שבוע אתגר החוקי/ת

שבוע של אושר
שבוע של למידה
להיזכר באושר עם הזוג
שבוע של מנוחה מכל המשימות והלחץ
שבוע של סקס מטורף..
פנקו את השותפים לחיים.. בחרתם בהם לא סתם.
פרח, קפה איכותי בלי טלפונים בלי ילדים. תיזכרו ביום מתחת לחופה.
חיבוק טוב, מסאג' בכפות רגליים שיטפס לאט לאט. תחיו את האנרגיה , המשיכה, התאווה לגוף, קצת אלכוהול (לא לחולי אסטמה 🤩) תנו מנתינה ואהבה בלי חשבון לכלום רק נתינה.. פשוט לפנק .
ספרו מי לקח את האתגר ואיך היה
❤️❤️❤️
אני ראשון..

אמצע שבוע, הילדים מפוזרים והיא במקלחת. אני נכנס איתה לוקח את הסבון, מזיז את המים, מרים את ידיה למעלה משעין על הקירות , מתחיל מכפות ידיה הפתוחות משלבים אצבעות ואני מחליק לאורך ידה.מקפיד על הקצב.. מלמעלה ע....ד למטה כשידי מלטפות מלאות סבון שמתחדש. מקפיד לא לדלג על אף מקום, וחוזר שוב למקומות המרגיעים בידיים, בעורף בצידי הגוף, בתחת, בכפות רגליים.. היה לה יום עמוס. ושם במקלחת היה הרגע שירד הלחץ, השתחררה, נשמה, הסטרס השתנה לרכות לגעגוע לחיבוק חם.
אחרי 40 דקות גמרנו לכם את המים בכנרת, אבל כשהיא משתחררת זה שווה הכל 😉

יעיש התימני

Well-known member
אמצע שבוע, הילדים מפוזרים והיא במקלחת. אני נכנס איתה לוקח את הסבון, מזיז את המים, מרים את ידיה למעלה משעין על הקירות , מתחיל מכפות ידיה הפתוחות משלבים אצבעות ואני מחליק לאורך ידה.מקפיד על הקצב.. מלמעלה ע....ד למטה כשידי מלטפות מלאות סבון שמתחדש. מקפיד לא לדלג על אף מקום, וחוזר שוב למקומות המרגיעים בידיים, בעורף בצידי הגוף, בתחת, בכפות רגליים.. היה לה יום עמוס. ושם במקלחת היה הרגע שירד הלחץ, השתחררה, נשמה, הסטרס השתנה לרכות לגעגוע לחיבוק חם.
אחרי 40 דקות גמרנו לכם את המים בכנרת, אבל כשהיא משתחררת זה שווה הכל 😉
אז בשביל מה אתה מחפש מישהי נוספת?
ב- MTV יש תוכנית ששמה "נתפסתם על חם" Caught in the Action באחת האפיזודות, מעסה צעיר, מחזיק 3 מאהבות בו זמנית, והן העידו "יש לו קטן" [כנראה יש לו כישורי סקס אחרים] הסביר למה יש לו 3, כל אחת סיפקה ומספקת צורך קיים אצלו, עכשיו, ובכלל הוא טען, שהמוח של גברים מתפתח עד גיל 31, ואצלו עוד לא התפתח עד הסוף כי הוא בן 20 ומשהו...

doriangray011

Well-known member
אתה צעיר. עברנו זאת מזמן והשלמנו עם הקיים ולכן אנו רועים בשדות זרים.
תתבגר זה יעבור.

שבוע של רוגע.
אין פינוק, אין הנאות. הגנבות של חיבוקי נחמה ונישקוקים.
החוקית לחוצה. החלה לישון עם בגדים . מלחמה בדלת ואנחנו בחרנו לחיות צמוד לגבול..

למעלה