שבוע אבל

שבוע אבל

אני גמורה
אם חשבתי לפני שבוע שאני גמורה, אז היום אני משתמשת במילה הזו אחרת..

מה היה לנו-
ביום שני גרידה
ביום רביעי דוד שלי נפטר (טיסת חירום לאמא למשפחה בחו"ל)
אתמול נהרג ילד יקר בן 9, הבן של חבר קרוב מאוד של בן הזוג שלי. ההלוויה היתה הערב, העצב האימה והכאב בלתי נסבל

כמו סולם של אבל, בכל אחד מהם את מגלה שבעצם כן- יכול עדין להיות יותר גרוע
וזה בלי להזכיר התמודדויות אחרות שהיו השבוע עם הסביבה שלגמרי מחווירות עד כדי שאין לי כח אפילו להעלות אותן על הכתב, על אף שבכיתי גם מהם ולא מעט

מנסה להפריד בין כל סוגי האבל. ולא לשקוע מידי באבל שלא שלי ישירות. אם יש דבר כזה.
ומי אמרה נפילה הורמונלית? כן, אז אחד כזה תוסיפו למילקשייק שהוא התודעה המקרטעת שלי כרגע

הולכת לישון
כי מהיום הזה כבר לא נשאר ממני כלום

שירהד1

Member
מנהל
אין לי מילות נחמה, רק חיבוקים והרבה אמפטיה ומעט תובנות-

לפעמים האבל הפרטי שלנו על מה שאבד לנו מתערבב עם אבל מסוג אחר על טרגדיות שמתרחשות במעגלים רחוקים יותר, אך שעדיין מאוד משפיעות עלינו.
לצערי הרב, לפעמים זה חלק מהחיים שלנו.
לנפש קשה להכיל את כל האבל הזה. מותר לך לתקופה מסויימת להתרכז באבל הפרטי שלך, פשוט כדי להגן על עצמך ולשמור על נפשך.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
ליווי ותמיכה בנשים לאחר אובדן הריון.
09-7749028

תמיד יכול להיות יותר גרוע

מפחיד ולא נעים לחשוב ככה, אבל זו האמת. אובדן אחד אינו מחסן בפני אובדן אחר. מוות אחד לא מחסן בפני מוות אחר. מהנסיון הפרטי ארוך השנים שלי בנושא האבל, התובנה העיקרית שלי היא שמגיע שלב בו האבל כבר כל כך טמוע בנשמה עד שהוא מקבל פינה מסודרת בנפש. במטבן מסוים זה קל יותר כי זו פינה מוכרת. אני כבר מכירה את עצמי מתאבלת. אני יודעת כמה נמוך אני נופלת. ואני גם יודעת שאני קמה. ובמובן מסוים האבל הופך לקל יותר. כך אני גם מפרשת את ההתמודדות של מרעישה, שסיפרה שהיא לא יודעת מנין הכוחות, אבל סיומו של הריון מספר 8 לא שבר אותה, על אף שנראה שזו התגובה המצופה. שולחת לך חיבוק. מאחלת ויודעת שיבואו גם ימים אחרים. אנחנו כאן בשבילך כל הזמן, עוגיונת.

מטלטל. משתתפת בצערך.

מאחלת לך ימים טובים.

הנפילה ההורמונלית היא איומה. אני הרגשתי ממש כלואה ברכבת הרים רגשית שיצאה מכלל שליטה.

למעלה