שבוע אקטואליה (קצר) בינו לבינה 27.1- 31.1

Shamy

New member
שבוע אקטואליה (קצר) בינו לבינה 27.1- 31.1

בפינה זו אני מעלה כתבות שקשורות לזוגיות או בינו לבינה שמצאתי שמספיק מעניינות לדון בהם ...

בקשה יחידה!

נא לשרשר בהתאם !

Shamy

New member
יום רביעי -27.1- באשמת מי?חברה?גלובלזיציה? הפורנו והילדים

כתבה מעט מלחיצה?

נראה כי כעת גם ילדינו (אני מדברת על ילדים מתחת לגיל 12) צופים ומכורים ל...פורנו

באשמת מי? החברה הישראלית? מתירנות? אולי חוסר בקרה בתוספת ילדים טכנולוגיים? אולי זה בכלל הגלובליזציה?..

מעוניינים לקרוא את הכתבה? לחצו כאן לקריאת הכתבה

מה דעתכם על העניין? האם אנחנו כחברה צריכים להתחיל להלחץ? ומה ניתן לעשות בעניין? (אמנם זה לא קשור בדיוק לבינו לבינה אבל בעקיפין כן) ומה אתם הייתם עושים לו מגלים שהילד שלכם צופה בפורנו בגיל כזה צעיר?(מתחת לגיל 12) על בסיס קבוע.

Shamy

New member
יום רביעי 2- 27.1 - סאגת הדודו אהרון , החברה והאמא טור

למי שמעוניין ויודע ולמי שלא . סאגת הדודו אהרון ואמו-

דודו אהרון ואמו מסוכסכים על רקע חברתו של הזמר המפורסם מזה מעל חצי שנה. הזוג מתגורר בגבעתיים וכאשר אמו החליטה לבקר אותו החברה סירבה להכניס אותם לדירתם. האמא כתגובה התקשרה לאליקו השדרן והטיחה את "כל האמת בפרצוף" אודות חברתה של הזמר. לאחר מכן הסאגה לא נגמרה והמשיכה , האם הזמינה מכשף לביתה כדי לגרום לבנה דודו אהרון להפרד מחברתו.

הנה כתבה אחת מיני רבות שנעשו בנושא בשבוע האחרון. לחצו כאן לקריאת הכתבה

אני שואלת :

1. מה דעתכם על הנושא , האם האמא פעלה נכון? או לא? ומדוע?
2.מה דעתכם על העניין והנושא של הורים שמתערבים לבנם/ ביתם בנוגע לבחירות שלהם אודות בני זוג?
3. האם יש לכם סיפור זוועה דומה של חם/חמה שלא רצו לקבל אתכם כבני זוג? או שמא ההורים שלכם לא רצו לקבל בן/בת זוג לפי בחירתכם ? מה עשיתם במקרה כזה? או שמא מה הייתם עושים לו הייתם נקלעים למצב כזה (באחד הצדדים בין אם בתור בן זוג לא רצוי או בן שלוחצים עליו להפרד מבן הזוג כי הוא לא מרצה את ההורים?)

אשמח לתשובות ולדיון

מצרפת MEME של בן/בת זוג שמחותינהם לא מעוניינים בהם!

זה פשוט הזוי הסיפור הזה ...

אמא שלו הזויה בהתנהגות שלה- למה לכבס כביסה מלוכלכת ככה בחוץ.
לדעתי דודו אהרון עושה בשכל שהוא מסרב להגיב לזה.
&nbsp
היא נראית כמו אחת שלא תאהב אף אחת שהוא יביא הבייתה אלא אם היא בחרה אותה- ראו את זה בזמנו בתוכנית ריאלטי שהוא השתתף בה, נדמה לי "הרווק".
&nbsp
פשוט עצוב שזה מה שקורה וחבל, היא גם הורסת לבן שלה את החיים וגם את היחסים ביניהם.
&nbsp
אני כל כך שמחה שאני וחמותי כל כך קרובות, היא כמו חברה עבורי ואפילו לפעמים משתפת אותה יותר מאשר את אמא שלי.

Shamy

New member
יום חמישי 28.1 - תופעה ציבורית מטרידה

כתבה קטנטנה ולא בהכרח קשורה למצב הבוער של מדינתו הקטנה אבל יחד עם זאת חשוב לדבר עליו כי נראה שהוא קיים.

נראה כי קיימת בספרייה בחיבת ציון בר"ג תופעה בה חרדים מגיעים לספריה , עוקפים את שרתי הPROXY ומצליחים לגלוש באתרי פורנו ואתרי זימה אחרים למיניהם וזה מפריע לקוראים האחרים.

כדי לקרוא את הכתבה יש ללחוץ כאן

בואו לקרוא את הכתבה ולחוות דעה. האם הייתם במצב כזה בעבר? (שהייתם במרחב ציבורי וקלטתם מישהו מסתכל באתרי פורנו סתם ככה במרחב ציבורי פתוח לכולם עם עוד אנשים?) מה דעתכם את העניין הזה ? מה אתם הייתם עושים לא הייתם נתקלים במצב זה?

לי קרה שנסעתי באוטובוס ופתאום קלטתי

שמי שיושב לידי צופה בפורנו- זה היה די הזוי.
לפחות הוא לא נגע בעצמו, אלא רק סתם צפה... מזל שהייתי צריכה לרדת בתחנה הקרובה, חסך לי דילמה אם לעבור מקום רחוק ממנו או לא

למעלה