שבוע אחרי כריתת הטחול - עדכון

Iris G

New member
שבוע אחרי כריתת הטחול - עדכון

לפני הכול אני רוצה להודות לכול מי שענה/הסביר וניסה לתמוך בנושא כריתת הטחול של בני בן ה-3. היום אנחנו שבוע אחרי והילד כבר הולך, מנסה לרוץ ובכלל משתדל לחזור לחיים נורמאליים. היינו בביקור אצל הרופא אתמול וקיבלנו בשורות: הילד חייב לקחת פניצילין (בוקר-ערב) עד גיל 20 (כלומר ב 17 שנה הבאות). ודבר נוסף, הדם שלו מתקרש מעט מהר יותר מהרגיל, בדיקה נוספת בעוד שבועיים תודיע לנו אם זה בגדר הנורמאלי או שצריך לעשות משהו בנידון. ועכשיו לשאלה - האם מישהו מכיר/יודע על רופא אלטרנטיבי בלוס-אנגל´ס? אני לא מעורה בנושא והייתי רוצה ללכת למישהוא שממליצים עליו. כמו כן, מכיוון שאני ממש לא מעורה ברפואה אלטרנטיבית הייתי רוצה את המלצותכם בנושא אבקות או נוזלים למינהם שיעזרו בשמירה ויצוב הילד ושוב תודה על העזרה איריס

odeia

New member
איריס, כמו שאת יודעת, אני לא

מהמומחים, אבל מה שבטוח זה שאת חייבת להתחיל לתת לילד אסידופולוס כדי לשמור על קייבתו. אני מאמינה שיש עוד דברים שאפשר לתת ומצטרפת לבקשתך לעצות. מה שכן, ברגע שתהיה תשובה לגבי קרישות הדם, תוסיפי אותה כאן, כדי שגם לגבי זה ניתן יהיה לתת עצות. תרגישו טוב - אוהבת ומתגעגעת אני

עטרה ב ט

New member
איריס אני מבררת בשבילך לגבי מישהי

מקווה שתהיה לי תשובה לכאן או לכאן בקרוב.

איריס יקרה

ראשית תודה על השיתוף ,מקוה שבנך יתאושש מהניתוח במהרה. לשאלתך, אינני מכירה מטפלים בלוס-אנגל´ס, אך המלצתי לך גם בעבר, לפנות למכללות מקומיות ולקבל המלצותהם בד"כ אמינות ומאפשרות בחירה ממגוון רחב של מטפלים. אורנה כבר כתבה על האסידופולוס שאכן כל עוד בנך מקבל אנטיביוטיקה מומלץ לקחת ע"מ לשמור על פלורת המעיים. מומלץ לעקוב אחרי רמןת הברזל של בנך, אנמיה ולו הקלה יכולה לפגוע בתנגודת למחלות. כמו כן חשוב לשמור עם הילד על תזונה בריאה ע"מ לא להחליש את מע´ החיסון שגם ככה מוחלשת הן בעיקבות הוצאת הטחול והן בעיקבות האנטיביוטיקה. סוכרים לבנים ופחממות ריקות כדי להוריד עד כמה שניתן עד להמנעות מלאה.הסוכרים פוגעים במע´ החיסון ובכדוריות הדם הלבנות. חשוב לכלול בתזונה או ע"י תוספי מזון ויטמינים ומינראלים המחזקים את מע´ החיסון: אבץ ( נמצא בעיקר בבשר אדום) B6 (נמצא בבשר דגים (איברים פנימיים) וביצים גרעינים וקטניות) בטא קרוטן וויטמין A ( נמצאים בירקות כתומים, כרוב, פלפל אדום, שמן דגים, חלמון ביצה, וכבד).מומלץ לאכול דגנים מלאים וקטניות וכן חשוב להקפיד על אכילה מספקת של חלבונים הנחוצים לייצור נוגדנים ומנגנוני הגנה נוספים כמו כן כדאי לחפס פורמולה המכילה את המרכיבים הבאים ( כולם מחזקי מע´ חיסון) - סמבוסק שחור, אסטרגלוס, אכינצאה, עלי זית ואסטרולה. מאחלת לכם הרבה בריאות יעל

odeia

New member
יעל, יש לי שאלה - האם זה לא מסוכן

לקחת כל הזמן אכיניציאה, אומרים שהיא טובה לזמנים קצובים ומוגבלים והיא הופכת להיות מסוכנת ורעילה אם לוקחים כל הזמן. אודה על תשובה

אורנה,

כל צמח מרפא שמשפיע על הגוף יש לקחת במינון נכון ובהפסקות, גם חלק מויטמינים ומינראלים, זאת הסיבה שאני תמיד נותנת כיוון לטיפול וממליצה לגשת למטפל שיתן מינונים ויתאים את הפורמולה למטופל עצמו. ולשאלתך , אכןע"מ לקחת אכינציאה לאורך זמן יש לעשות הפסקות יזומות בהתאם לגיל משקל וכמות הצמח הנלקח. הרבה בריאות יעל

למעלה