שבוע "אהבה בערבה" יוצא לדרך...

שבוע "אהבה בערבה" יוצא לדרך...

שבוע אוסי התחיל די חלש, אבל לקראת הסוף צבר תאוצה
זאת עוד נקודה - אם אתם יכולים - תפתחו שרשורים על אותן סדרות... ככל שיותר אנשים ייפתחו שרשורים - יהיה הרבה יותר גיוון - יהיה הרבה יותר כיף להיות פה...
(וד"א- הוספתי את שני המאמרים, ו-TheCharm - התמונות שחסרות - ברגע שאני אמצא תמונות מתאימות אני אוסיף
). אז השבוע נתמקד יותר בתכנית "אהבה בערבה". אני מזכיר שכדאי גם שאתם תפתחו שרשורים (במקרה הזה במיוחד, כי זאת תוכנית שאני דווקא לא רואה)... אז שבוע מהנה לכולם! אה וחג שמח!

TheCharm

New member
לא נראה לי זה יתפוס

רק 3 הצביעו, אני אישית לא רואה. רק 3 ישתתפו? בלעט.

אתה לא רואה אהבה בערבה?????

מהרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר לפתוח ערוץ yes y ולבדוק מתי הפרק הבאאאאא אבל מהרררררררררררררר ראיתי את זה בשידור הראשון ביס וויקנד וזו תוכנית סוף וזה היה לא מזמן בש"ח שם והושבתי את אחותי עם אזיקים שתראה ת'פרק הראשון... היא יצאה מכורההה היא לא יכלה לחכות עד שיתחיל הפרק הבא! ועכשיו הם משדרים את זה ב yes y... התחילו לא מזמן

Aviad1987

New member
בערוץ 3. לא?

וגם אני בהתחלה לא התלהבתי אבל תוכנית מצויינת

Aviad1987

New member
ראיתי עוד בזמנו ../images/Emo13.gif

פשוט בהתחלה לא אהבתי. (אני מאלה שמתמידים)

התבלבלתי בינך לבין עידן ../images/Emo122.gif

כי הוא אמר שהוא לא רואה אז בגלל זה שאלתי אותך אם עכשיו אתה רואה (חשבתי שאתה הוא
)

T nager

New member
זלצ, רשום בבקשה את סדר השבועות

הבאים שוב, משום מה אני לא מוצא אותו.

kalay

New member
אולי עדיף....

בגלל שכולם באותה אות להתחיל שבוע הבא עם המתמודד (השבת הזאת זה הגמר) ושבוע אח"כ להתחיל עם הישרדות (אאל"ט שבת הבאה זה פרק ראשון של הישרדות 10). מה אתם אומרים?

yasminale

New member
אולי נעשה לפי מספר מצביעים?

יעני מהתוכנית הכי מבוקשת עד להכי פחות..

TheCharm

New member
אולי פשוט,

את כל אלה עם 3 הצבעות נאחד לשבוע אחד? כי תראו איך השבוע הזה מתקדם. הוא לא.

כשהייתה ההצבעה

ניפיתי את התוכניות שקיבלו שתי הצבעות ומטה... חשבתי שזה יהיה מספיק.. ובקשר לזה שהשבוע לא מתקדם - גם שבוע אוסי לא התקדם בהתחלה, והוא קיבל את המספר הגדול ביותר של המצביעים... אבל גם הרעיון שהצעת נחמד - החלטה שלכם..

adi121

New member
איך אתם לא רואים אהבה בערבה??

הייתי מתחתנת עם הג'ק הזה בלי לחשוב בכלל..

למעלה