שבוע בטורונטו עם רכב - איפה כדאי/לא כדאי לשהות?

שבוע בטורונטו עם רכב - איפה כדאי/לא כדאי לשהות?

אנחנו רוצים להזמין מקום לשבוע בסוף יולי, אבל לא מכירים את טורונטו. נהיה עם רכב, כך שלאו דווקא נגור בטורונטו עצמה. יש למישהו תובנות? בעיקר, אולי, לגבי מקומות שממש לא כדאי לגור בהם (סטייל אזורים מסוים במזרח ונקובר בונקובר, או וכו'), אבל גם לגבי מקומות שכן כדאי. אז אם יש לכם משהו להגיד על טורונטו והסביבה (סקרבורו? מיסיסאוגה? מרקהם?), נשמח מאוד מאוד לשמוע.

PuffDragon

New member
ערי הלויין של טורוטו הן עיירות "שינה". אין שם שום דבר מעניין

וממש אין לכם מה לחפש שם. תכל"ס, שבוע שלם בטורוטנו זה יותר מידי, זה לא עיר מעניינת במיוחד. חפשו לכם אתרים לטיול במרחק כמה שעות נסיעה (מפלי הניאגרה לדוגמא). יש כמה שמורות טבע מדהימות, כדאי לנסוע ללילה או אפילו שניים ל Muskoka

אכן בתכנון ללכת גם למפלי הניאגרה.

אני אבדוק את מוסקוקה גם, תודה.
לגבי טורונטו - המטרה בשאלה הייתה כדי לדעת איפה כדאי ללון - ממילא יש לנו רכב, והמלונות שבוקינג מציע הם לפעמים בערי הלווין. השאלה אם חלק מהן בעייתיות מאיזושהי בחינה (ואם אזורים מסוימים בטורונטו בעייתיים).

lisi1818

New member
לינה בטורונטו

תלוי מה התקציב שלך לשלם למלון ? תלוי אם זה מלון 1 כוכב 2 3 4 5 לכל אחד מהם יש מחיר שונה בהתאם לאזורים. אם את רוצה בזול יש גם אכסניות שונות
בעיר חדר פרטי או עם שותפים. יש גם איר בי אנד.בי גם די יקרים. מוסקוקה וניאגרה פולס גם שם זה יקר באמצע שבוע יותר זול מסוף שבוע.. קשה למצוא מלון בחמישים דולר ללילה כיום. כנסי לגוגל ותמצאי רשימות ומחירים בכל האזורים. טיול נעים.

שבוע בטורונטו והסביבה- נפלא. יש מלא מה לעשות

שהדרקון יעשה פאף ,ואת תהני ממה שהעיר וסביבתה מציעים.

נתחיל במה אתם רוצים לראות.
מוזאונים?
פסטיבלי מוסיקה?
נוף , חופים? טירות? ,
עיירות ציוריות?
פארק שעשועים?
מגלשות מים?
ספארי?
מרכזי בילוי לייליים? מסעדות? גאז?
אתרים הסטוריים ותיירותיים?
הכל מהכל?

לפי הצורך אוכל להמליץ על מקומות לינה.

לא הייתי לנה במסיסוגה אם את רוצה לבלות בעיר, גם לא בסקרבורו, הייתי מחפשת מלון בסביבות מארקם\ וריצמונד היל. וכביש מהיר 7 , עם רכב משם לעיר זה מקסימום חצי שעה אחרי שעות העומס של הבוקר. יש שם מבחר מלונות ורשתות של מלונות

לטורונטו יש המון מה להציע. והשבוע שלכם יעבור חיש מהר ותהנו בכל יום.
אשמח לעזור לך לבנות ימי סיור טיול והנאה.

michaelbl

New member
מצטער, אני עם הדרקון

טורונטו עיר משעממת עם הרבה אטרקציות שנשמעות טוב על הנייר אבל לא שוות את המחיר או הזמן המבוזבז

אשמח להפריך דעה זאת

עם רבות השנים בהן אני כאן בעיר, יצא לי לא פעם לארגן טיולים ופעילויות לאורחים גם כאלה שהגיעו ליותר משבוע. ולא היה יום אחד משעמם או לא מספק. בגלל זה שאלתי את פותחת השרשור מה היא ובני ביתה מעוניינים לראות. יש בה הכל מכל. צריך רק לדעת לקטוף. בקיץ בעונת הפסטיבלים, העיר שוקקת. יש כמעט בכל ערב אירוע. כזה או אחר. ומזלנו, ביקור במוזיאון המדע למשל, על מחלקותיו, (ורק דוגמא כי אני בטוחה שבמקרה של חייבת להגיב המשפחה כבר חוותה כזה) מעניין ולוקח לפחות 6-8 שעות (אחלה מקום ביום גשום). הנה יום אחד, ועכשיו צריך רק מקום טוב ונחמד לאכול בו, ומקום לשמוע מוסיקה טובה בערב.ואתה מסודר. מחקת יום. אטרקציות טובות יש גם לימים אחרים ובהם מבחר פעילויות לכל בני המשפחה. נראה מה אוכל לתפור לה.

נחרדתי למשל לראות מסלול של טיול מאורגן ( של איסתא) שכולל עוד מלבד טורונטו, אליה מגיעים מבאפלו ( יבלו חצי יום במרכז קניות) ומפלי הניאגרה והאוטלטס) לגבי טורונטו הם כותבים בתיאור: "טורונטו, ניסע ונוכל לצלם בנייני ממשלה, נעבור על שפת המים ונתרשם ממרכז העיר , בטרם תוכלו להכנס למרכז הקניות הגדול האיטון סנטר לשלוש שעות. - משם נמשיך בדרכנו לאלף האיים. כשמצידו השני של הגבול מחכה לנו מרכז קניות מרשים בו תוכלו לעשות השלמות" אז כן זו דרך אחת לטייל. - לא הדרך שלי. זה בזבוז כסף. לא שלי ובכל זאת.
ולא זה לא היה קשור למה שאמרתי אני סתם מחפשת דרך לפרוק את זה מהסיסטם.

PuffDragon

New member
הבנתי את הבעיה

אנחנו פשוט לא מסכימים על ההגדרה של "מעניין".
&nbsp
מוזיאות המדע, לדוגמא, מזעזע. הוא עתיק, הכל בפנים מתקלף ומתפרק ובעיקר משעמם. המוזיאון יכול להיות מוצג במוזיאון, הוא כל כך OUT OF DATE.

כיוון שמוזאון המדע, היה רק בתור דוגמא,

מתי היית בו לאחרונה? האם ביקרת גם באגפים החדשים? ולא זכור לי אגב שהבניין אמור להיות מוצג מבחינת האדריכלות שבו. המייצגים הם העיקר. ההתנסות הנדס און הם החוויה. תנסה להגיד לילדים שהוא לא מעניין.

וכן אני יודעת שיש בעיה בחוסר תיאום ציפיות כשאני כותבת לך בתגובות . אבל תגובה כזו על מקום שמתעדכן אחת לכמה חודשים. עוד לא שמעתי. הדבר הפחות טוב בו. זו הקפיטריה העלובה. אבל היא יותר טובה מזו שיש באקווריום הגרנדיוזי במתחם הCN TOWER
. מזל שאנחנו מקפידים , לאכול לפני ולהביא את החטיפים איתנו. נותר רק לקנות שתיה.

michaelbl

New member
אני שוב נאלץ להסכים עם הדרקון

לא יודע אם יצא לך לבקר במוזיאון המדע בחיפה אי פעם, ולמרות שפיזית המבנה קטן יותר, המוזיאון עצמו מעולה ואפשר להסתובב שם שעות. הוא צבעוני, הוא מאד אינטראקטיבי וכמעט כל מוצג ניתן לתפעול. לעומת זאת המוזיאון בטורונטו עלוב, אפור, הרבה מוצגים שלא עובדים, האינטראקטיביות היא בעיקר במצגות שרצות על מחשב, הסרטים הפנורמיים לא מרשימים ולא מעניינים ובכלל בזבוז זמן וכסף.
CN tower הוא גם בזבוז זמן וכסף. גן החיות למרות הגודל שלו לא מעניין במיוחד, הרבה מהמוצגים ריקים או בנויים כך שלא רואים את החיות (וכל זה מעבר לדעתי לגבי גני חיות והאכזריות שבהם), הדיסטילרי זה סתם משהו בסגנון של המדרחוב בזכרון, שוק סיינט לורנס זה גם לא משהו שיש מה לעשות בו יותר מרבע שעה פעם אחת בחיים והוא ממוסחר ויקר. דווקא האקווריום של ריפלי מאד נחמד במיוחד לילדים, ובקיצור אין באמת מה לראות בטורונטו.
זאת לא בושה לגור בעיר משעממת ואפרורית, לא חייבים למצוא עניין איפה שאין

PuffDragon

New member
יומיים וחצי בטורונטו

חצי יום לבקר ב ROM, שהוא סה"כ מוזיאון חביב אבל לא יוצא דופן (המוזיאון בדטרוייט לדוגמא, פי שלוש יותר מרשים, וזה פאקינג דטרוייט)
&nbsp
חצי יום להסתובב בדאון-טאון וDundas Square (שזה הגרסה הקנדית וההרבה פחות מרשימה של Times Square)
&nbsp
חצי יום אפשר ללכת ל AGO, שלפעמים מעניין, תלוי בתצוגות.
&nbsp
חצי יום באקווריום
&nbsp
חצי יום אחרון ב ISLANDS, או בגן-החיות המעפן (הרבה מאוד הליכה ומעט מאוד חיות) או במוזיאון המדע המעפן או במזיאון הנעליים (אני כבר ממש מגרד את תחתית החבית כאן). תכלס אף אחת מהאופציות האלו לא משהו, אבל אם ממש מתעקשים.
&nbsp
וזהו, סיימתם את העיר. אפשר לנסוע ל Algonquin או למפלים.

מפלים הכוונה לניאגרה?

אנחנו רוצים גם ללכת לוונדרלנד, ולהסתובב ב"טוקיו הממש קטנה" שם (הבכורה מחפשת כל דבר יפני). אנחנו מגיעים ועוזבים מונטריאול, שבה נהיה שבועיים וחצי בהתחלה ועוד 3 ימים בסוף. אנחנו עדיין פתוחים לשינויים. יש כיוון אחר שעדיף לנסוע אליו ממונטריאול? (אנחנו לא רוצים לנסוע לאיסטרן טאונשיפס, למשל, בגלל חשש מליים).

michaelbl

New member
וונדרלנד זה אכן נחמד לילדים

יחסית למה שמקבלים המחיר סביר, זה לונהפארק ענק עם המוני מתקנים, אבל מצד שני גם המוני אנשים ובמיוחד אם זה בחופשת הקיץ. זה די אופייני לחכות לפחות חצי שעה לכל מתקן, ולכן כדאי להגיע מוקדם ככל האפשר כי אז עוד יש תורים קצרים יותר. לא כיף לחכות חצי שעה בשמש לכל מתקן.
יש שם גם פארק מים גדול ומומלץ להביא בגדי ים ולבלות שם כמה שעות

בוונדרלנד כמו בשאר הפארקים הגדולים ב אמריקה,

ניתן לרכוש עם כרטיס הכניסה גם FASTLINE PASS חוסך עמידה בתורים.

לנו תמיד היה מנוי שנתי, לכן לא היה נורא להגיע לשעה שעתיים בכל פעם, וללכת כשהתמלא מידי עבורנו, או להגיע בזמן ארוחת הערב לפני שמתמלא בלילה להופעות. אבל כשבאים בפעם יחידה. שווה לחסוך עמידה בתורים ולהשתמש ב כרטיס המיועד. אכן מומלץ לבלות שם יום שלם. להתצטייד מראש, במפה, לבדוק ערב קודם, אילו מתקנים מתאימים לכל אחת מהבנות, ולכם.
אגב . בקוסקטו מוכרים כרטיסי כניסה לוונדרלנד במחירים מוזלים. מניחה שכבר אין לכם כרטיס, אבל אשמח לרכוש עבורכם. כשתחליטו.

תודה רבה!

אני מניחה שאנחנו רוצים הכל מהכל... אבל בעיקר מוכוון ילדים (שבגדול הולכים גם למוזאונים, ובלילה לרוב ישנים...). הכוונה היא ללון בעיר מה-27 ביולי עד ה-1 באוגוסט.

נהדר! אבנה לך המלצות לשבוע. מקווה עוד הלילה

מקסימום עד מחר (תקועה עם דד ליין של עבודה שחייבת להגיש לפני סוף השבוע). אוסיף אופציות של פסיטבלים נפלאים שתוכלי\ תוכלו לבחור מתוכם בהתאם לימים. לבילוי ערב . ואם יש רכב, מה זו כבר נסיעה למשל של חצי שעה 45 דקות כדי להנות מאווירה טובה. (ברוב הפסטיבלים הקיציים הללו הכניסה חופשית והכל עממי ונחמד.) אם יש לכם תוכניות נקודות למלונות ספציפיים תנסו למצוא את זה שמדבר אליכם כאן בעיר, אנחנו למשל בכל מקום בעולם, צמודים למלונות של מריוט והסמוכים על שולחנם. לבעלי יש כרטיס לקוח מועדף אצלם . שידרוגים וחדרים בתאריכים סגורים זו פונצקיה מפנקת. כאמור כל המלונות הגדולים וגם הפחות נמצאים באיזור שהמלצתי לך עליו. . אופציה נוספת שאולי יכולה להיות נחמדה זה B&B אם הסיגנון מקובל עליכם. נמשיך את השיחה במסרים ברשותך. לשם אשלח לך גם את ההמלצות שלי..
שיהיה בכיף.

forgotmyname

New member
אני מצרפת כאן לינק למשהו ממש מגניב

זה בחור שגר כבר עשור בטורונטו ועשה סרטון לגבי כל הדברים הכיפיים שאפשר ושווה לעשות שם. ממש מלהיב האמת.
הסרטון שלו

למעלה