נשמע מבטיח..

מה דעתכם על- "אני, *הכניסו שם* מתחייב ומבטיח..." בלה בלה בלה. משהו מהסוג הזה, עם דברים כמו- נו, לא יודעת, תמיצאו אתם.

ולא לשכוח

להכניס לשבועה את לואיס. המון זמן לא כתבתי על לואיס. אני מרגישה שבגדתי בעקרונות הפורום.

מ א ג ר ט

New member
אפשר לעשות משהו

כמו החתימה שלי. אבל האמת לא צריך לעשותתת (תתת זה כמו שלוש נקודות בסוף. ככה יצא לי)

Nico Tine

New member
תגידו יש למישהו תמונה של לואיס?

או אפילו תמונה שהייתם רוצים שתהיה של לואיס... יהיה נחמד להדביק פרצוף לשם.

ויימס

New member
גם אני מעדיפה את זה של נטע.

אבל הוא יצא ממש קטן משום מה, צריך להיכנס לתמונה עצמה בשביל לראות.

ויימס

New member
זה מאוד תמוה, אבל אני מניחה שזה

כי אני לא מכירה את החתולים הסמוראים... לדעתי כל אחד צריך להמציא משלו. אני נטע, מתחייבת בכל היקר לי ובהן צדקי, להמשיך ולקרוא שוב ושוב את הספרים שכבר קראתי אלפי פעמים, ובשלב מסויים לעבור אל מעבר ל Interesting Times, כן, אפילו לקרוא את The Last Continent, לכתוב פאנפיקים תמוהים, ולצייר תמונות סאדו מאזו של סתמרוח וזוגפרח (והתיבה). so help me god... אני נשבעת. ארררג. מישהו שמר את השבועה מסוף הטירונות שלו? כי אני זרקתי את שלי ומאוד התחרטתי על כך בכל פעם שהייתי צריכה להמציא שבועה...

למעלה