שבוע אחרי ניתוח טבעת

רויתוש18

New member
שבוע אחרי ניתוח טבעת

היי,
ביום ראשון 3.11 עברתי ניתוח קיצור קיבה (טבעת) אצל ד"ר אבינוח.
אציין שלאחר ההרדמה עוד בהתאוששות קיבלתי פעמיים מורפיום ולא הצלחתי להרדם, רק לסירוגין.
בערב הניתוח הצלחתי לשתות מים בלגימות קטנות ולהקיא מס' פעמים במהלך הערב והלילה, למחרת שוחררתי במצב טוב.
קצת מוזר לי שאני מצליחה לאכול כמעט רגיל, אכן עמדתי בתזונה נוזלית אבל רק לשלושה ימים, לאחר מכן אכלתי שקית קטנה של במבה,
קרקרים, לחם, ... הסיבה שלשמה נכנסתי לניתוח זה אי יכולת לסגור את הפה וזה משמעות הניתוח והניתוח לא עונה לי על הציפיות.
אציין שמהניתוח לא לקחתי כלל משכך כאבים.
ייתכן ויש בעיה בטבעת? חוסר ההבנה שלי איך אני מצליחה לאכול? מה הניתוח עוזר לי?
אני מצליחה לאכול שניצל טבעול (אני צמחונית).
ירדתי 3 קילו בשבוע הזה אבל מרגישה תקועה, כבדה וכלל לא אחרי ניתוח.

אשמח לתשובות. נורא מיואשת, כך נראה שגם המילה האחרונה בהשמנה לא עוזרת לי? ...

אפשרית

New member
הוטבעתי ב 1-11

שלום לכולם,פניתי כאן למי מהחברים בפרטי,
כבר הורידו לי את כל התפרים,למעט חתך אחד שאדום וכואב כולם משתפרים.
אני מורחת על החתכים קפסולות של ויטמין E
אני אוכלת כבר מלפפון ועגבניה, ויתכן שלא צריכה לרסק את האוכל,טרם ניסיתי.
הדחף לאכול עוד והרבה ומתוק לא עבר לי חחחחחחחחחחחח
קבעתי לי מטפל שיעזור לי באמת להבין את חשיבות האכילה הנכונה ולא הרגשית
קבעתי לי כבר לתחילת דצמבר את הסגירה הראשונה(לדעתי אין לי כרגע שום מניעה לאכול)
קבעתי למדיקל מפגש לדיאטנית ואחכ' קבוצת תמיכה
כבר דיברתי עם אופירה בטל',
עשיתי ועשיתי ועשיתי
אבל הכי חשוב
איך באמת מתחילים להבין ולאכול נכון
כשבא לי שוקולד - איך להסביר לעצמי ,לא
כשעובר לי הכדור גלידה - איך לשכנע את עצמי שאין צורך
זו בעצם העבודה
וכן, הטבעת אמנם מזכירה לי מדי פעם שהיא איתי אך טרם הפריעה לי לאכול, חחחחחחחחח
תודה על האתר טבעת, ועל הפורום, בהחלט עוזר להיות כאן.

קוביd1

New member
אהלן אפשרית

תשמרי על הדיאטה שקיבלת מהמנתח ,עשית את הכל דיברת עם אופירה אז אני רגוע.
הטבעת פתוחה ויש לך אפשרות לאכול הכל במשך הזמן בסגירות הבאות תרגישי הגבלה ,אני רואה שאת רצינית ברצון שלך להצליח בניתוח ,.
הניתוח משמש כלי עזר לירידה במשקל, השינוי צריך להעשות בראש במיוחד בענייני מתוקים ,גם אני אחרי 13 שנה לא הצלחתי לעשות את הסוייץ',ובגלל המתוקים עליתי במשקל ,אני מבטוח שהטיפולים שאת מתכננת קבוצת תמיכה אולי ליווי פסיכולוגי יעזרו לך להגיע למשקל היעד.
מה שנשאר לי לאחל לך הרבה בריאות ,הצלחה בפרויקט
נשמח לעזור לך בכל שאלה ,יש פה הרבה חבר'ה שישמחו לעזור לך.

קובי

רויתוש18

New member
היי קפה ..

נותחתי ב 3.11.13 והיום נשקלתי, יש ירידה של 4.200 ק"ג.
המתוקים אצלי לא הבעיה וגם האוכל כולו לא מהווה בעיה, חצי מהמשקל שלי הוא אכילה רגישית.
לא אכנס כרגע לסיבות של אבטלה מס' שנים, סביבה שלא מקבלת את האדם השמן וכל מה שידוע ונפוץ בקרב שמנים.
אני מאמינה שבסביבה נכונה ומקומות עבודה שמקבלים אותך כמו שאתה ולא נועצים בך מבטים אכזריים אז הייתי שונה,
אבל לא נצליח לתקן את החברה בחוץ וכך נכנסתי לניתוח ונענתי לתכתבי החברה, חלק מהלחץ שלי לרדת מהר במשקל הוא למצוא עבודה.
אני צמחונית, האכילה שלי לא רק רגישית אלא גם מאד פחממתית.
אתמול למשל החזקתי את עצמי יפה, אם ארוחות כל שעה וחצי ארוחות קטנות ובשעות הערב של שעמום ותחושת עצבות התחלתי לאכול.
את התפריט שלי אני מארגנת בלילה שלפני, משתדלת לעמוד בו למחרת.
היום התחלתי את הבוקר עם כוס תה ללא סוכר וללא ממתיקים טבעיים, עם 2 לביבות גבינה אפויות ו5 כפות אבוקדו.
א. ביניים - מרק "10", עם 3 כפיות שקדי מרק, אני יודעת שזה נורא משמין אך זה מחזיק אותי.
בשעות הצהריים יש לי מרק ירקות טחון עם שניצל טבעול, ביניים שוב פרי וערב חביתה עם פרוסת לחם וכוס נס גם ללא סוכר עם חלב 2%.
אני מתנהלת כך פחות ויותר מהיום החמישי של הניתוח. (לעיתים בא.ביניים לאחר א. צהריים אני אוכלת ארטיק קרח דל קלוריות, 13 קל' ליחידה)
אשמח לשמוע הערות, הארות ... זה רק יכול לעזור לי.

תודה תודה תודה תודה!!!!! יום טוב :)

אופירA

New member
מנהל
כמו שציינתי, את מסכנת את בריאותך. נקודה.

אין אוכלים בשלב זה שום פרוסת לחם. אפשר לאכול פריכיות ופתית.
גם אין אוכלים שניצל טבעול. אפשר לאכול דייסות קוואקר, ביצה קשה טחונה מעוכה, טונה, ירקות מבושלים, פשטידות ירקות רכות (עם/בלי גבינה), וכל המפורט בכלכלה רכה באתר טבעת שכדאי לך מאוד מאוד לקרוא אותו, כיוון שהמידע שאת שואלת מצוי בו בצורה מסודרת מאוד.
מהיום העשירי לניתוח אנשים שמרגישים טוב כמוך יכולים להתחיל לאכול קציצות דג טחון. אפשר למעוך את שניצל הסויה לממרח כזה, עם המזלג, כמו שמועכים ביצה או טונה, ואז לאכול אותו. או קטנות מעוכות היטב.
מהיום החמישה עשר לניתוח אם אין שום הגבלה, אפשר להתחיל לאכול מכל המאכלים שעוד לא טעמת, כאשר מנסים כל מאכל בפעם הראשונה בנפרד. זה הזמן שבו מותר להתחיל לאכול פירות ולחם........

כרגע תדאגי להיות שבעה מבחינת כמויות, אבל תקפידי על המאכלים המותרים כי את לוקחת סיכון סופר רציני. לא נעים לי, אבל אגיד לך את האמת - את מחפשת צרות. ובטבעת מאוד קל למצוא אותן...

מצטערת שאני נדחפת לך לשיחה עם קפה. אבל זו חובתי המוסרית...

רויתוש18

New member
בהמשך לשיחה

אופירה היי,
מצויין שאת "נדחפת" לשיחה, זה עוזר ...
אני אגיד לך מה הבעיה, יש לי חוברת שקיבלתי בשחרור מבית החולים עם תפריטים וזה מחולק עפ"י ימים
והחוברת בכותרת המשנית שלה "המלצות תזונה לאחר פרוצדורת טבעת שוודית"
בחוברת הזו רשום שמהיום השני לניתוח ועד השישי - רק נוזלים!
מהיום ה 7-13 לעבור למיץ ירקות, פרוסת לחם או לחמניה עם חמאה או דבש בבוקר, למשל
בצהריים 3 כפיות בשר טחון עם מחית תפוחי אדמה
ביניים פירות מקולפים וערב ביצה אפשר מטוגנת ומבושלת עם מרק צח ...
אני ביום התשיעי לניתוח.
לגבי דייסת הקוואקר, הדיאטנית שפגשה אותי לאחר הניתוח אמרה לי שאין לאכול קוואקר בינתיים עד חודש וחצי ...
אז אני די מבולבלת.
השניצל טבעול אני מכינה אותו רך טובלת אותו במרק ירקות סמיך ואז אוכלת, זה עובר והכל בסדר והירידה היא בינתיים 4 וחצי קילו בתשעה ימים.
וביום החמישה עשר בכלל רשום בשר בצהריים וספגטי בולונז בערב ..
אני מאד מבולבלת מהמידע ...

אופירA

New member
מנהל
אני מכירה הוראות אחרות לחלוטין

שפורסמו ע"י דיאטניות בריאטריות מוסמכות.
שלא לדבר על ההוראות שמודיע ד"ר אבינוח, ועל ההוראות שידועות לנו כבר שנים רבות.

משהו מאוד מאוד מבלבל בחוברת הזו.
הדבר הכי מוזר ולא מתקבל על הדעת זה שעד 6 ימים רק נוזלים, ומהיום השביעי לחם בבוקר...
זה לא נורמלי לחלוטין. מה זה? מהקיצוניות הכי גדולה לקיצוניות הכי הפוכה.

מה כתוב מהיום ה-13? יש לך אפשרות לסרוק או לצלם את החוברת ולהעלות אותה? מי כתב את החוברת הזו, מי חתום על המלצות התזונה האלה? זו חוברת מטעם מדיקל סנטר?
לדעתי זה חסר אחריות. מדלגים פה על שלב הכלכלה הרכה לגמרי. גם גוזרים על בן אדם 6 ימים נוזלים - שגם מלאך לא היה עומד בזה.
אז למה לא עדיפה ההדרגה שעושה ד"ר אבינוח, עם יומיים נוזלים צלולים, יומיים משקאות חלב + מעדנים ניגרים, ואז בהדרגה לעבור לכלכלה רכה, בלי שום חביתה, פירות ולחם בינתיים, ובהמשך להוסיף עוד מוצרים בהדרגה עד לאכילה רגילה בשבוע הרביעי (שאם מקצרים כל שבוע ביומיים כי מרגישים טוב, זה יוצא מהיום ה-15).

התפריט שממליצות הדיאטניות הבריאטריות בעבר וד"ר אבינוח - מפורט באתר "טבעת" שלי.
לדעתי הוא עדיף.
עם זאת, ברגע שנתנו לך הוראות ואת מצייתת להן, אני לא יכולה לבוא אלייך בטענות. אבל אם הייתי יכולה לדבר עם האנשים שכתבו חוברת זו, הייתי בהחלט שואלת אותם כמה שאלות רציניות.

בכל אופן, השניצל טבעול המרוכך במרק כן מתאים לכלכלה רכה. זה רך מאוד וכמו מעוך או מחיתי.
מחר את עוברת ל"שבוע השלישי" המקוצר, כך שהשניצל הזה בהחלט בסדר כרגע.

אני לא כ"כ זוכרת אם זה התפריט המתאים לשבוע 2

אבל לגבי התפריט הוא נראה מצוין והבדיקה הכי נכונה היא המשקל.
אם את יורדת אז מעולה.
אמרנו שההגבלה מתחילה כ-3 חו' אחרי הניתוח(בעקבות הסגירות של הטבעת)
אם תגיעי להגבלה כשאת פחות כמה ק"ג טובים זה יהיה מעולה מעולה כי זה שונה מדיאטה
רגילה, למרות שאין לך הגבלה כרגע , הירידה הזו תישמר אחרי הסגירות.
אני שמחה מאד שאת בשמירה ומתקדמת.
אני בשלבים של עד הסגירה עליתי כמה ק"ג וזה היה נורא חבל כי הייתי צריכה לרדת אותם
כדי להמשיך מאותה נקודה.
בקשר לעבודה,תאמיני לי שעם הזמן והשלת הק"ג גם האפשרויות בע"ה ייפתחו ותתפסי בטחון
והכיוון יהיה חיובי.
השארתי לך גם מסר בפרטי.

רויתוש18

New member
היי קפה

אכן, אני 4 וחצי קילו פחות (חלפו תשעה ימים מהניתוח) ללא כאבים, בחילות או הקאות בגלל סוג האוכל.
אני הולכת לפי התפריט שקיבלתי, מה שציינתי פה זה תפריט שלקוח מחוברת אותה קיבלתי בעת השחרור מבית החולים
כמובן אני משנה מעט מהדברים כמו במקום בשר שניצל טבעול ובמקום לחמניה עם חמאה בבוקר אז לביבת גבינה אפויה ...
אני מחר נפגשת עם דיאטנית דרך קופת החולים לצורך מעקב ובקרה שאדע שאני במשטר ...
אין ספק כי כל אחד משו אחר אבל כך גם הטבעת, די אינדוידואלית כל אחד לוקח אחרת ...
ניסתי מעט אורז ולא עבר ולחם כן, אצל חברה שלי לחם לא ואורז כן ..
מקווה שיהיה טוב, אעדכן אחרי הפגישה עם הדיאטנית.
תודה רבה!!! לילה טוב.

קוביd1

New member
שלום רויתוש

אז ככה הטבעת שלך פתוחה לגמרי ,ולכן את יכולה לאכול הכל ,ברגע שיתחילו הסגירות תרגישי הגבלה ,
אגיד לך משהו את משחקת באש ,את אוכלת במבה את מצליחה ויכולה לאכול שניצלים וזה שבוע אחרי הניתוח ,כל האזור של הטבעת נפוח ורגיש ,את עושה שטויות ואם תמשיכי ככה אני מבטיח לך שהטבעת תחליק לך ,אני מבטיח לך שתשכבי על שולחן הניתוחים בקרוב ,
מה אומר לך שלא הכנת שעורי בית לפני הניתוח ,וחבל שאישרו לך את הניתוח ,אנשים כמוך לא מגיע להם שינתחו אותם כי הם לא מבינים את משמעות הניתוח ,גבירתי הניתוח משמש כלי עזר לירידה במשקל ולא יעשה את העבודה בשבילך ,שום ניתוח לא יעזור לך באם לא תתנהגי אחרת
הצלחת לעצבן אותי בהתנהגות כזאת ,את פוגעת בבריאות שלך ,זה מה שהיה לי להגיד \
תחשבי טוב על מה שאמרתי לך ,כואב לי הלב על ההתנהגות שלך

הרבה בריאות.

קובי

רויתוש18

New member
בהמשך לתגובה

א', אף אחד לא עושה לי טובה כשהוא מנתח אותי, את הכאבים ההשלכות והחשיבות הכל על כתפיי, לשלם בכל חודש לקופת החולים ומס' בריאות זה על כתפיי,
כך שאתה האחרון שיכול לומר לי למי מגיע שינתחו אותו ולמי לא.
אל תבטיח לי שאשכב שוב בשולחן הניתוחים, את זה אלוהים יחליט ולא אתה.
אני פה למטרת התייעצות ואתה פה למטרת ייעוץ והתשובה שלך לא במקום כלל.
את עצם העובדה שהמנתח ניתח ונעלם כלא היה אפילו בביקור הוא לא היה נוכח זה כבר אומר למי מגיע לנתח ולא למי מגיע להינתח.
ולידיעתך, היום המנתח וכל מנתח בכלל לא אכפת לו הסיבה שלשמה אתה נכנס לניתוח, לא שואל אותך על הרגלי תזונה ולא כלום, רק מנתח ונעלם.
ואל תתעצבן לא בשבילי ולא בשביל אחרים, אתה פוגע בבריאות שלך.
תחשוב טוב על מה שאמרתי לך, כואב לי הלב על אנשים רגישים ממני שקוראים תגובות כאלה כשהם בשיא הבלבול שלהם.

הרבה בריאות יקירי.

קוביd1

New member
הבנתי את התגובה שלך

הכל מגיע לך את משלמת קופת חולים ומשלמת מס בריאות , זה נכון שאלוהים קובע מי ישכב על שולחן הניתוחים הכל משמיים , אלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו.אבל את בהתנהגות שלך תגרמי לזה ,ותאמיני לי ב13 שנה שאני בפורום ראיתי כמה מקרים כמו שלך ,ואין חכם כבעל ניסיון.
המנתח לא צריך לשאול על הרגלי התזונה שלך זה היו צריכים לעשות בוועדה .את זה היתה צריכה לעשות הדיאטנית .
אז ככה אני ניסיתי לעזור ,יש לך טענות לכל העולם ,לדיאטנית ,יש לך טענות למנתח ,יש לך טענות כלפיי ,ניסיתי לעזור וכתבתי את זה להדגיש את החומרה של ההתנהגות שלך .
זאת ההתיחסות שלך אז אני לא מגיב יותר ,
הרבה בריאות

קובי

רויתוש18

New member
בהמשך לתגובה2

אין לי טענות לאף אחד, אתה טוען שאין חכם כבעל ניסיון כל אחד מנסיונו.
בנאדם שמן ששקל כל חייו ב3 מספרים ובצעד נואש ודמעות החליט להכנס לניתוח ונכנס כי ציפה ואף אחד לא רק שלא הנמיך ציפיות, לא עזר ולא הדריך
יש לו טענות ורגשות אשם רק לעצמו בסוף היום.
כמו שיש לי טענות לדיאטנית למנתח למערכות הרלוונטיות וכלפיך יש לי גם כלפי עצמי.
אם כל אחד היה יודע את מקומו ותפקידו העולם היה נראה יותר טוב בכל תחום.
החומרה היא שלי ולכן באתי להתייעץ, אם זה הייעוץ שלך אז תודה רבה.
משפט חכם שאמרו חכמים - "אל תסביר לאדם את שאתה עובר אם בכלל לא הרגיש מזה"
ולא משנה שנות הניסיון, עד שלא חווים על בשרנו לא נדע מה האחר מרגיש.

*שנות ניסיון, תארים, מחקרים, מאמרים לא קודמים ליחסי אנוש ודרך ארץ.
תודה לך בכל מקרה. לילה טוב.

אופירA

New member
מנהל
זה מעצבן נורא, אבל לא היא הכתובת

המנותח חסר המידע אינו אשם שהמערכת דפוקה כל כך ולא נותנת לו שום הדרכה רציונלית, ועוד להיפך - נותנת לו הדרכה בלתי הגיונית שגורמת לו נזקים!
את העצבים שלי אני בהחלט מפנה כלפי המערכת הבריאטרית חסרת האחריות.
היה ד"ר שחר אחד ויחיד בזמנו, האיש האחראי הראשון שנתקלתי בו באבינוחיה, ויש גם אוסנת שעומדת לרשות כל המנותחים מהיום ועד 120 שנה בטלפון, ושניהם אחראיים ושפויים בלבד. וגם אני, בהתנדבות כמובן. האבינוחיה לא מכירה בי...
הבעיה שד"ר שחר עסוק כל הזמן, ושהצרחות שאוסנת צרחה בעבר על ד"ר אבינוח לא הועילו, אז היא למדה לא לנסות לשנות אותו, אלא לעשות את העבודה שלה ולקוות לטוב. גם אני עושה כמוה. וגם אתה.

אי אפשר להתעצבן על מנותח שלא יודע איך הניתוח אמור לעבוד, כי אף אחד לא טרח להסביר לו והוא לא הבין שהוא צריך ללמוד לבד, באינטרנט.

קוביd1

New member
אופירה

כל אחד צריך לדאוג לעצמו לפחות בדברים הבסיסים הידועים , לפני הניתוח מגיעים לוועדה \לפני הניתוח מקבלים הדרכה מהדיאטנית ,לפני הניתוח משוחחים עם הפסיכיאטור לקבלת אישור .
אחרי הניתוח מקבלים את ההוראות איך להתנהג מבחינת אכילה נכונה בשבועות הראשונים ,אז את לא יכולה להאשים את כל העולם ,עם כל הכבוד למנותחת היא יודעת שצריך לשמור על דיאטת נוזלים ב4 ימים הראשונים ובהמשך דברים רכים ,אז אכילת במבה ושניצלים ,זה לא מחוסר ידע .זה מחוסר אחריות ככה אני חושב .

קובי

אופירA

New member
מנהל
את יודעת מה זה ניתוח הטבעת?

את למדת איך הוא אמור לעזור לך?
לפי המסקנות שלך יש לי הרגשה שחסר לך הרבה מאוד ידע והבנה בניתוח הזה.
ובלי ידע והבנה יש סיכויים רבים מידי שהוא אכן לא יצליח.
אי אפשר לקנות אוטו, ולא ללמוד נהיגה. התוצאה תהיה גרועה מאוד, סביר להניח.

תקראי בבקשה באתר טבעת בחתימתי מה זה ניתוח טבעת ואיך הוא אמור לעזור.
כמו כן תקראי את הסכנות של ההתנהגות שאת מתנהגת כרגע, כי ברוב המקרים זה עוזר להימנע מההתנהגות הלא נכונה, לפחות ב-3 השבועות הראשונים לניתוח, שאז זה די קריטי.
וגם תתקשרי אלי ונדבר, כדי שתהיי מודעת כמה שיותר למה שעברת ולאיך להצליח עם זה.
03-5781855, אופירה, לא בשבת, להשאיר הודעה בתא הקולי.

כל מנותח טבעת, או לפחות 90%, אם ינסו לאכול רגיל 3 ימים לאחר הניתוח - יצליחו לאכול הכל - קרקרים, לחם, שניצל.
אבל זה אסור. 3 שבועות אחרי הניתוח חובה לציית לדיאטת ההחלמה מהניתוח, כדי לא להסתבך בכל הסיבוכים האפשריים עם טבעת ולהזיק מאוד למערכת העיכול שעברה ניתוח ועיוות.
הניתוח לא עונה לך על הציפיות כי הציפיות מאוד לא נכונות. חשבת שאת מתנתחת, ומרגע זה והלאה לא יכולה לאכול. זה נכון לגבי ניתוח שרוול, לא לגבי ניתוח טבעת.
בניתוח טבעת התהליך הפוך לגמרי. בהתחלה אפשר לאכול ולא כל כך יורדים במשקל (3 שבועות ראשונים אפשר אבל אסור בתכלית האיסור!), ובהמשך, תוך מספר חודשים, מתחילה תאוצה של ירידה במשקל. הק"ג מתחילים לנשור בקצב.
ההורדה במשקל יותר איטית והדרגתית מאשר בשרוול, והתהליך כרוך בשיתוף פעולה שלך, מה שלא נצרך כמעט במקרה של השרוול, שעושה בשנה הראשונה את רוב העבודה בעצמו לחלוטין.

בטבעת, מי שלא יודע נהיגה, לא יצליח לנהוג. נקודה. חובה להבין איך להשתמש בניתוח. בשרוול לא צריך להבין הרבה בשנה הראשונה כדי לרזות, רק בשנה השנייה ומעלה.
קחי דחוף שיעורי נהיגה בטבעת, באמצעים שהצעתי לך. אל תתביישי ואל תוותרי - זה חיוני להצלחתך.

אני יודעת שקשה לך לסגור את הפה כדרך חיים. זה הסיבה שעשינו ניתוח. אבל 3 שבועות כולם יכולים לשמור דיאטה (ובפרט אם הם מבינים מה עלול לקרות אם הם לא ישמרו, ובוודאי אם הם מקבלים כללים שעוזרים להם לעמוד בזה ולא להיות רעבים. עובדה ש-3 ימים כן עמדת בתזונה הנוזלית. היית עומדת גם בהמשך בכלכלה רכה, אם היית יודעת כמה מסוכן לאכול לחם. אבל את חשבת שלחם לא יעבור, וכשניסית וראית שהוא עובר, קשה לך לסגור את הפה אז יש לזה פיתרון פשוט - מודעות).
עברו 8 ימים מהניתוח. כדאי מאוד מאוד מאוד שמעתה תתנהלי נכון עם הכלכלה, כמו שנכון להתנהג 8 ימים אחרי הניתוח. זה שעד כה לא קרה לך כלום לא אומר שבהמשך לא יקרה לך כלום. גם אדם שעובר באור אדום בכביש סואן, יש סיכוי שלא יידרס במשך 8 ימים, אבל הסיכוי שלו להידרס לעומת אדם שעובר רק באור ירוק גדול פי אלף. אז לא כדאי להמשיך לקחת את הסיכון הכל כך גדול.

מלכתחילה הניתוח לא היה מיועד לסגור לך את הפה כאשר הטבעת פתוחה לגמרי. זה בדיוק המימד של הפיכות הטבעת. העובדה שאפשר לפתוח אותה לגמרי, ואז כאילו אין טבעת. לא מרגישים הגבלה. רק כשהטבעת תיסגר בהדרגה בחודשים הבאים, היא תתחיל לסגור לך את התיאבון. לא את הפה, שימי לב...
את צריכה לדעת שגם את תהליך הסגירות ההדרגתי צריך לעשות נכון, ושבחדרו של ד"ר אבינוח לא מדריכים את המנותחים נכון, ורבים מאוד מתקשרים אלי אחרי מעשה בקריאת "הצילו, אני לא יכול לשתות ולא לנשום". אני מבקשת תמיד להתקשר לפני המעשה, ולהבין מה לא הגיוני בהדרכה של רופאי האבינוח, ומה הגיוני ובריא ונכון לעשות - הן מבחינת צמצום הסיכויים ל"הצילו", והן מבחינת מקסום קצב ההרזיה, גם יחד. לא אחד על חשבון השני.

רויתוש18

New member
לאופיר

תודה רבה.
יש שצריכים ללמוד ממך, הבנה וביקורת בונה יחד זה יחסי אנוש.

רויתוש,היי

אבינוח שם את הטבעת סביב החלק העליון של הקיבה במצב לא מנופח.
כל 3 שבועות את מגיעה לניפוח קטן.(זריקה קטנה של נוזל לתוך הטבעת,לא כואב)
לאט לאט מסגירה(ניפוח)לסגירה ,את יותר מרגישה שובע ולוקח לך יותר זמן לאכול.
האוכל עובר דרך כאילו שעון חול (הטבעת יוצרת את החלק הצר בשעון החול).
לאט לאט,מסגירה לסגירה, יהיו מאכלים שלא תרצי לאכול, שעוברים יותר בקושי ,או שנתקעים.
עם הסגירות תרגישי שיש שלב שבו את אוכלת מעט ובו את מתחילה להשיל את הק"ג.
בשלב שאת כרגע יש ירידה של כ-3 ק"ג והחלמה והתחזקות אחרי הניתוח.
ההרזיה תתחיל בעוד כ-חודשיים שלושה אחרי סגירות מסודרות.
כרגע את לא צריכה לשמור יותר מדי דיאטה,תאכלי לפי התפריט שנתנו לך ואם את רעבה תרשי לעצמך מעדני חלב וכו'.
כרגע את צריכה להחלים ולהתחזק אחרי הניתוח, ההרזיה בע"ה תבוא בהמשך.
תישארי כאן,תתעדכני ותעדכני ואנחנו נדריך אותך בקשר לסגירות ולהתנהלות עם הטבעת.
תוכלי לשלוח לי גם מסר ואפשר גם לדבר בטלפון.
ההשפעה של הניתוח עוד לא החלה וככה בדיוק היה לכולנו.
יש כאן חברים בפורום שירדו 20,30,40,50, ק"ג וגם יותר..
נשתמע...

למעלה