שבוע גאווה עליז!

Ophel McNeil

New member
שבוע גאווה עליז! ../images/Emo8.gif../images/Emo34.gif../images/Emo28.gif

אמנם אני לא הולכת למצעד הגאווה (יותר מדי אנשים, יותר מדי מוזיקה, יותר מדי סקס באמצע הרחוב), אבל בתור אחת שתפיסת העולם שלה יותר מעוותת מרעיון הבגרויות - שכולכם תהיו עליזים, שמחים ומאושרים בשבוע הגאווה!!!
מה גם, אני יודעת שחצי מהפורום שלנו חוגג אותו בכל מקרה.
ולא, אני לא מדברת על סטרייטים חולי נפש כמוני.
מי ייתן ותתקלו בהמון זוגות חמודים באמצע הרחוב, קחו תמונות ותביאו לי, והלוואי וייפול עליכם יוקי קשור! (יערה: "להמשך לבנות זה לא טבעי." היא: "סליחה?!" יערה: "לא, לא, לא דיברתי דווקא על לסביות. גם בנים. בנים שנמשכים לבנות... זה פשוט לא טבעי!") (הן: "החבר הראשון... פעם ראשונה... נשיקה ראשונה... יערה, למה את כל כך שקטה?" יערה: "מצטערת. אני עדיין מסתגלת לרעיון שבן יכול לצאת עם בת. תמשיכו, תמשיכו, אני כבר אצטרף לשיחה.")

Magical me

New member
*מצטרפת לאיחולים*../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אגב, אנשים, אם אתם רוצים גאי-ראדר מעולה, בעל הבהובים שונים להומואים, לסביות, בי-סקסואלים,נ וא-מיניים, אני מציעה שתקנו אחד ^-^ לי יש אחד משלי, ואני נורא מתגאה בו *מלטפת את הגאי-רדאר שלה*, הוא איתי כבר 13 שנה ומעולם לא אכזב. חוץ מפעם אחת. אבל זו לא אשמתו! הוא פשוט רצה להאמין, זו באמת לא אשמתו! *מרגיעה את הגאי-רדאר שלה* הא לכם, הוא והגאי-רדאר של יערה עדיין מביסים את שלכם!

Ophel McNeil

New member
מממ... מאמי... ../images/Emo28.gif

הגיי ראדר שלך פספס בעוד מקרה. אבל אל תדאגי, גם שלי עשה רק הבהובים קלים במקרה הזה...
(ותארי לך איזה שוק חטף הגיי ראדר שלי במפגש של גאווה צעירה... @@ למרות שדווקא היו כמה אנשים מהפורום שהפעילו אותו אפילו יותר חזק). ואם כבר, רציתי לשאול אתכם הרבה זמן - לא צפוף לכם שם בארון? חצי מהפורום תקוע אתכם שם!

Magical me

New member
לא נכון!../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

רגע ,זה מקרה שכבר גיליתי או לא? כי יש לי הבהובים קלים פה ושם עדיין... אבל אני לא מאמינה איך הוא בגד בי עם המקרה הספיציפי הזה. מסקנה-לסמוך על הגיי-ראדר שלך, לא על אנשים. הוא עדיין מסוחרר קשות מהארוע האחרון והכושל שלו
.

Magical me

New member
יורי..../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

4\1 מהפורום שלנו לא סטרייט, ואלו רק האנשים שאני יודעת עליהם

HuGo Hell

New member
~-~ אולי דיי לדבר על זה פה? ../images/Emo1.gif

בגלל שאתם מדברים על זה אנשים מתחילים לחשוד אחד בשני. ואז הם במתח מי הומו/בי/סטרייט וכו'. דיי.

SaberTooth

New member
אני לא חושב שזה כל כך מעניין...

אנשים בפורום מי סטרייט ומי לא.

Magical me

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

חוץ מזה ,אתה גורם לזה להישמע דבר רע. "מחפשים מי סטרייט ומי לא.."-אם את אנשים זה כל כך מעסיק ומדאיג, אין לי מה לעשות בנידון.

נו זה דיי ברור

מועלם הומו וגם מר יואב לוי נמשך לעצים וחיות והשאר לא אכפת לי אה כן ועדן נמשכת לעטלפים

Ophel McNeil

New member
הרבע יותר מרבע. ../images/Emo28.gif

מאמי אהובה. בסיבות ה33 אחוז, שזה כל אדם שלישי. בכלל, אם תקחו ארבע חברים כלשהם (גם לא מהפורום) שלי - שניים מהם יהיו לא סטרייטים. לאנשים בימנו אין חיים.

Magical me

New member
זה מוזר.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

את צריכה לחלוק איתי את החישובים המעניינים ביותר שלך. וחברים שלך זו לא דוגמא, אולי יש איזה סטרייט או שניים שאת מסתובבת איתו על בסיס יומי. אבל חוץ מזה.. הממ.. כמו שאמרתי, את לא דוגמא לאדם שחי בסביבה רגילה.

HuGo Hell

New member
*מצטרף לאיחולים גם* ../images/Emo34.gif../images/Emo1.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח. נכון בנים שנמשכים לבנות זה ממש לא טיבעי. מעניין איך יוצא שבן מתארס למישהי ואז פתאום הופך להיות הומו. והוא כותב רומנים, מעניין אם הרומנים על הומואים. או אולי הם התארסו בשביל שיוכל לכתוב רומן?

טוב בהשראת ההכרצה הזרת

אני יוצא מהארון...אני סטרייט סורי מועלם אני יודע שזה פוגע בך אבל אני נמשל לבנות מה אני יכול לעשות עכשיו אחרי שזה ברור נחמע בא לצאת לסרט מתי שהוא ואז לעשות אהבה סוערת בשירותים של פסטיבל ערד?

Charmed 4ever.

New member
אני נמשכת לבנים |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

ואני חושבת שעוד יש כמה בנים שנמשכים לבנות... לפחות חצי מהם.

Ophel McNeil

New member
להמשך לבנים זה בסדר גמור. ../images/Emo28.gif

כשאתה נמשך לבנות, מתחילה הבעיה.... (לא, לא אכפת לי שאני חולה. תהיו בשקט!)

למעלה