שבוע אינטנסיבי של המחאה השקטה

סביבה1

New member
שבוע אינטנסיבי של המחאה השקטה

מצבא החברים של גלעד שבוע אינטנסיבי של המחאה השקטה, כל יום השבוע- שליחת מכתב/מייל/פקס למקבלי ההחלטות. התחילו עם ראש הממשלה. עלינו לתמוך ולחזק את ראש הממשלה לעשות את ההחלטה הנכונה ולשחרר את גלעד באומץ, במוסריות ובערכיות. השבוע ושבוע הבא באופן מיוחד נציף את לשכת ראש הממשלה וגורמים משפיעים אחרים בדרישה לקחת אחראיות ולהחזיר את גלעד. עשו מעשה. בכל יום בשבוע. או לפחות כמה פעמים. התחילו עם ראש הממשלה ראשית התחברו לאתר ואז לחצו כאן לרשימת כל הכתובת הרלוונטיות * באתר - צור קשר: דרכי התקשרות גורמים משפיעים ראש הממשלה , בנימין נתניהו כתובת לשכת רה"מ קריית הממשלה, קפלן 3 ירושלים, 91950 דוא"ל [email protected] לידי בנימין נתניהו טלפון: לשכת ראש הממשלה: 02-6705555 פקס: 02-6705475 לידי בנימין נתניהו באתר יש עוד כתובות רבות http://www.gilad.org/צור-קשר/contact_1/

dafna345

New member
אני כבר שלחתי,כולם מוזמנים גם../images/Emo92.gif

וכמה שיותר לשלוח כי חבל על הזמן

dafna345

New member
../images/Emo104.gifתגובה שקיבלתי מראש הממשלה

|היי כהמשך להודעתי הקודמת ולבקשתי למשלוח מכתבים לאישי ציבור, אני מצרפת את תגובת ראש הממשלה לפנייתי אותה קיבלתי ברגעים אילו: דפנה שלום רב, קיבלתי את מכתבך מיום 13 באוקטובר 2009 אל ראש הממשלה, ובה הבעת את עמדתך ביחס לשחרור מחבלים. דבריך המנומקים הועברו לידיעת ראש הממשלה. סוגיית שחרורו של גלעד שליט רגישה ביותר, וראש הממשלה הבהיר כי ממשלת ישראל והוא באופן אישי מחויבים להחזיר את גלעד שליט בריא ושלם הביתה ועושים מאמצים גדולים בכל המישורים למען מטרה זו. אני מעריך את מעורבותך ואת יוזמתך לחזק את ידי ראש הממשלה בנושא חשוב זה, ומאחל ומקווה שנזכה לראות את גלעד שב אל חיק משפחתו במהרה. בכבוד רב, דני קייט יועץ ראש הממשלה

היי../images/Emo13.gif

את מעוניינת לשתף בתוכן המכתב? או אולי לפחות לתת לי כיוון התחלתי לכתיבה?:
מה שקורה, זה שדווקא בנושא של גלעד נתקלתי במחסום כתיבה כבד וקשה
תודה.

dafna345

New member
פשוט מהלב../images/Emo23.gif

אני כתבתי בבלוג שלי לא מעט בנושא ובחג סוכות האחרון כתבתי שיר על גלעד ומהתגובות הרבות ששלחתי החלטתי לשלוח אותו לרוה"מ. זה היה המכתב הראשון.בשני,פשוט הודיתי לו על הפעילות בקשר לקלטת שנמסרה וחיזקתי את ידו בעניין שיחרור האסירים. אני לא מתיימרת בכתיבתי ולא חושבת שרק על מכתביי עומד השיחרור אבל,את שלנו אנחנו צריכים לעשות. את מוזמנת להכנס אליי לבלוג ולקרוא.

תודה..

אכנס, אקרא ואגיב, אולי זה יעורר את ההשראה. ישבתי כבר כמה פעמים עם הוורד פתוח כדי לכתוב טיוטה, ושוב משהו עצר בעדי.

למעלה