שבוע הבא אני אוכל לקנות חופשי סמסטריאלי?

noonesmart

New member
שבוע הבא אני אוכל לקנות חופשי סמסטריאלי?

ובעוד שבועיים?

IdanXP

New member
כן...

לפי מה שכתוב באתר האגודה... הכרטיסים יונפקו החל מה 9/10 למשך חודש ימים. כלומר עד ה 9/11.

Lunar4D

New member
רק אל תשכח

שתאריך התוקף של הכרטיס יהיה זהה בכל מקרה. חבל על הנסיעות בתשלום שתבצע (אלא אם אתה לא בארץ או משהו). תוכל גם לשלוח מישהו לההרשם בעבורך עם ייפוי כוח.

noonesmart

New member
מה זאת אומרת עם ייפוי כוח?

אני לא נשרמת עכשיו כי אין לי מה לעשות באוניברסיטה בימים האלו ואין לי בכלל סיבה לעלות לשם חוץ מלהוציא את הכרטיס. אם אני מכירה אנשים שעולים לשם הם יכולים להוציא בשבילי? אם כן מה אני צריכה לעשות?

Lunar4D

New member
כל אחד יכול להיות "את"

ולבצע בשבילך את הפעולה של הזמנת הכרטיס ולאחר מכן לקיחה שלו מהאגודה. הדבר היחיד שאת צריכה זה להכין ייפוי כוח - זה בעצם דף שכתוב עליו משהו בסגנון של: "לכל הנוגע בעניין.... אני שירי מימון ת.ז. 12345678 מאפשר למר X Y ת.ז. 000000000 לבצע בעבורי ובשמי את כל הפעולות הכרוכות להנפקת כרטיס חופשי שנתי...." משהו בסגנון הזה. מה שמצחיק שכל אחד יכול לעשות את זה. באתי שנה שעברה בשם של מישהו לקחת בשבילו את הכרטיס ולא הסכימו. אמרו שצריך ייפוי כוח. אז הלכתי למחשבים שנמצאים 3 מטר מהדלפק של האגודה.. הדפסתי משהו דבילי כזה ושלחתי להם בפקס (גם, מאותו המחשב). כך שזה סתם נוהל דבילי כזה... :) עושים את זה בכל מקום. בקיצור, לסיכום:
לעשות את כל מה שמבקשים באתר של אגד (יש שם נוהל מדוייק מה צריך לשלם ואיפה ומה להביא) ואז לשלוח את כל זה עם מישהו בצירוף "ייפוי כוח" ממך לבצע פעולות עבורך. ו....... נ-ס-י-ע-ה נ-ע-י-מ-ה - אגד/דן/מטרופולין בלה בלה...

למעלה